10 / 05 / 2024

Ömer Yılmazer

Ömer Yılmazer

Ömer Yılmazer Mimarlık Mühendislik Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de, 12 Mart 2015'te Ömer Yılmazer Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Amanos Petrokimya İnşaat Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amanos Petrokimya İnşaat Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yılmazer tarafından kuruldu.

Bakan Ömer Bolat duyurdu: Cumhuriyet'in 100. yılında marketlerde büyük indirim kampanyası

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Cumhuriyet'in 100. yılında marketlerin büyük bir indirim kampanyası düzenlemesini umduklarını belirtti ve bu konuda öncülük edenlere teşekkür etti. İşte detaylar...

Ömer Üründül, Türk Ytong’un yüzde 48’ini satmaya hazırlanıyor!

Türk Ytong’un en önemli ortağı olan ve yüzde 48’lik hissesi bulunan iş insanı Ömer Üründül, şirketteki payını devretme kararı aldı. Üründül’ün payını ise enerji şirketi Transpet Petrolcülük’ün alacağı iddia edildi.

Ömer Çağdaş Selvi kimdir? Nereden mezun oldu? Batısöke Söke Çimento’da hangi görevi yürütüyor?

Ömer Çağdaş Selvi kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? İşte Ömer Çağdaş Selvi ile ilgili araştırılan tüm ayrıntılar...

Meryap İnşaat Yapı Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Meryap İnşaat Yapı Emlak Limited Şirketi Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Yıldırım tarafından kuruldu.

Yeşil Garden Otel Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşil Garden Otel Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Doğukan Topçu, Ömer Yıldırım ve Tayfın Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Yıldırım Elit Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldırım Elit Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da Ömer Yıldırım tarafından kuruldu.

Kam Proje Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kam Proje Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde Yunus Emre Emin, Ömer Yıldırım ve Tanzer Çebi ortaklığında kuruldu.

Ciamento Uluslararası İlişkiler Ajansı Anonim Şirketi Kuruldu!

Ciamento Uluslararası İlişkiler Ajansı Anonim Şirketi Bakırköy'd e Meryem Yılmazer Hıyto tarafından kuruldu.

Safir Plus Yapı Market Elektrik Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Safir Plus Yapı Market Elektrik Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Duhan Yılmazer tarafından kuruldu.

Nova Group Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Group Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Yıldız tarafından kuruldu.

Teknik İş İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teknik İş İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yasin Yılmazer tarafından kuruldu.

Luca Mühendislik Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Luca Mühendislik Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi  Sancaktepe’de  2 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Yıldırım tarafından kuruldu.

Ömer Yılmazer Haberi

Ömer Yılmazer

Ömer Yılmazer Mimarlık Mühendislik Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 12 Mart 2015'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Yılmazer Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.


Ömer Yılmazer Mimarlık Mühendislik Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;a- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj, mimarlık, iç mimarlık ve mühendislik işleri yapmak,müstakil konut,iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri, turistik tesisler devre mülk sistemleri, eğlence siteleri, termal istasyon ve tesisleri tatil köyleri ve oteller inşa etmek, satın almak, satmak, kiralamak,kiraya vermek ve işletmek b- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü mimarlık, iç mimarlık ve mühendislik hizmetlerini vermek ve almak, menfi mesuliyeti üstlenmek hak...