24 / 07 / 2024

Ömer Aydın ordu

Ömer Aydın ordu

Ordu'da satın almak için inşaat halindeki apartmana giderek ev bakan Ömer Aydın, asansör boşluğuna düştü.

Aydın, Denizli ve Ordu'da 5 adet arsa ve arazi yüzde 20 indirimle satılacak! Milli Emlak arsa satışları Temmuz! 

Milli Emlak, Aydın, Denizli ve Ordu'daki 3 adet arsa ve arazi ile 2 adet kargir bina ve arsasını yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. İşte satış tarihleri ve fiyatlar...

Hasömer Aydın İnşaat Ve Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Hasömer Aydın İnşaat Ve Emlak Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Aydın tarafından kuruldu.

Öz Aydın Grup İnşaat Mimarlık Mühendislik Tekstil Turizm Otomotiv San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!  

Öz Aydın Grup İnşaat Mimarlık Mühendislik Tekstil Turizm Otomotiv San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Aydın tarafından kuruldu.

Anadolu Aydın Vinç Platform Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Aydın Vinç Platform Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Aydın tarafından kuruldu. 

Özömer Aydın İnşaat ve Taahhüt Emlak Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Özömer Aydın İnşaat ve Taahhüt Emlak Otomotiv Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Aydın tarafından kuruldu.

TOKİ'den Aydın'a 256.5 milyon liralık yatırım!

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapan TOKİ'nin Aydın'a 15 yılda toplam 256 milyon 500 bin liralık yatırım yaptığını açıkladı.

Aydın Şehir Stadyumu ihaleye çıkacak!

Aydın İl Koordinasyon Kurulu 2017 yılı 2’nci Dönem Toplantısı yapıldı. Vali Ömer Faruk Koçak, ilçedeki projeler hakkında bilgiler verdi.

Aydın Şehir Hastanesi özelleştirilmeyecek!

Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, Kamu-özel ortaklığıyla yapılacak olan Aydın Şehir Hastanesi ile ilgili özelleştirme iddialarını yalanladı. Koçak, ''Otel, beş yıldızlı otel konforunda yapılacak'' dedi.

Aydın Şehir Hastanesi iki yıl içerisinde tamam!

Yeni Asır aracılığıyla Aydınlılara müjde veren Vali Ömer Faruk Koçak, Aydın Şehir Hastanesi'nin iki yıl içerisinde bitirileceğini söyledi.

Aydın çevre yolunda sona gelindi!

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, çevre yolundaki çalışmalarda sona gelindiğini belirterek "Ekim ayında hizmet vermeye başlayacak olan çevre yoluyla kent trafiği rahatlayacak" dedi

Emre Aydın iç mimar Eda Köksal'la evlendi!

Rock müziğin sevilen ismi Emre Aydın, uzun süredir beraber olduğu iç mimar nişanlısı Eda Köksal ile Ordu'da gerçekleşen nikah töreni ile evlendi…

Emre Aydın, iç mimar Eda Köksal'la yarın evleniyor!

Rock’çı Emre Aydın, iç mimar nişanlısı Eda Köksal’la pazar günü evleniyor. Ordu’da nikâh masasına oturacak çift, eylül ayında İstanbul’da da bir düğün yapacak.

Aydın Kuşadası'nda konut alanına dönüştürme teklifi reddedildi!

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi, Kuşadası'ndaki bir yeşil alanın konut alanına çevrilmesi teklifini reddetti. Meclis, Bozdoğan Belediye Başkanı Tümer Apaydın'ın başkanlığında toplandı.

Ömer Aydın ordu Haberi

Ömer Aydın ordu

Ordu'da satın almak için inşaat halinde olan bir apartmana giderek daire bakan Ömer Aydın (64) asansör boşluğuna düşerek hayatını kaybetti.

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre, olay, dün akşam meydana geldi. Konut satın almak isteyen Ömer Aydın, bitme aşamasında olan inşaata gitti. Daireleri gezmeye başlayan Aydın, 4. katta dengesini kaybetti ve asansör boşluğuna düştü.

İnşaatta bulunanların haber vermesi üzerine gelen sağlık ekipleri, Ömer Aydın'ın yaşamını yitirdiğini belirledi.

Aydın'ın cansız bedeni, savcılık incelemesinden sonra hastane morguna kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma...