12 / 05 / 2024

Olimpa Park projesi nerede

Olimpa Park projesi nerede

Fuzul Yapı’nın referans projelerinden olan Olimpa Park Evleri’nde teslimatlar bugün itibari ile başlıyor. Olimpa Park Evleri, Başakşehir’in en çok değer kazanan lokasyonlarından birinde yer alıyor.

Başakşehir Olimpa Park'ta 60 ay vade var, faiz yok!

Toplam 232 adet daireden meydana gelen Olimpa Park projesinde konut sahibi olmak isteyenler için sıfır faizle 60 aya kadar taksitlendirme imkanı sağlanıyor. Projede satışlar devam ediyor...

Olimpa Park ve Vadiyaka projelerinde 20 yıl vade kampanyası!

33 GYODER üyesi, 75 konut projesi ile destek veriyor. GYODER üyeleri arasında yer alan Fuzul Yapı da, Olimpa Park ve Vadiyaka projeleri ile “Gayrimenkulde ikinci güç birliği” kampanyasına dahil oldu.

Olimpa Park Plus'ta yüzde 50 peşinde 60 ay faizsiz vade imkanı!

Fuzul Yapı, gayrimenkul sektöründe yine bir ilke imza atarak Mayıs ayında teslim edeceği Olimpa Park Plus Projesi’nde 60 Ay %0 faiz kampanyası başlattı.

Fuzul Grup Olimpa Park Plus'ta 685 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Fuzul Yapı, gayrimenkul sektöründe yine bir ilke imza atarak Mayıs ayında teslim edeceği Olimpa Park Plus Projesi’nde 60 Ay %0 faiz kampanyası başlattı.

Fuzul İnşaat Olimpa Park Plus'ta 60 ay 0 faiz imkanı!

124 konut ve 26 adet mağazadan oluşan Olimpa Park Plus projesi 8 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Fuzul İnşaat tarafından hayat bulan proje yatırımcısına cazip fırsatlar sunuyor.

Olimpa Park Plus'ta 60 ay sıfır faiz fırsatı!

Gayrimenkul sektöründe imza attığı projelerle adından sıkça söz ettiren Fuzul Yapı’nın konut projesi Olimpa Park, ev sahibi olmak ve yatırım yapmak isteyenler için 60 ay 0 faiz fırsatı sunuyor.

Başakşehir Olimpa Park Plus'ta 36 Ay 0 Faiz avantajı!

Olimpa Park Plus projesi Başakşehir'de hayat buluyor. Satışa çıktığı ilk günden bu yana büyük ilgi gören projede 120 aya varan vade imkanı sağlıyor...

14 soruda Ayazağa Vadi İstanbul Park projesi!

Ayazağa Vadi İstanbul Park projesi Artaş ve Invest Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. İşte satışların başladığı 14 soruda Ayazağa Vadi İstanbul Park projesi...

Olimpa Park Plus'ta bütçeye özel ödeme fırsatıyla!

Bütçeye ve ödeme şekline göre özel avantajlar sunan Olimpa Park Plus, %30 Peşin 36 Ay 0 Faiz ve 120 Aya Kadar Vade fırsatıyla sizleri Başakşehir’in merkezinde yaşamaya davet ediyor.

Olimpa Park Plus'ta 36 ay 0 faiz ve 120 aya kadar vade fırsatı!

Başakşehir’in hızla değer kazanan lokasyonlarından birinde yer alan Olimpa Park Plus’ta hareketli günler yaşanıyor. Dairelerin hemen teslim edildiği projede, son daireler için birbirinden avantajlı teklifler sunuluyor.

Olimpa Park Plus'ta yüzde 30 peşinatla! 36 ay 0 faiz!

Bütçeye ve ödeme şekline göre özel avantajlar sunan Olimpa Park Plus, %30 Peşin 36 Ay 0 Faiz ve 120 Aya Kadar Vade fırsatıyla sizleri Başakşehir’in merkezinde yaşamaya davet ediyor.

Osmancık Tabiat Parkı projesi başladı!

Osmancık Belediyesi’nin 2016 yılı yatırımları arasında yer aralan Tabiat Parkı projesi start aldı. Gemici mahallesine inşa edilecek olan ve 11 bin metrekare alana sahip olacak parkla birlikte ilçeye yeni bir sosyal ve yaşam parkı daha kazandırılmış olacak

Olimpa Park Plus'ta 120 aya kadar vade fırsatı!

Konut teslimlerinin hemen yapıldığı projede, alıcılara son daireler için birbirinden avantajlı teklifler sağlanıyor. Olimpa Park Plus Başakşehir’in hızla değer kazanan lokasyonlarından birinde yer alıyor.

Başakşehir Olimpa Park Plus'ta kişiye özel ödeme ayrıcalıkları!

Başakşehir’in gözde projesi Olimpa Park Plus’ta kişiye özel ödeme ayrıcalıkları devam ediyor… Her bütçeye uygun olarak şekillendirilen ödemeler yüzde 30 peşinat, 36 ay 0 faiz ve 120 aya kadar uygun vade ile yapılabiliyor.

Olimpa Park projesi nerede Haberi

Olimpa Park projesi nerede

Olimpa AVM’ye komşu ve Olimpa Rezidans’ın hemen yanında yer alan Olimpa Park Evleri, Başakşehir’in en çok değer kazanan lokasyonlarından birinde yer alıyor.

Yapımına 2014 Yılı Ocak ayında başlanan Olimpa Park projesinin 1.etabı için son düzlüğe gelindi. ‘Kat kat kazanç, kat kat yaşam’ sloganıyla yola çıkılan projede daireler, taahhüt edildiği gibi Ekim 2015 itibari ile sahipleriyle buluşuyor.

15 bin metrekareyi aşan bir alanda toplam 228 dairenin bulunduğu Olimpa Park projesi, kişiye özel ödeme seçenekleri ile satışa sunulmuş ve büyük ilgi görmüştü.  Sağlık şehri, Kanal İstanbul, 3. Havalimanı gibi projelerle birlikte Başakşehir, İstanbul’un en hızlı gelişen bölgesi olarak her geçen gün daha da değer kazanıyor. 

Üst düzey bir konfor hedeflenen projede; vestiyer, çamaşır odası, ebeveyn yatak odalarında bulunan giyinme odası, ebeveyn banyosunun yanı sıra...