01 / 05 / 2024

Ölümsüzlük Şehri Misis projesi YAPEX Fuarında tanıtıldı

Ölümsüzlük Şehri Misis projesi YAPEX Fuarında tanıtıldı

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan'ın büyük önem verdiği ve Yüreğir Belediyesi'nin yürütmekte olduğu Ölümsüzlük Şehri Misis projesi, YAPEX Fuarı'nda tanıtıldı.

O işletmeler için yeni düzenleme 1 Temmuz itibariyle başlıyor! Bunu yapanlara usulsüzlük cezası verilecek!

Cirosu 3 milyon TL ve üzerinde olan işletmeler için yeni düzenleme 1 Temmuz itibariyle resmen başlıyor. Bunu yapanlara usulsüzlük cezası verilecek!

Kendi işini kurmak isteyenler için başarılı girişimci olmanın 10 adımı; Yol haritanızı belirleyin

Girişimcilik, birçok insan için özgürlük, bağımsızlık ve başarı anlamına gelir. Başarılı girişimciler, iş fikirlerini hayata geçirerek dünyada iz bırakırlar. Ancak, girişimcilik yolculuğu zorlu bir süreçtir. İşte, başarılı girişimci olmanın 10 adımı...

SGK’dan son dakika açıklaması! Gözlük cam ve çerçeve için ödenen tutarlara yüzde 39 ila yüzde 200 arasında arttı.

Sosyal Güvenlik Kurumu, genel sağlık sigortası doğrultusunda gözlük camı ve çerçeveler için ödenen tutarlarda değişiklik yaptığını açıkladı. Bunula beraber, farklı kalemlerde de artışların yapıldığı duyuruldu.

Son dakika gelişmesi! Deprem sonrası yaşanan hırsızlık olayları için bakanlık harekete geçti!

Kahramanmaraş merkezli 10 ile yaşanan depremlerin ardından hırsızlık ve yağma haberleri artmaya başladı. Yaşanan bu olayların artışı üzerine Adalet Bakanlığı konuyla ilgili bir genelge yayımlayarak, başsavcılıklara gönderdi. İşte detaylar…

Gayrimenkul alımıyla Türk vatandaşlığı kazanmada usulsüzlük iddiası! Meclis gündemine taşındı! 

CHP Bursa Milletvekili Yüksel Özkan, taşınmaz edinimi yoluyla Türk vatandaşlığı kazanmada usulsüzlük yapıldığı iddiası ile ilgili soru önergesi verdi. İşte ayrıntılar...

Akıllı gözlük Nreal Air ile küçük ekranlar TV kadar olacak! 29 Eylül 2022 fiyat listesi

ABD merkezli Nreal markası, iPhone, İpad ve Mac cihazlarının ekranını zahmetsizce yansıtabileceğiniz bir arttırılmış gerçeklik (AR) gözlüğün tanıtımını yaptı. Bu gözlük sayesinde küçük ekranları dev boyutlarda görebilme imkanına sahip olabileceksiniz.  

Kripto para borsasındaki büyük hırsızlık ve dolandırıcılığa suç örgütü davası!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para borsasında hırsızlık ve dolandırıcılık yaparak, toplamda 72 kişiyi mağdur eden 13 sanık hakkında, 378 yıldan 763 yıla kadar değişen hapis cezaları talep edildi.

Avcılar'da bakımsızlıktan çürüyen ev için yıkım kararı!

Avcılar'da 8 senedir ev sahiplerine ulaşılamayan ve bakımsızlıktan çürüyen apartman için yıkım kararı alındı Yıkım ihale yoluyla gerçekleşecek.

Trend GYO 2021 yılı için bağımsız denetim şirketini seçti!

Trend GYO, 2021 yılında finansal raporlarının denetlenmesi için HSY Danışmanlık ve Bağımsızlık Denetim A.Ş.'nin seçilmesine karar verdi.

Murat Kurum: Kanal İstanbul bağımsızlık projemizdir!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, son günlerde İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na açılan soruşturma ile yeniden gündem olan Kanal İstanbul projesi hakkında açıklamalarda bulundu. Kurum Kanal İstanbul'un bağımsızlık projesi olduğunu dile getirdi.

Bursa'daki Özlüce Kilisesi bakımsızlıktan yıkıldı!

Bursa’da metruk bir haldeyken Nilüfer Belediyesi tarafından restore edilerek Kültürevi’ne çevrilen, fakat Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nün açtığı dava sonucu belediyeden alınan Özlüce Kilisesi, bakımsızlıktan yıkıldı. 

Bağımsızlık Köyü hizmete açıldı!

İstanbul Kalkınma Ajansı 2018 Yılı Çocuklar ve Gençler Mali Destek Programı kapsamında olan ve geçen yıl Kemerburgaz'da temeli atılan "Bağımsızlık Köyü" kapılarını açtı...

Bağımsızlık Köyü hizmete giriyor!

İstanbul Kalkınma Ajansı 2018 Yılı Çocuklar ve Gençler Mali Destek Programı kapsamında olan ve geçen yıl Kemerburgaz'da temeli atılan "Bağımsızlık Köyü" hizmete giriyor.

Ölümsüzlük Şehri Misis projesi YAPEX Fuarında tanıtıldı Haberi

Ölümsüzlük Şehri Misis projesi YAPEX Fuarında tanıtıldı

ÇEKÜL Vakfı işbirliği ve Tarihi Kentler Birliği'nin desteğiyle Antalya'da düzenlenen ve gerek ulusal gerekse uluslararası düzeyde katılımcıların bulunduğu 23. Uluslararası Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı'nda görücüye çıktı. 


BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ 

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Misis'in gün yüzüne çıkarılmasıyla önemli bir tarihi ve kültürel mirası insanlığın hizmetine sunacaklarını, kervansaray restorasyonu ve cami rekonstrüksiyon çalışmalarının da devam ettiğini söyledi. Misis Arkeolojik Kazıları ile birlikte kentsel dönüşüm ve istihdam boyutu olan projeyi başta Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve aynı zamanda Tarihi Kentler Birliği Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, ilçe belediye başkanları, akademisyenler, öğrenciler, yerli ve yabancı pek çok kişi inceledi. 


Sabah...