15 / 10 / 2024

Omar Bashanfar Dış Ticaret nerede

Omar Bashanfar Dış Ticaret nerede

Omar Bashanfar Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile  Abdulqader Ba Shanfar tarafından kuruldu. 

Aynur Teknik Enerji Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Aynur Teknik Enerji Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alı Kara Omar Kara tarafından kuruldu.

Brandaran Omari Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brandaran Omari Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Zahıd Omarı tarafından kuruldu.

Arbid Turizm Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arbid Turizm Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Omar A.A Al-M. tarafından kuruldu.

Rodos Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rodos Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Fatıma Mdalal, Mhamed Amer Mdalal, Omar M.A. Mdalal ortaklığında kuruldu.

Leading Properties Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Leading Properties Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Şişli'de Omar Zaıd Moh'd Zaıd Alkılanı tarafından kuruldu.

Mawla Ali Group Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mawla Ali Group Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Abdul Azız Azızı, Hüsamettin Şahap, Nakıbullah Omarı ve Samıullah Samkanay ortaklığında kuruldu.

Aromh Blawny Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Aromh Blawny Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Avcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Omar F.D. Blawny tarafından kuruldu.

Root Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Root Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Fatih’te  200 bin TL sermaye bedeli ile Omar    Fetyan tarafından kuruldu.

Medtreat Sağlık Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Medtreat Sağlık Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Haıtham Jandalı, Muhammed Raşit Halil ve Omar Jandalı ortaklığında kuruldu.

Blutrade Yapı Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blutrade Yapı Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 90 bin TL sermaye bedeli ile Herve Nzouatoun Kembeu, Mustafa Aytaç Çevikyiğit ve Omar Wasıf Ramadan ortaklığında kuruldu.

Jinan Group Gayrimenkul İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jinan Group Gayrimenkul İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Akbulut ve Omar Dallal tarafından kuruldu.

Med İnt Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Med İnt Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Joseph Ayoub, Omar Al Arab, Roland Zogheib ve Zahir Azizoğlu ortaklığında kuruldu. 

Martin Gtc İnşaat Taahhüt Petrol Gayrimenkul Tekstil Tarım Gıda Bil. Kıy.Mad.Dış Tic.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Martin Gtc İnşaat Taahhüt Petrol Gayrimenkul Tekstil Tarım Gıda Bil. Kıy.Mad.Dış Tic.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Marwan Omar Hussein Abu-sa'ad tarafından kuruldu.

Omar Bashanfar Dış Ticaret nerede Haberi

Omar Bashanfar Dış Ticaret nerede

Omar Bashanfar Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile  Abdulqader Ba Shanfar tarafından kuruldu. 

Omar Bashanfar Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
a.İthalat ve İhracat -Türkiye Cumhuriyeti Devletinin izin verdiği her türlü emtianın ithalatını, ihracatını, işlemesini ve dahili ticaretini yapabilir. b.Gıda -Her türlü gıda maddelerinin üretimi, toptan ve perakende alımı, satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. -İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıda sektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş, ve konsantresi yapılmış besin maddelerinin pazarlanması konusunda toptan ve perakende satışyapmak amacı ile gerekli olan satış mağazalarını açmak ve işletmek. -Her türlü dana, sığır, koyun, kuzu, keçi eti toptan ve perakende alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer...