21 / 05 / 2024

Ömer Murat Sürmen

Ömer Murat Sürmen

Mentaş Mermer Granit İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 5 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye ile, Hümeyra Sürmen, Ömer Murat Sürmen Müdürlüğü'nde kuruldu.

Ms Konut İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ms Konut İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sünbül tarafından kuruldu.

Alena Granit Ve Seramik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Alena Granit Ve Seramik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de Namık Sürmen, Ali Beylik ve Oğuz Arıcan ortaklığında kuruldu!

Drj Yapı Malzemeleri Elektrik Metal Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Drj Yapı Malzemeleri Elektrik Metal Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Süküt tarafından kuruldu.

Milyonlarca Euro'luk sitede aidat krizi!

Arda Turan, Suat Sürmen ve Selma Türkeş gibi ünlü isimlerin yaşadığı Bodrum Mandarin Oriental'de aidat krizi yaşanıyor. 15 bin TL'ye çıkan aidat ücretleri ünlü isimlerin tepkisine neden oldu.

Sektör Alüminyum İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sektör Alüminyum İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Burak Sümer, Ömer Zeki Sümer ve Yasin Durak ortaklığında kuruldu.

Fatih Portakal'dan kişisel verilerinin sızdırılmasıyla ilgili Murat Kurum'a tepki!

Kişisel verilerinin neden bazı gazetelere sızdırıldığını soran, sorusu cevaplanmadığı için de CİMER'e başvuran gazeteci Fatih Portakal, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'a tepki gösterdi...

Ömer Çelik:Külliye'nin kaçak olması söz konusu değil!

AKP Sözcüsü Ömer Çelik Adli Yıl açılışının Saray'da yapılmasıyla ilgi konuştu. Çelik, "Cumhurbaşkanlığı Külliyesi milletin evidir. Orada herhangi bir şekilde kaçak durum söz konusu değildir." ifadelerini kullandı. 

Murat Kurum: Trabzon'da taşınma sürecini başlattık!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "İnşallah önümüzdeki 6 ay içerisinde de hazırlıklarımızı tamamlayarak, her bölge için eylem planlarımızı kamuoyuyla, ilgili bakanlıklarımızla paylaşarak bu süreci ülkemizin 7 bölgesinde kararlı bir şekilde yürütmek istiyoruz'' dedi.

Murat Kurum'dan Kastamonu'ya millet bahçesi sözü!

Her ile bir millet bahçesi sözü verdiklerini hatırlatan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kastamonu'ya verdikleri sözü de en kısa sürede yerine getireceklerini vurguladı.

Murat Kurum: Sosyal konutta sözümüzü tutacağız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ''Kentsel dönüşümde acil öncelikli alanların dönüşümünü yapacağız. Sosyal konutla alakalı vatandaşımıza söz verdiğimiz projeleri bir bir hayata geçireceğiz." dedi.

Murat Kurum: Önceliğimiz kentsel dönüşüm sürecini işletmek!

Yeni şehircilik anlayışı doğrultusunda kentlerin yaşam kalitesini artıracak pek çok proje ve yatırımın hayata geçirilmekte olduğunu söyleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, dönüşüm sürecinin hızlandırılacağını ve yatay mimari anlayışın ülke geneline yayılacağını belirtti.

Süvari Grup İthalat İhracat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Süvari Grup İthalat İhracat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Kadda Sehimi ve Murat Süvari ortaklığında kuruldu. 

Murat Gezer Mina Başaran’ın anısına tablo yaptırdı!

İşadamı Murat Gezer Mina Başaran’ın anısını sanatla yaşatıyor. Gezer, aşkıyla anılarından yola çıkıp ‘Bellek Frekansları’ adlı bir tablo yaptırdı.

Ömer Murat Sürmen Haberi

Ömer Murat Sürmen

Mentaş Mermer Granit İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile, 5 Şubat 2015'te, Hümeyra Sürmen ve Ömer Murat Sürmen Müdürlüğü'nde kuruldu.


Mentaş Mermer Granit İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;-Her türlü mermer imalat, montaj, dekorasyon, işleri, ithalatı, ihracatı, dahili ticaretini, toptan işlerini yapmak, yaptırmak. -her tülü maden, mermer, taş, kil ve kömür ocakları almak, satmak, işletmek, kiraya vermek, kiraya almak, ruhsat almak ve satmak, mermer işleri ile ilgili her türlü taahhütlere girişmek, her cins inşaatların mermer, müteahhitlik, proje işlerini yapmak, yaptırmak. -İlgili mevzuata riayet etmek koşulu ile her türlü kesilebilir ve parlatabilir tüm taşlar; mermer, granit, traverten, oniks, bazalt, andezit gibi taşları aramak,çıkartmak, işletmek, almak ve satmak, ithalatını ve ihracatını yapmak, yaptırmak. -Şirket her...