22 / 05 / 2024

Ömer Faruk Ataş

Ömer Faruk Ataş

Dumlupınar Mühendislik ve Danışmanlık Anonim Şirketi, Ömer Faruk Ataş Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mesut Demir Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 20 Ağustos'ta Ümraniye'de kuruldu.

Este Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Este Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile M. Abdullah Eri ve Ömer Faruk Eri ortaklığında kuruldu.

Ömer Faruk Çelik Kimdir?

Ömer Faruk Çelik kimdir? Ömer Faruk Çelik’in mesleği nedir? Ömer Faruk Çelik hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Öfş İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öfş İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Şanlıer tarafından kuruldu.

Şenbahar İnşaat Danışmanlık Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şenbahar İnşaat Danışmanlık Lojistik Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Ömer Faruk Şenbahar tarafından kuruldu.

Ömer Faruk Unal Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ömer Faruk Unal Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Ömer Faruk Unal tarafından kuruldu. 

Sealife Turkey Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Sealife Turkey Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Limited Şirketi Ataşehir'de Ishak Karaga ve Ömer Faruk Özbek ortaklığında kuruldu.

Mfn Group İnşaat Turizm Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Mfn Group İnşaat Turizm Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de M. Abdullah Eri ve Ömer Faruk Eri ortaklığında kuruldu.

Ömer Faruk Akbal'dan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'ye tebrik mesajı!

Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği (GİGDER) Başkanı Ömer Faruk Akbal, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'ye tebrik mesajı iletti.

Real Estate Solutıons Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Real Estate Solutıons Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gülşen Doğantekin ve Ömer Faruk Doğantekin ortaklığında kuruldu.

Faruk Akbal: 2021’de yabancıya satışta 50 bin bandını geçeceğiz!

Konut satışlarını değerlendiren GİGDER Başkanı Ömer Faruk Akbal, "Bu yıl 50 bin adet bandını geçerek 7.5-8 milyar dolarlık bir döviz girdisini sağlamayı hedefliyoruz” dedi

Netarma Mimarlık İnşaat Proje Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Netarma Mimarlık İnşaat Proje Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Ciğer ve Mustafa Türkoğlu ortaklığında kuruldu.

Ümraniye Ömer Faruk Darende Camii’nin temeli atıldı!

Ümraniye Esenkent Mahallesi’nde deprem riski nedeniyle yıkılan ve yeniden inşa edilecek olan Ömer Faruk Darende Camii’nin temeli Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın da katıldığı törenle atıldı.

Ömer Faruk Akbal: Uluslararası doğrudan yabancı yatırımları teşvik edilecek!

Yeni Ekonomi Programı, 2021 - 2023'ün uygulanabilir ve ulaşılabilir hedeflere odaklandığını anlatan GİGDER Başkanı Ömer Faruk Akbal, ''Türkiye'nin 2023 hedefleri gerçekçi ve sürdürülebilir ekonomimizin göstergesi'' dedi.

Ömer Faruk Ataş Haberi

Ömer Faruk Ataş

Dumlupınar Mühendislik ve Danışmanlık Anonim Şirketi, Ömer Faruk Ataş Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mesut Demir Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 20 Ağustos'ta Ümraniye'de kuruldu.


Dumlupınar Mühendislik ve Danışmanlık Anonim Şirketi iş konusu; 1.Her türlü zemin araştırma,jeoloji,jeofizik,jeoteknik,zemin ve kaya mekaniği etüdleri yapmak, zemin ve kayanın iyileştirilmesi ile ilgili her türlü etüd ve projelendirme işlerini yapmak. 2.Sondaj,su sondajı,yeraltı su aramaları,su kaynağı açılması ve işletmeciliği, su pompaları,dalgıç pompa ve ekipmanlarının satışı,montajı ve servis hizmetleri,maden kömür petrol aramaları,maden,kömür,taşocağı-kömür ocağı işletmeciliği ve ticareti,mini kazık, ankraj,fore kazık,kazıklı temeller,iksa sistemleri,çimento enjeksiyonu,zemin iyileştirme ve ıslahı,arazide ve laboratuarda zemin ve yapı deneylerini yapmak,yukarıda bahsi geçen işlerle ilgili projeler hazırlamak, resmi kurum ve kuruluş,özel idareler,yerel yönetimler,belediyeler,özel sektör alanında açılacak olan ihalelere katılmak 3.Beton, zemin ve yapı...