14 / 05 / 2024

ölümlü iş kazaları yeniden incelenecek

ölümlü iş kazaları yeniden incelenecek

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun talimatıyla son 2 yıl içinde yaşanan ölümlü iş kazaları yeniden incelenecek. Bu durum cezası yargı sürecine takılan davalar için de umut oldu...

İstanbul'da 5 bin 126 bağımsız bölümlük dönüşüm projelerinin temeli atıldı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının hız kesmeden devam ettiği Zeytinburnu Merkezefendi Mahallesi'nde "5 bin 126 Bağımsız Bölümlük Kentsel Dönüşüm Projeleri Temel Atma ve Yıkım Töreni" gerçekleştirildi. 

Hem aileler hem de ticari taşımacılık için uygun ''Peugeot Expert'' serisi Mayıs fiyatı merak ediliyor

Konforlu ve İyi Donanımlı İç Mekan: Expert Combi, konforlu bir sürüş ve kullanışlı bir iç mekan sunar. Yolculara rahatlık sağlayan ergonomik koltuklar, yüksek kaliteli malzemeler ve kullanışlı depolama bölmeleri bulunur. 13 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

Ruslar tatil, İranlılar vatandaşlık için Türkiye’den ev alıyor!

Yabancıya konut satışıyla ilgili önemli bilgiler veren Gayrimenkul Brokeri Songül Toprak Özsan, Ruslar'ın tatil, İranlılar'ın ise vatandaşlık için Türkiye’den ev aldığını söyledi.

TOKİ Balıkesir Altıeylül projesi için düğmeye bastı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Balıkesir Altıeylül projesi için düğmeye bastı.

Pandemi konut tercihlerini nasıl değiştirdi?

Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi konut tercihlerini de etkiledi. Peki pandemi konut tercihlerini nasıl değiştirdi?

İnşaat sektöründeki hangi isimler en güçlü 50 iş kadını listesinde yer aldı?

Fortune Dergisi tarafından bu sene 11'incisi hazırlanan 'Türkiye'nin en güçlü 50 iş kadını listesi' belli oldu. Peki inşaat sektöründeki hangi isimler 50 Güçlü Kadın CEO listesinde yer aldı?

2020 yılı cari işlemler açığı 36 milyar 724 milyon dolar oldu!

Ödemeler dengesi Aralık 2020'de 3 milyar 210 milyon dolar açık verirken, 2020 yılı cari işlemler açığı 36 milyar 724 milyon dolar oldu.

Tarabya'da 137 milyon TL'ye yapım veya onarım karşılığı kiralama işi ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, Sarıyer Tarabya Mahallesi'nde 30 yıl süreli yapım veya onarım karşılığı kiralama işini 137 milyon TL'ye ihale ediyor.

Esenler, Oruçreis aile sağlığı merkezi için gün sayıyor!

Esenler Belediyesi tarafından Oruçreis Mahallesi'nde inşa edilen yeni aile sağlığı merkezi için inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 

Fed küçük ve orta ölçekli işletmelere yönelik kredi programında düzenlemeye gitti!

ABD Merkez Bankası, yeni tip koronavirüs salgınının ekonomik etkilerini hafifletmek amacıyla uygulamaya koyduğu küçük ve orta ölçekli işletmelere yönelik kredi programında, minimum kredi ölçeğini 250 bin dolardan 100 bin dolara düşürdü.

Eylül ayı işsizlik ve kısa çalışma ödemeleri bugün yapılıyor!

Eylül ayı işsizlik ve kısa çalışma ödeneği ödemeleri bugün yapılacak.

Eylül ayı işsizlik ve kısa çalışma ödeneği ne zaman yatacak?

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, eylül ayı işsizlik ve kısa çalışma ödeneği ödemelerinin 5 Ekim’de hesaplara yatırılacağını açıkladı.

Süleyman Başbuğ en başarılı genç iş adamı ödülünü aldı!

Sunbaş Yapı, çağın gereksinimlerini karşılayan projeler üretmeye devam ediyor. Firma sahibi başarılı işadamı Süleyman Başbuğ, bu yıl Zirve ve Kariyer Ödülleri'nde 2020 yılının en başarılı genç iş adamı ödülünü aldı.

ölümlü iş kazaları yeniden incelenecek Haberi

ölümlü iş kazaları yeniden incelenecek

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun talimatıyla son 2 yıl içinde yaşanan ölümlü iş kazaları yeniden incelenecek. Bu durum cezası yargı sürecine takılan davalar için de umut oldu.



Son olarak Mecidiyeköy’de meydana gelen 10 işçinin hayatını kaybettiği asansör kazası, hükümeti iş kazaları konusunda geriye dönük inceleme yapmaya itti. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun talimatıyla son 2 yıl içinde meydana gelen can kayıplı iş kazaları yeniden incelenecek, raporlar yeniden gözden geçirilecek. Yeniden inceleme süreci, verilecek cezaları yargı süreçlerine takılan davalar için de umut oldu.



Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun talimatıyla son 2 yıl içinde meydana gelen büyük iş kazaları yeniden incelenecek. Bu kapsamda; kazalar hakkında yapılan tespitler ile işletmeler hakkında daha önce hazırlanmış raporlar yeniden masaya yatırılacak. Yetkililer, tüm kazaların yeniden gündeme alınmasının mümkün olmadığını, ölümlü ve yaralanmalı kazaların...