29 / 07 / 2024

Ömer Faruk Akıncı

Ömer Faruk Akıncı

Nish Yapı Mühendislik Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Faruk Akıncı ve Rıza Köylü tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 15 Mayıs'ta kuruldu

Akıncıoğulları İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akıncıoğulları İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer İlker Akıncı tarafından kuruldu. 

Ömer Faruk Başaran MHP Kocaeli milletvekili aday adayı oldu!

Başaran Holding yönetim kurulu başkanı Ömer Faruk Başaran MHP'den Kocaeli milletvekili aday adayı müracaatında bulundu...

Ömer Faruk Kavurmacı tahliyesini istedi!

Tahliyesini isteyen tutuklu sanık Ömer Faruk Kavurmacı, "FETÖ’nün gizli illegal amacından haberim olsa TUSKON’un yanından geçmezdim. Basiretimiz bağlanmış, ağzımızın payını aldık" dedi.

Ömer Faruk Çelik 13 milyon dolara yalı aldı!

EYG Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik Kuzguncuk'ta muhteşem bir yalı satın aldı. Çelik yalı için 13 milyon dolar ödeyecek... 

TOKİ Sivas Akıncılar başvuruları bugün başladı!

TOKİ Sivas Akıncılar projesinde yer alan konutlar için başvurular başladı. Projeden 297 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor.

Avni Çelik ile Ömer Faruk Çelik'ten hisse takası!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı hissedarları Avni Çelk ile Ömer Faruk Çelik hisse takası yaptı.

Ömer Faruk Kavurmacı savunma yapmaya başladı!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün iş dünyası yapılanmasına yönelik açılan davanın 9'uncu duruşmasında tutuklu sanık Ömer Faruk Kavurmacı savunma yapıyor.

Mahkeme Ömer Faruk Kavurmacı için karar verdi!

Dün mahkeme karşısına çıkan ve savunmasını yapan Ömer Faruk Kavurmacı hakkında mahkeme kararını verdi. Kavurmacı'nın mal varlığı üzerindeki tedbir kararı kaldırılmadı...

İşte Ömer Faruk Kavurmacı'nın savunması!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Kadir Topbaş'ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı ifade verdi. İşte Kavurmacı kendini böyle savundu...

Ömer Faruk Kavurmacı dördüncü sanık olarak hakim karşısına çıktı!

FETÖ finansman sağladıkları iddiasıyla tutuklanan İBB eski Başkanı Kadir Topbaş’ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı'nın da aralarında bulunduğu TUSKON üyesi işadamları ilk kez hakim karşısına çıktı.

Ömer Faruk Kavurmacı hakim karşısında!

FETÖ'nün iş dünyası yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında haklarında dava açılan aralarında Ömer Faruk Kavurmacı'nın da yer aldığı 86 sanığın yargılanması başladı.

Ömer Faruk Kavurmacı'nın davası 23 Ekim'de görülecek!

FETÖ iş dünyası yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında hazırlanan ve aralarında FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, iş adamı Ömer Faruk Kavurmacı'nın da bulunduğu 3'ü firari, 30'u tutuklu 86 sanık hakkında açılan davanın ilk duruşması 23 Ekim'de yapılacak.

TOKİ Sivas Akıncılar 66 konut başvuruları başladı!

TOKİ Sivas Akıncılar Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 66 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre Açık Satışa sunuluyor. Başvurular bugün başladı..

Ömer Faruk Akıncı Haberi

Ömer Faruk Akıncı

Nish Yapı Mühendislik Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Faruk Akıncı ve Rıza Köylü tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 15 Mayıs'ta kuruldu. Nish Yapı Mühendislik Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak resmive özel inşaatlar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Nish Yapı Mühendislik Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Bayrampaşa, Orta Mahallesi, Maltepe Caddesi, Onur Emintaş İş Hanı,...