04 / 05 / 2024

Ömer Gür

Ömer Gür

Happy City İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ferhat Gür ve Ömer Gür ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 6 Temmuz'da Çekmeköy, Çamlık Mahallesi'nde kuruldu.

Enta Yatırım İnşaat Madencilik Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Enta Yatırım İnşaat Madencilik Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi; Gökhan Avni Laçin Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Ömer Gür Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile Şile'de 9 Haziran'da kuruldu.

Metal Gayrimenkul ve YK Yatırım Holding'in hisse satış görüşmeleri sonlandırıldı!

Ömer Saçaklıoğlu ve Metal Yapı Konut'un Metal Gayrimenkul'e verdiği beyanda icra takibi nedeni ile sahip oldukları hisseler üzerine haciz konulduğunu beyan etti.  Bu beyan sonucunda hisseler için YK Yatırım Holding A.Ş. ve Yalçın Yalçınkaya ile yapılan hisse satış görüşmeleri sonlandırıldı.

Metal Gayrimenkul hisselerinin satışı için görüşmelere başladı!

Metal Gayrimenkul,  Metal Yapı Konut A.Ş.'ye ve Ömer Saçaklıoğlu'na ait olan hisselerinin satışı için görüşmelere başladı. 

Görükle Şehit Ömer Halisdemir Yurdu açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, eğitim alanındaki yatırımlarına bir de öğrenci yurdu ekledi. Görükle’de Milli Türk Talebe Birliği’ne kazandırılan yurt ile 100 üniversite öğrencisinin konaklama sorununa çözüm getirildi.

Ömer Göktaş: İnşaat sektörü desteklenmeli!

Vizyon İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Göktaş, Vizyon İnşaat’ın proje ve hedeflerinden bahsederek, inşaat sektörünün büyümesi, büyümesi için de desteklenmesi gerektiğini söyledi.

Akmerkez GYO sorumluluk davası 11 Şubat'ta görülecek!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı pay sahiplerinden Ömer Dinçkök tarafından, yönetim kurulu üyeleri aleyhine açılan sorumluluk davasının ilk duruşması 11 Şubat 2016'da saat 14:00'da görülecek.

Gemlik Belediye Meclisi Eylül toplantısında Kuzey planları görüşüldü!

Gemlik Belediye Meclisinde Eylül oturumunun ilk toplantısı Gemlik Belediyesi Ömer Kahraman Ek Hizmet Binası Meclis Salonunda yapıldı. Oturumda MHP’nin önerisiyle tekrar gündeme gelen Kuzey Planları da görüşüldü.

Ömer Yukarı ufo görünümlü güneş enerjisi sistemi geliştirdi!

'Çılgın mucit' olarak anılan 53 yaşındaki Ömer Yukarı İzmir Torbalı'da Ufo görünümlü merkezi sistem güneş enerjisi sistemi geliştirdi ve adını ' Solar Kombi ' koydu

Renovia İstanbul Emlak 2014 Fuarı’nda görücüye çıktı!

‘Kentsel Dönüşüm’ün öncü firmalarından VARTAŞ, Alman ortağı Stern ile yürüttüğü Renovia İstanbul projesini Emlak 2014 Fuarı’nda görücüye çıkardı. Ömer Faruk Barata “5 yıl içinde sektörün 10 büyük firması arasına girmeyi hedefliyoruz” dedi...

VARTAŞ, Emlak 2014 fuarında Renovia İstanbul’u görücüye çıkardı!

‘Kentsel Dönüşüm’ün öncü firmalarından VARTAŞ, Alman ortağı Stern ile yürüttüğü Renovia İstanbul projesini Emlak 2014 Fuarı’nda görücüye çıkardı. Ömer Faruk Barata “5 yıl içinde sektörün 10 büyük firması arasına girmeyi hedefliyoruz” dedi.

Yüksel Seramik tüketicilerin karşısına yepyeni bir görünümle çıkmaya hazırlanıyor!

Türkiye’ nin lider seramik markalarından Yüksel Seramik tüketicilerin karşısına yep yeni bir görünümle çıkmaya hazırlanıyor. Firmanın reklam filminde Saba Tümer ve de Tümer Metin oynuyor...

Bige Yıldırımer, Ali Ağaoğlu'nun arabasıyla görüntülendi!

Ali Ağaoğlu 'nun yeni sevgilisi Bige Yıldırımer, işadamının otomobiliyle İstinye Park'ta görüntülendi. Gazetecilerin fotoğraf çektiğini görünce panikleyen model, telefonuna sarılıp şoförü kapıya çağırdı

Ömer Çamoğlu'nun çizdiği Ağaoğlu Ayazağa projesinden ilk görüntüler!

Ağaoğlu'nun Ayazağa'da gerçekleştireceği Ayazağa Mydreamland projesi için Mimar Ömer Çamoğlu'nun hazırladığı ilk görüntüler! My Dreamland Türkiyede hasılat paylaşımı usulüne göre yapılan gayrimenkul projeleri arasındaki en büyük proje olacak!

Kent Plus Centrium projesinden son görüntüler!

Emay İnşaat tarafından Kartal'da hayata geçirilen Kent Plus Centrium projesinin son halini www.havadanemlak.com ekibi havadan görüntüledi...

Ömer Gür Haberi

Ömer Gür

Happy City İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ferhat Gür ve Ömer Gür ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 6 Temmuz'da Çekmeköy, Çamlık Mahallesi'nde kuruldu.


Happy City İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar,yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...