10 / 05 / 2024

Ömer Gökalp iş kazası

Ömer Gökalp iş kazası

Adıyaman'da Kahta Kaymakamlığı'nın yapımı süren inşaatın hafriyat işlerini yapan taşeron firma sahibi Ömer Gökalp, gezdiği inşaat alanında bir anlık dengesiniyitirince 2 metre derinliğindeki temele düştü.

Mehmet Ziya Gökalp ne işle uğraşıyor? Mehmet Ziya Gökalp kimdir?

Mehmet Ziya Gökalp kimdir? Mehmet Ziya Gökalp hangi mesleği yapıyor? Mehmet Ziya Gökalp nereden mezundur? İşte detaylar!

Sibel Gökalp kimdir? Sibel Gökalp nereden mezundur?

Sibel Gökalp kimdir? Sibel Gökalp hangi mesleği yapıyor? Sibel Gökalp nereden mezundur? İşte detaylar!

Namık Kemal Gökalp Kimdir?

Namık Kemal Gökalp kimdir? Namık Kemal Gökalp mesleği nedir? Namık Kemal Gökalp hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Ziya Gökalp Mahallesi 33 Metrelik Yolun Batısındaki Park Alanının Bir Kısmına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Ömer Günel'den esnaf kiralarına ilişkin açıklama!

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, "Sildiğimiz ecrimisil ve kira bedeli 3 milyon 183 bin TL idi. Bununla yetinmedik, esnafımızı rahatlatmak için borçları 5 ay faizsiz erteledik" dedi.

Ember Yapı Malzemeleri İş Güvenliği Matbaa Deri Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ember Yapı Malzemeleri İş Güvenliği Matbaa Deri Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören’de 600 bin TL sermaye bedeli ile Umut Sümer tarafından kuruldu.

Enda Teknik İş Güvenliği İnşaat Elektrik Tekstil Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Enda Teknik İş Güvenliği İnşaat Elektrik Tekstil Otomotiv Limited Şirketi Kağıthane'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Pak tarafından kuruldu.

İnşaattaki iş güvenliği uygulamaları mecliste!

İnşaat sektöründeki iş güvenliği uygulamaları mecliste konu oldu. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Diyarbakır'daki Ziya Gökalp Müzesi restore edildi!

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) arasında imzalanan protokol kapsamındaki çalışmalar sonucunda, Ziya Gökalp Mahallesi Gökalp Sokak'ta bulunan 2 katlı müze restore edildi.

Kayseri Ziya Gökalp'te dönüşüm başlıyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Ziya Gökalp Mahallesi Kentsel Dönüşüm Çalışması için proje aşamasının tamamlandığını vurgulayarak 70 daire ve 3 işyerinden oluşan 1 blok sosyal konut yapım işi ihalesinin gerçekleştirildiğini belirtti.

Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi sakinleri arsalarını satamıyor!

Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi'nde yaşayanların hayatı, aniden ortaya çıkan 6 hissedarın varlığı değişti. 1.500 metrekarelik alanda hak iddia eden kişiler, mahalleye tedbir koydurttu. Mahalleli ise arsalarını ne satabiliyor, ne de ipotek ettirebiliyor.

Ömer Göktaş: İnşaat sektörü desteklenmeli!

Vizyon İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Göktaş, Vizyon İnşaat’ın proje ve hedeflerinden bahsederek, inşaat sektörünün büyümesi, büyümesi için de desteklenmesi gerektiğini söyledi.

Kayseri Ziya Gökalp Semt Konağı’nın açılışı ertelendi!

Kocasinan Belediyesi tarafından yaptırılan Ziya Gökalp Semt Konağı’nın açılışının 3 günlük ulusal yas sebebiyle ileri bir tarihe ertelendiği öğrenildi.

Ömer Gökalp iş kazası Haberi

Ömer Gökalp iş kazası

Adıyaman'da Kahta Kaymakamlığı'nın yapımı süren inşaatın hafriyat işlerini yapan taşeron firma sahibi Ömer Gökalp, gezdiği inşaat alanında bir anlık dengesini yitirince 2 metre derinliğindeki temele düştü. Ağır yaralanan ve işçilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından ambulansla Kahta Devlet Hastanesi'ne götürülen Gökalp, acil serviste yapılan ilk müdahale ardından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.


Evrensel...