27 / 04 / 2024

Ömer Dinçkök ve Ali Raif Dinçkök mahkemelik mi oldu

Ömer Dinçkök ve Ali Raif Dinçkök mahkemelik mi oldu

Akkök Holding hissedarları Ali Raif Dinçkök ve Ömer Dinçkök kardeşler arasında bir süredir var olan yönetime dair anlaşmazlıklar giderek şiddetlendi. Fortune Türkiye'nin haberine göre, anlaşmazlık birçok şirkette yaşandı.

Powtıon Mühendislik Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Powtıon Mühendislik Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 250 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Erdem Koçak tarafından kuruldu.

Mentor Çevre Danışmanlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mentor Çevre Danışmanlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ozan Dinçer tarafından kuruldu.

Roe Mimarlık Ve Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

Roe Mimarlık Ve Tasarım Anonim Şirketi Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Feyza Nur Karaca ve Ömer Eyüp Bozan tarafından kuruldu.

Donya Emlakçılık Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Donya Emlakçılık Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Şİşli'de Hacı Ömer Kavak ve Mohamad Ardalanı ortaklığında kuruldu.

Hatinoğlu Tasarım Mimarlık Danışmanlık Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Hatinoğlu Tasarım Mimarlık Danışmanlık Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Pendik'te Evrim Özlem Hatinoğlu ve Ömer Hatinoğlu ortaklığında kuruldu.

Arbuild Mühendislik Mimarlık Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arbuild Mühendislik Mimarlık Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da Ömer Özkan Kurt tarafından kuruldu.

G Partners Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

G Partners Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Ahmet Talha Güneş ve Ömer Ferhan Güldemir ortaklığında kuruldu.

Raif Ali Dinçkök, yeniden Akiş GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akiş GYO Yönetim Kurulu tarafından, Raif Ali Dinçkök'ün Yönetim Kurulu Başkanı ve Ahmet Cemal Dördüncü'nün Yönetim Kurulu Başkan Vekili olmasına karar verildi. 

Sealife Turkey Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Sealife Turkey Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Limited Şirketi Ataşehir'de Ishak Karaga ve Ömer Faruk Özbek ortaklığında kuruldu.

Nova Group Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Group Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Yıldız tarafından kuruldu.

Blacklıne Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Blacklıne Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Alican Sığınak, Mahmut Özgül ve Ömer Savaş Bilir ortaklığında kuruldu.

Hiper Sağlık Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Hiper Sağlık Ve Otelcilik Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kılınç ve Umut Çakır ortaklığında kuruldu.

Gaven Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gaven Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Pekel ve Ömer Fahir Şen ortaklığında kuruldu.

Ömer Dinçkök ve Ali Raif Dinçkök mahkemelik mi oldu Haberi

Ömer Dinçkök ve Ali Raif Dinçkök mahkemelik mi oldu


Akkök Holding hissedarları Ali Raif Dinçkök ve Ömer Dinçkök kardeşler arasında bir süredir var olan yönetime dair anlaşmazlıklar giderek şiddetlendi. Fortune Türkiye'nin haberine göre, anlaşmazlık birçok şirkette yaşandı. Şimdi yapılan genel kurulların iptali için davalar açılıyor.


Başta Akkök Holding olmak üzere iki kardeşin ortak oldukları şirketlerin 2013 genel kurullarına da bu anlaşmazlık damgasını vurdu. Aksa Akrilik ve Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2013 genel kurul görüşmelerinde Ömer Dinçkök temsilcisi aracılığı ile hemen hemen her maddeye red oyu verip, muhalefet şerhi koyup mahkemeye taşıyacağını ilan etti. Ömer Dinçkök, 30 Haziran 2014’te bir adım daha atarak Aksa Akrilik 2013 yılı genel kurulunda alınan bazı kararların iptali için de İstanbul 31’inci Asliye Ticaret Mahkemesi’nde dava açtı. 22 Ekim 2014 tarihinde ilk duruşması yapılacak olan...