03 / 05 / 2024

Ömer Halisdemir Kent Meydanı

Ömer Halisdemir Kent Meydanı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminde şehit düşen Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in adı, Antalya'nın Serik ilçesinde yıkımına başlanan eski ilçe jandarma komutanlığı binasının yerine yapılacak kent meydanına verilecek.

Taç Kent Gayrimenkul Geliştirme Ve Ticareti Limited Şirketi Kuruldu!

Taç Kent Gayrimenkul Geliştirme Ve Ticareti Limited Şirketi Pendik’te 750.000.00 TL sermaye bedeliyle Adem Kuru, Ömer Keleş ve Yavuz Bayraktar ortaklığıyla kuruldu.

Kent Sezer İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kent Sezer İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Askerler tarafından kuruldu.

Ömer Niziplioğlu: Binaları yenilemek yetmez, kenti de dönüştürmeliyiz!

Mega kent İstanbul'un eski bir şehir olması sebebiyle planlama konusunda sıkıntılı bir yapılaşma gerçekleştiğine değinen Ulusal İktisadi Düşünce Kuruluşu (ULİKAD) Başkanı Ömer Niziplioğlu, "Binaları yenilemek yetmez, kenti de dönüştürmeliyiz" dedi.

Şehit Ömer Halisdemir Bilim ve Sanat Merkezi binasının devredileceği iddiası TBMM'de!

İzmir Konak Şehit Ömer Halisdemir Bilim ve Sanat Merkezi binasının imam hatip okuluna devredileceği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tarihi Niğde evleri turizme kazandırılıyor!

Tarihi Niğde evleri, Ömer Halisdemir Üniversitesi tarafından yapılan restorasyonun ardından turizme kazandırılıyor.

Ömer Halisdemir Üniversitesi akademisyenlerinden öğrencilere kira yardımı!

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi üniversitesi akademisyenleri, ülkelerine dönemeyen öğrencilere kira yardımı yaptı...

Nevşehir'de lise öğrencileri ihtiyaç sahibi ailenin evini yeniledi!

Nevşehir'in Gülşehir'de Şehit Ömer Halisdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, mahalle muhtarıyla beraber inceledikleri ihtiyaç sahibi bir ailenin evini yeniledi.

Bilecik Şehit Ömer Halisdemir Stadyumu'nda sona gelindi!

Bilecik merkeze bağlı Bayırköy Beldesinde kentteki ilk ışıklı statta çalışma son sürat devam ediyor.

Şehit Ömer Halisdemir Kültür Merkezi açıldı!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimi sırasında şehit edilen Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in memleketi Niğde'nin Çukurkuyu beldesinde hayata geçirilen Şehit Ömer Halisdemir Kültür Merkezi açıldı.

Niğde Ömer Halisdemir Kültür Merkezi 22 Temmuz'da açılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin, 15 Temmuz’da şehit olan Astsubay Ömer Halisdemir için memleketi Niğde’de inşa ettiği Kültür Merkezi’nin açılışı için geri sayım başladı.

Sakarya'da Şehit Ömer Halisdemir Sitesi inşa edilecek!

Hürriyet Gazetesi'nden Kanat Atkaya bugün bir inşaat firmasının inşa edeceği projesinin adının "Şehit Ömer Halisdemir Sitesi verilmesi" konusunu eleştirdi...

Niğde Şehit Ömer Halisdemir Müzesi bu yıl açılacak!

Niğde Bor'da inşaatı devam eden "Şehit Ömer Halisdemir Müzesi"nin bu yıl içerisinde açılması planlanıyor.

Düzce Şehit Ömer Halisdemir Camisi açıldı!

Düzce'deki 750 kişi kapasiteli Şehit Ömer Halisdemir Camisi açıldı. Cami Düzce'nin Arapçiftliği Mahallesinde yer alıyor.

Ömer Halisdemir Kent Meydanı Haberi

Ömer Halisdemir Kent Meydanı


Serik ilçesinde yeni binası TOKİ tarafından yapılan ilçe jandarma komutanlığının eski binası, belediye ekiplerince yıkıldı. Çınaraltı Meydanı, Atatürk Caddesi'nde bir süre önce boşaltılan ilçe jandarma komutanlığının binasının yıkım törenine Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Kozan ve vatandaşlar katıldı.


Binaya ilk kepçe darbesini vuran iş makinesini kullanan Çalık, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2014 yılında göreve geldikten 2 ay sonra TOKİ Başkanlığına giderek jandarmanın buradan kaldırılması için çalışma başlattıklarını söyledi. TOKİ Başkanlığının taleplerine sıcak baktığını ve 3 ay içinde ihaleyi tamamlayarak Antalya kara yolundaki bir araziye yeni jandarma binasının yapımına başladığını anlatan Çalık, "Jandarma bir süre önce şehir merkezindeki eski binasını boşalttı ve yeni yerine taşındı. Maliye Bakanlığından da Serik Belediyesi üzerine tahsisi aldık. Kent meydanı oluşturmak için...