18 / 05 / 2024

Olympos Teleferik ücretleri

Olympos Teleferik ücretleri

Dünyanın en uzun ikinci, Avrupa`nın en uzun teleferiği, Akdeniz'i ve 2 bin 365 metre yüksekliğindeki Tahtalı Dağı'nın zirvesiyle birleştiriyor.

Olympos Teleferik denizle zirveyi birleştiriyor!

Dünyanın en uzun ikinci, Avrupa`nın en uzun teleferiği, Akdeniz'i ve 2 bin 365 metre yüksekliğindeki Tahtalı Dağı'nın zirvesiyle birleştiriyor.

Olympos Teleferik 5 Aralık'ta açılacak!

Açıldığı günden bu yana dünyanın dört bir yanından gelen yüzbinlerce yerli ve yabancı turistleri zirveye taşıyan Olympos Teleferik bakıma alındı.

Spil Dağı teleferik ve otel ile turizm merkezi olacak!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı 4. Bölge Müdürü Rahmi Bayrak, Spil Dağı Milli Parkı'na yapılması planlanan teleferik, oteller ve spor alanları projelerinin ihalesinin 28 Nisan'da yapılacağını belirtti.

Manisa teleferik ihalesi 28 Nisan'da!

Manisa'nın 40 yıllık rüyası gerçek oluyor. Manisa'nın en önemli alanlarından biri olan Spil Dağı Milli Parkı'na yapılacak teleferik için 28 Nisan 2015' tarihinde ihaleye çıkılacak.

Spil Dağı Parkı'nın teleferik ve otel ihalesi 28 Nisan'da!

Rahmi Bayrak, Spil Dağı Milli Parkı’na yapılması planlanan teleferik, oteller ve spor alanları projelerinin ihalesinin 28 Nisan’da yapılacağını belirterek, üç yıl içerisinde bitirilmesi planlanan projenin yaklaşık 100 milyon TL’ye mal olacağını söyledi.

Bursa şehir içi teleferik projesi imar plan değişikliği kabul edildi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan şehir içi teleferik projesi ile ilgili imar plan değişikliği raporu oy birliğiyle kabul edildi. Nisan ayı olağan toplantısı, Eski İl Genel Meclisi Toplantı Salonu'nda Atilla Ödünç başkanlığında gerçekleştiril

Bursa'da teleferik projesiyle ilgili imar plan değişikliği kabul edildi!

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi nisan ayı olağan toplantısı gerçekleşti. Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan şehir içi teleferik projesi ile ilgili imar plan değişikliği raporu oy birliğiyle kabul edildi.

Bursa teleferik projesi imar değişikliği kabul edildi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan şehir içi teleferik projesi ile ilgili imar plan değişikliği raporu oy birliğiyle kabul edildi. CHP Grup Sözcüsü Erdal Aktuğ, teleferik projesi konusunda Büyükşehir’i tebrik etti.

Trabzon'a raylı sistem ve teleferik şart!

ADALET ve Kalkınma Partisi Trabzon milletvekili aday adayı Ömer Yıldız, Trabzon’un dünya şehri olabilmesi için tren yolu, hafif raylı sistem ve teleferik projesinin bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğini söyledi.

1991 yılında İstanbul'a ilk teleferik!

1991 yılında İstanbul'da ilk kent içi teleferik Maçka'da inşası devam eden Demokrasi Parkı'nda kuruluyormuş. Demokrasi Parkı'ndaki Maçka Çeşmesi ile Hilton arasında çalışacak teleferik 400 mesafede gidip gelecekmiş.

Yenimahalle - Şentepe teleferik hattı 2'nci etabı 1 Nisan'da açılacak!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin yapımını sürdürdüğü Yenimahalle - Şentepe teleferik hattının ikinci etabında test sürüşleri başladı. Yeni hat 1 Nisan'da tam kapasiteyle devreye alınacak.

Yenimahalle-Şentepe teleferik hattının 2. etabı hizmete açılacak!

Ankara’da yapımı gerçekleştirilen Yenimahalle-Şentepe teleferik hattında 2. Etabın hizmete alınması için son çalışmalar yapılıyor. Metro ile senkronize 18 saat çalışacak teleferik hattında toplam 4 durak bulunuyor.

Yenimahalle-Şentepe teleferik hattında 2. hat devreye giriyor!

Yenimahalle-Şentepe teleferik hattında 2. etap hattın, 1. etap hat ile Mekanik Entegrasyon çalışmaları tamamlandı. 3 bin 257 metre uzunluğundaki iki ayrı hattan oluşan teleferiğin test sürüşleri yapılıyor...

Olympos Teleferik ücretleri Haberi

Olympos Teleferik ücretleri

Antalya'ya iş veya turizm amaçlı gelen herkesin mutlaka görmesi gereken teknoloji ve mühendislik harikası Olympos Teleferik günlük ziyaretler için ideal ve unutulmaz bir seçim olarak dikkat çekiyor.


EN GÜZEL MİLLİ PARKTA

Dünyanın en güzel milli parklarından birinde yer alan Olympos Teleferik ile vahşi orman ve benzersiz sedir ağaçlarının, yer yer bulutların üzerinde, yalçın yamaçları, vadileri ve vahşi hayvanları izleyerek zirveye yapılacak ziyaret, misafirlere unutulmaz anlar yaşatıyor.



Sabah...