23 / 07 / 2024

Ömer Kaya

Ömer Kaya

Solkaya Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Kaya tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Nisan'da Ümraniye, Tatlısu Mahallesi, Turgutözal Bulvarı'nda kuruldu.

Sarıkaya'da sosyal konut projesi başladı!

Yozgat'ın Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, 144 adet evden oluşan sosyal konut projesini başlattıklarını belirtti.

Has Sarıkaya İnşaat Otomotiv Ve Gıda Anonim Şirketi kuruldu!

Has Sarıkaya İnşaat Otomotiv Ve Gıda Anonim Şirketi Küçükçekmece'de Veysal Atılgan ve Ömer Sarıkaya ortaklığında kuruldu.

Asya Bir Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asya Bir Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kaya tarafından kuruldu.

Bıoclean Çevre Teknolojileri Endüstriyel Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bıoclean Çevre Teknolojileri Endüstriyel Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de Ömer Kaya tarafından kuruldu.

Yetki belgesi olmayan emlakçıya dikkat!

Düzce Emlakçılar Derneği Başkanı Ömer Kaya sektörle ilgili yaptığı açıklamada "Kiralık eve talep, kendini 'emlakçı' olarak tanıtanların sayısını da artırıyor" dedi.

Eskişehir'de Kızılay kirasını ödeyemeyen esnafı icraya verdi!

Kızılay, Eskişehir'de kiracısı olan esnafa icra gönderdi. Kovid-19 sslgını sebebiyle iflasın eşiğine gelen kebapçı Ömer Kaya'ya kirasını ödeyemediği için icra yolladı. Kaya, "Saat 15.00'e kadar bir çay satıp, 1 TL kazandım. İntihar edeceğim" dedi.

Mümer Yapı İnşaat Taahhüt Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mümer Yapı İnşaat Taahhüt Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Mümin Kaya tarafından kuruldu.

Perfecto Grup İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Perfecto Grup İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kaya tarafından kuruldu.

Serender Gıda İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serender Gıda İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Merve Uzun Behar, Mustafa Yıldırım ve Ömer Kaya ortaklığında kuruldu.

Altınaslan Kaya Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Altınaslan Kaya Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Ömer Faruk Aslan ve Şuayip Erol tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yozgat Sarıkaya Kültür ve İş Merkezi gün sayıyor!

Yozgat’ın Sarıkaya ilçesine yapılan Sarıkaya Kültür ve İş Merkezi’nin açılışı için gün sayılıyor. Sarıkaya Belediye Başkanı Av. Ömer Açıkel binanın 2 hafta içerisinde hizmete açılacağını söyledi.

Yozgat Sarıkaya'da 165 konut teslim ediliyor!

Yozgat Sarıkaya İlçesinde 165 adet konutun teslim işlemleri gerçekleştirilecek.Sarıkaya Belediye Başkanı Av. Ömer Açıkel, ''165 adet konutun teslim işlemleri 11 - 19 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecektir" dedi.

İntertek Yapı Uluslarası Teknik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İntertek Yapı Uluslarası Teknik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ömer Kaya tarafından 50 bin TL sermaye ile 28 Haziran'da Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi, Nazım Hikmet Bulvarı'nda kuruldu.

Ömer Kaya Haberi

Ömer Kaya

Solkaya Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Kaya tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 2 Nisan'da kuruldu. 

Solkaya Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT 1-Ticari, sınai, konutlama amaçlı,yurt içinde ve yurt dışında  her türlü sanayi inşaatları,iş hanları,sanayi çarşıları, fabrika, işyeri,hastane,konut ve toplu konut inşaatları yapmak,başkalarına yaptırmak ve bunlarla ilgili taşeronluk almak,vermek, taahhütlere girmek, ihalelere katılmak, müteahhitlik hizmetleri ile  imar ve inşaat konularında teknik hizmetler vermek, yine bu işlerle ilgili olarak her türlü hisseli veya hissesiz arazi arsa ve bina satın almak satmak,kiralamak kiraya vermek, ve her türlü gayrimenkul alım satımının ticaretini yapmak ipotek almak vermek ve ipotekleri fek etmek. 2-İnşaata ait bilumum temel , depo, bodrum kanal , yol açmak için  iş makinalarıyla konuyla...