24 / 07 / 2024

Ömay Yapı adres

Ömay Yapı adres

Ömay Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Orhan Yücel tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Ağustos'ta Küçükbakkalköy, Aksoy Plaza, Çiçek Sokak'ta kuruldu.

May Yapıt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

May Yapıt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü’nde  1 milyon 810 bin TL sermaye bedeli  ile Abdullah Yılmaz Mehmet Yılmaz tarafından kuruldu.

Tümay Yapı Mühendislik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tümay Yapı Mühendislik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Samet Doğan tarafından kuruldu.

Kordon İstanbul Ege Yapı adres!

Kordon İstanbul Evleri Ege Yapı tarafından İstanbul Kağıthane'de inşa ediliyor. Projede daire satış fiyatları 568 bin TL'den başlıyor...

Soyak Yapı Soyak Konforia adres!

40 bloktan meydana gelecek olan proje toplam 5 bin adet daireden oluşacak. Soyak Konforia Soyak Yapı adres bilgilerine göre Deliklikaya Organize Sanayi Bölgesi'nde yükseliyor.

Adres Proje Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Adres Proje Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Çiydem Kaya, Abdulsamet Nakşibendioğlu Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 1 milyon TL sermaye ile 3 Ekim'de Kadıköy, 19 Mayıs Mahallesi, Şemsettin Günaltay Caddesi'nde kuruldu.

Soyak Konforia Soyak Yapı adres!

Toplam 271 adet daireden meydana gelen projede 1+1 daireler 178 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Soyak Konforia Soyak Yapı adres bilgileri kapsamında Bahçeşehir göletten 7-8 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Concord İstanbul Teknik Yapı adres!

Toplam 11 bin 504 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen projede 1.175 adet daire yer alıyor. Concord İstanbul Teknik Yapı adres bilgileri kapsamında proje İstanbul'un Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe'de bulunuyor.

Ankara 19 Mayıs Stadı'ın yerine yenisi yapılacak!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile Başkan Gökçek başkente yapılacak stat için buluştu. Toplantıda Ankara 19 Mayıs Stadı'nın yerine 42 bin kişilik modern bir stat yapılması kararlaştırıldı.

Ege Yapı Pega Kartal adres!

Ege Yapı Pega Kartal adres bilgisine göre proje, Kartal Soğanlık bölgesine bağlı Pegagaz Sokakta bulunuyor. Teslim tarihi Nisan 2016 olarak belirlenen projede daire fiyatları 303 bin TL'den başlıyor.

Metropark Teknik Yapı adres!

7 blok halinde yükselen Metropark projesi Tenknik Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.Metropark Teknik Yapı adres bilgileri ise haberimizin içinde yer alıyor.

Sur Yapı Mirage Residence adres!

Sur Yapı Mirage Residence adres bilgisine göre proje Güneşli Bağcılar Mahallesi, Yalçın Koreş Caddesi üzerinde yer alıyor. 17 katlı 3 bloktan oluşan projede 342 daire ve 60 mağaza bulunuyor.

Teknik Yapı Metropark adres!

Teknik Yapı Metropark adres bilgisi kapsamında proje, Atatürk Mahallesi, Şehit Er Necati Özgel Sokak'ta yer alıyor. Daire fiyatlarının 271 bin TL'den başladığı projede 36 0 faiz fırsatı sunuluyor.

Canan Yapı Canan Business adres!

Daire teslimlerinin 2016 yılında yapılacağı projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Canan Yapı Canan Business adres bilgileri kapsamında İstanbul Anadolu Yakası'nda Ataşehir'de inşa ediliyor.

Ömay Yapı adres Haberi

Ömay Yapı adres

Ömay Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Orhan Yücel tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Ağustos'ta kuruldu. 


Ömay Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, işhanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık...