13 / 05 / 2024

Ömer Gül

Ömer Gül

Promaks Metal Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ömer Gül tarafından 50 bin TL sermaye ile 13 Temmuz'da Büyükçekmece, Pınartepe Mahallesi, Avrupa Caddesi 'nde kuruldu.

Sermaye Piyasası Kurulu'na yeni başkan ataması kararı Resmi Gazete'de! İbrahim Ömer Gönül kimdir?

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Ali Fuat Taşkesenliğlu'nun görev süresinin dolması nedeniyle boşalan başkanlık makamına İbrahim Ömer Gönül atandı. İbrahim Ömer Gönül'ün atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. İbrahim Ömer Gönül kimdir, kaç yaşında, nereli?

Gül Paşa İnşaat Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gül Paşa İnşaat Yatırımları Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kılıç tarafından kuruldu.

Tuz Gölü fay alanında depreme karşı alınan önlemler TBMM'de!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Tuz Gölü fay alanındaki olası bir depreme karşı alınan önlemleri Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye sordu..

Cumhurbaşkanlığı Abdullah Gül Müze ve Kütüphanesi açılışa hazır!

Gül, Abdullah Gül Üniversitesi Sümer Yerleşkesi içinde yapımı tamamlanan ve yarın resmi açılışı gerçekleştirilecek olan müze ve kütüphanede Kayseri'deki gazetecilerle bir araya geldi.

Niğde Narlıgöl'de seracılık ihtisas OSB kurulacak mı?

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde Narlıgöl'de seracılık ihtisas organize sanayi bölgesi kurulması talebine ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer, burada organize sanayi bölgesi kurulup kurulmayacağını sordu..

Ömer Sıddık Tatlıgöl site yönetimine açtığı davayı kazandı!

Bir sitede bulunan evine hırsız giren Ömer Sıddık Tatlıgöl, site yönetimine dava açtı. Mahkeme Tatlıgöl'ün 3500 TL'lik zararının ödenmesi yolunda karar verdi..

Kocasinan Gül Park'ı bahara hazır olacak!

Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sümer Mahallesi’nde yapımı devam eden mis kokulu bahçe Gül Park’ın bahar ayları itibarıyla bitirilmesinin planlandığını söyledi.

Kayseri'de Abdullah Gül Müzesi açılacak!

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün kişisel eşyaları ile yaşam öyküsünü konu alan basılı eserlerin yer alacağı müze-kütüphane, Abdullah Gül Üniversitesi'nin (AGU) Kayseri kent merkezindeki Sümer yerleşkesinde açılacak.

Abdullah Gül Kuveyt'te Küçük Bot Limanı'nın temel atma törenine katıldı!

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kuveyt'te Türk şirketi tarafından yapılacak limanın temelini attı. Gül'ü törenin düzenlendiği çadıra gelişinde Kuveyt Petrol Bakanı Ali Ömer ve diğer ilgililer karşıladı...

Gülşen Salmanova vefat etti! Aydıner İnşaat'ın acı günü!

Aydıner İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Ali Aydıner'in eşi Güler Aydıner'in annesi Gülşen Salmanova vefat etti. Gülşen Salmanova'nın cenazesi Bakü'de defnedilecek

Abdullah Gül, Doğuş Holding'in yaptığı Sofya metrosu inşaatında!

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Bulgaristan'da Türk yatırımcıların projesini ziyaret etti. Doğuş Holding tarafından yapılan Sofya Metrosu şantiyesinde incelemelerde bulunan Gül, Bulgar işadamlarına Türkiye'de yatırım çağrısı da yaptı

Küçükçekmece Göl Konutları 'nda satılık dairelerin fiyatları 142 bin 593 TL'den başlıyor!

TOKİ tarafından satışa sunulan Küçükçekmece Göl Konutları'nda satılık dairelerin fiyatları 142 bin 593 TL'den başlıyor, 155 bin 623 TL'ye kadar yükseliyor. İhale bugün saat 14.00'da gerçekleştirilecek...

TOKİ Küçükçekmece Göl Konutları'nın açık arttırması bugün yapılacak! 142 bin TL'ye!

TOKİ İstanbul Küçükçekmece Göl Konutları Kapsamında inşa ettirilen 15 adet konut,  bugün   gerçekleştirilecek Açık Artırma (teklif alma) ile satışa  sunulacak. Projede yer alan konutların fiyatları 142 bin TL'den başlıyor. Açık attırma Eskidji tarafından

Ömer Gül Haberi

Ömer Gül

Promaks Metal Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ömer Gül tarafından 50 bin TL sermaye ile 13 Temmuz'da Büyükçekmece, Pınartepe Mahallesi, Avrupa Caddesi'nde kuruldu.


Promaks Metal Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu, dış cephe izolasyonu yapmak.Isı yalıtımlı,giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak. b. Her türlü binaların ısı ve su yalıtım malzemelerinin imalatı, ithalatı veihracatını yapmak. c. Her nevi cam ve cam ürünleri, her kalınlık ve ebatta düz cam, ısı cam, telli, buzlu, renkli cam, pencere-vitrin camları, oto camları ve her türlü aynanın imalatı, alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. d. Her türlü cam ve aynanın rodaj, bizote, kumlama, boyama, vitray ve cam süsleme işlerini yapmak. e. Her...