17 / 05 / 2024

Olimpa Park teslim tarihi

Olimpa Park teslim tarihi

İstanbul’ un yatırıma en uygun ve en hızlı gelişen ilçesi olarak yıldızı parlayan Başakşehir’ in mimarlarından Fuzul Yapı, bölgedeki mimari yapıyı değiştirecek son projesini tanıttı...

Ağaoğlu Çekmeköy Park teslim tarihi!

Çekmeköy Park Evleri 3 milyar dolar yatırım bedeliyle Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirildi. Ağaoğlu Çekmeköy Park teslim tarihi ne zaman?

Konya Kanyon Park teslim tarihi!

Kanyon Park projesinde 3+1'den 6+2'ye kadar daire seçenekleri sunuluyor. Seha Yapı imzası taşıyan projede fiyatlar 280 bin TL'den başlıyor...

Taşdelen Meydan Park teslim tarihi!

Toplam 84 daire ve 2 işyerinden oluşan Taşdelen Meydan Park Evleri'nde yüzde 50 peşinatın ardından kalan miktar daireler teslim alındıktan sonra ödenebiliyor...

Olimpa Park ve Vadiyaka projelerinde 20 yıl vade kampanyası!

33 GYODER üyesi, 75 konut projesi ile destek veriyor. GYODER üyeleri arasında yer alan Fuzul Yapı da, Olimpa Park ve Vadiyaka projeleri ile “Gayrimenkulde ikinci güç birliği” kampanyasına dahil oldu.

Olimpa Park Plus'ta takas kampanyası başladı!

Olimpa Park Plus'ta ev sahibi olmak ve yatırım yapmak isteyenler için takas kampanyası başladı.

Fuzul Yapı'dan tarihi takas kampanyası!

Gayrimenkul sektöründe imza attığı projelerle adından sıkça söz ettiren Fuzul Yapı’nın konut projesi Olimpa Park Plus’ta ev sahibi olmak ve yatırım yapmak isteyenler için Tarihi Takas Kampanyası başladı.

Olimpa Park Plus'ta Ramazan kampanyası!

Olimpa Park Plus' ta Fuzul Yapı güvencesiyle sadece 20 adetle sınırlı 3+1 fiyatına 4+1 daireler, ramazan ayına özel kampanya ile yeni sahiplerini bekliyor.

Ağaoğlu Central Park teslim tarihi!

Ağaoğlu İnşaat imzası taşıyan Central Park projesinde daire fiyatları 978 bin TL'den başlıyor. Projede daireler Mart 2018 tarihinde teslim edilecek.

Olimpa Park Plus'ta teslimler bu ay yapılacak!

Fuzul Yapı, Başakşehir'deki Olimpa Park'ın ikinci etabı olan Olimpa Park Plus'ı teslim ediyor. Projede 60 ay sıfır faiz veya yüzde 0.69 oranında kredi imkanıyla ödemeler yapılabiliyor.

Ağaoğlu Bakırköy Central Park teslim tarihi!

Ağaoğlu Bakırköy Central Park Evleri'nde daire fiyatları 976 bin TL'den başlayarak değişiyor. Central Park Bakırköy projesinde 1+1'den, 7+1'e kadar seçenekler yer alıyor...

Olimpa Park Plus'ta yüzde 50 peşinde 60 ay faizsiz vade imkanı!

Fuzul Yapı, gayrimenkul sektöründe yine bir ilke imza atarak Mayıs ayında teslim edeceği Olimpa Park Plus Projesi’nde 60 Ay %0 faiz kampanyası başlattı.

Olimpa Park Plus'ta yüzde 40 peşinde 48 ay 0 faizle!

Başakşehir’de inşa edilen proje, her geçen gün değer kazanmayı sürdürüyor. 15 ve 16 katlı bloktan oluşan projede yer alan 124 dairenin büyüklükleri 134 m2-199 m2 arasında değişirken, 3+1, 4+1 daire seçenekleri de bulunuyor.

Urankent Queen Park projesinde son dört daire!

Saray konforunda yaşam sunan Queen Park, teslim edileceği güne yaklaşıyor. Başkent Ankara’nın en hızlı satılan projelerinden olan Queen Park’ta son 4 konut, kalite ve lüksle tanışmak isteyen sahiplerini bekliyor…

Olimpa Park teslim tarihi Haberi

Olimpa Park teslim tarihi


İstanbul’un yatırıma en uygun ve en hızlı gelişen ilçesi olarak yıldızı parlayan Başakşehir’in mimarlarından Fuzul Yapı, bölgedeki mimari yapıyı değiştirecek son projesini tanıttı. Başakşehir’de hayalleri gerçekleştiren Fuzul Yapı’nın en özgün projelerinden biri olan Olimpa Konutları, daha önce yapılan Olimpa AVM ve Olimpa Rezidans ile bütünleşerek Olimpa Park adını alacak.


Olimpa Park’ın tanıtım toplantısında konuşan Fuzul Grup Başkan Yardımcısı ve Grup Sözcüsü Eyüp Akbal, Kent Ariva, Kent Neriva, Kent Evila gibi Başakşehir’in çehresini değiştiren önemli projelerin ardından, bölgedeki tek alışveriş merkezi olan Olimpa AVM ve Olimpa Rezidans’ın ardından hayata geçecek Olimpa Konutları’nın birleşmesinden oluşan Olimpa Park’ın, konut, rezidans, AVM ve çarşıyı tek konseptte buluşturduğunu söyledi.


Fuzul Yapı güvencesiyle, yüksek kalitede hizmeti en iyi teknolojiyle birleştirip, Başakşehir’e yeni bir imza atmaya hazırlandıklarını belirten...