29 / 04 / 2024

Olimpapark Plus Başakşehir fiyat

Olimpapark Plus Başakşehir fiyat

Toplam 25 bin metrekare alan üzerinde konumlanan Olimpapark Plus Başakşehir projesi, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinden meydana geliyor. Projede satış sürecine başlandı...

Başakşehir Olimpa Park Plus'ta 36 Ay 0 Faiz avantajı!

Olimpa Park Plus projesi Başakşehir'de hayat buluyor. Satışa çıktığı ilk günden bu yana büyük ilgi gören projede 120 aya varan vade imkanı sağlıyor...

Başakşehir Olimpa Park Plus'ta kişiye özel ödeme ayrıcalıkları!

Başakşehir’in gözde projesi Olimpa Park Plus’ta kişiye özel ödeme ayrıcalıkları devam ediyor… Her bütçeye uygun olarak şekillendirilen ödemeler yüzde 30 peşinat, 36 ay 0 faiz ve 120 aya kadar uygun vade ile yapılabiliyor.

Başakşehir Olimpa Park Plus teslim tarihi!

Daire tiplerinin 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı projede toplam 25 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Başakşehir Olimpa Park Plus teslim tarihi olarak 2015 yılı sonunda yapılması planlanıyor.

Olimpa Park Plus Başakşehir fiyatları!

Toplam 25 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projede dairelerin tipleri 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Olimpa Park Plus Başakşehir fiyatları 607 bin 500 TL'den başlıyor.

Başakşehir Olimpa Park Plus satılık!

Başakşehir Olimpa Park Plus satılık daire alanları 135 metrekareden başlıyor. Teslimlerin bu yıl sonunda gerçekleşeceği proje Olimpa Park Alışveriş Merkezi'nin yanında inşa ediliyor.

Olimpa Park Plus Başakşehir ödeme planı!

Fuzul Grup imzası ile inşa edilen Olimpa Park Plus Evleri'nde 124 adet konut ve 258 adet ticari mağazaya yer veriliyor. İşte Olimpa Park Plus Başakşehir ödeme planı...

Başakşehir Huzzak Tower Plus satılık!

Başakşehir Huzzak Tower Plus satılık daire fiyatları metrekare birim fiyatı üzerinden hesaplanıyor. Huzzak Yapı tarafından hayata geçirilen projede 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Huzzak Tower Plus Başakşehir Evleri!

Satış süreci devam eden Huzzak Tower Plus Başakşehir Evleri 69 adet daire ve 10 adet dükkandan meydana geliyor. Kişiye özel ödeme planı oluşturulan proje 2 etap halinde yükseliyor.

Başakşehir Huzzak Tower Plus fiyat!

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de 2 etap olarak inşa edilen Huzzak Tower Plus projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daireler yer alıyor. Başakşehir Huzzak Tower Plus fiyat bilgisi haberimizde mevcut.

Başakşehir Huzzak Tower Plus!

Başakşehir Huzzak Tower Plus projesinde teslimler 24 ay sonra gerçekleşecek. İki etaptan meydana gelen projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor.

Huzzak Tower Plus Başakşehir teslim tarihi!

İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilen Huzzak Tower Plus 2 etaptan oluşuyor. 4 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Huzzak Tower Plus Başakşehir teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

Huzzak Tower Plus Başakşehir'de metrekaresi 4 bin 250 TL'den! Yeni proje!

Huzzak Tower Plus projesi Başakşehir İkitelli bölgesinde yükseliyor. İlk etapta 69 dairenin yer aldığı Huzzak Tower Plus projesinde metrekare birim fiyatı 4 bin 250 TL'den başlıyor...

Başakşehir Olimpa Park Plus

Başakşehir Olimpa Park Plus projesi, Fuzul Grup imzasıyla hayata geçiriliyo. Yüzde 25 peşinatla banka kredisi kullanılan projede konutların başlangıç fiyatı 525 bin TL olarak belirlendi...

Olimpapark Plus Başakşehir fiyat Haberi

Olimpapark Plus Başakşehir fiyat

Yüzde 25 peşinat sonrasında banka kredisi kullanılan Olimpapark Plus Başakşehir projesi, İstanbul Avrupa yakası Başakşehir bölgesinde inşa ediliyor. 


Konut alanlarının 135 metrekareden başladığı Olimpapark Plus projesi, 25 bin metrekare alana sahip. Projede yer alan dairelerin satışlarına başlandı. 


Konut teslimlerine 2016 yılının Nisan ayı içerisinde başlanması planlanan Olimpa Park Plus Başakşehir projesi, Olimpa Park'ın ikinci etabı olarak yükseliyor. 


İçerisinde; 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerin bulunduğu Olimpapark Plus Başakşehir projesi, Fuzul Grup tarafından hayata geçiriliyor. 


Fuzul Grup Olimpa Park Plus fiyatları!

3 oda 1 salon daireler 525 bin TL ile 620 bin TL,

4 oda 1 salon daireler 786 bin TL ile 900 bin TL arasında değişiyor.


Olimpapark Plus Başakşehir projesi sosyal imkanları arasında; kapalı otopark, çocuk oyun alanları, sauna, fitness, buhar odası,...