17 / 05 / 2024

Omar Ali Saleh

Omar Ali Saleh

Alrowais İnşaat Turizm Tekstil Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, A. Ali Saleh, Omar Ali Saleh, Saleh Ali Saleh tarafından 15 Aralık'ta kuruldu.

Mawla Ali Group Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mawla Ali Group Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Abdul Azız Azızı, Hüsamettin Şahap, Nakıbullah Omarı ve Samıullah Samkanay ortaklığında kuruldu.

August Emlak Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

August Emlak Yönetim Anonim Şirketi Harbiye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Omar Ali Khan Imtiaz tarafından kuruldu.

August Gayrimenkul Pazarlama ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

August Gayrimenkul Pazarlama ve İnşaat Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Omar Ali Khan İmtiaz tarafından kuruldu.

Mawla Ali Emlak İnşaat Tekstil Gıda Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mawla Ali Emlak İnşaat Tekstil Gıda Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Şahap, Naqıbullah  Muhammad Omar, Samıullah Samkanay, Qudratullah Rahmatı ve Abdul Azız Ghulamhossaını ortaklığında kuruldu.

Alamoudı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi!

Alamoudı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Husseın Abdullah Alamoudı, Omar Ali Bagrıg A-Amoudı ve Saeed Omar Saleh A-Amodi ortaklığında kuruldu. 

Damas İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Damas İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, MHD Ali Saleh, Ahmad Saleh, Ahmad Arshoukıeh tarafından 160 bin TL'lik sermaye ile 18 Aralık'ta Panaromia İş Merkezi'nde kuruldu.

Alrowais İnşaat Turizm Tekstil Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alrowais İnşaat Turizm Tekstil Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, A. Ali Saleh, Omar Ali Saleh, Saleh Ali Saleh tarafından 15 Aralık'ta kuruldu.

Tropical İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tropical İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ali Omar Ali Yousef tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 8 Aralık'ta Şişli, Astoria Kempinski Residence'ta kuruldu.

Ali Sami Yen'e en yüksek teklif yine Aşçıoğlu'ndan!

Ali Sami Yen Stadı'nın arazisi için ihalede ikinci tur yapılıyor

Ali Ağaoğlu Nahide Motel'in açılışına katıldı

Önceki akşam hizmete giren Nahide Motel'in açılışına Ali Ağaoğlu ve sevgilisi Petek Ertüre de katıldı

Ali Sami Yen'de 2'nci oturum bugün yapılacak!

Ali Sami Yen'de 2'inci oturum 28 Mayıs 2010 Cuma günü düzenlenecek...

Ali Sami Yen'de 2'nci oturum yarın yapılacak!

Ali Sami Yen'de 2'inci oturum 28 Mayıs 2010 Cuma günü düzenlenecek...

 

Aşçıoğlu, Ali Sami Yen'e en yüksek teklifi verdi!

Ali Sami Yen arsasının gelir paylaşımı yöntemiyle satışı ihalesinin birinci aşamasında en yüksek teklifi yine Aşçıoğlu verdi

Omar Ali Saleh Haberi

Omar Ali Saleh

Alrowais İnşaat Turizm Tekstil Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, A. Ali Saleh, Omar Ali Saleh, Saleh Ali Saleh tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 15 Aralık'ta kuruldu. 


Alrowais İnşaat Turizm Tekstil Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;MADDE 3- AMAÇ VE KONU: Şirketin Amaç ve Konusu Başlıca Şunlardır : A- İNŞAAT İŞLERİ:      1- Her türlü bina inşaatı ve oranım işlerini yapmak      2- Resmi ve özel kuruluşlardan her nevi inşaat ve taahhüt işlerini almak, yapmak ve bu konuda ihalelere girmek,      3- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü konut, işyeri, fabrika, otel, motel, tatil köyü, yol, köprü inşaatları yapmak,      4- Bu işlerde kullanılmak üzere her türlü emlak,...