29 / 04 / 2024

Ömer Yüngül güneş enerjisi

Ömer Yüngül güneş enerjisi

Zorlu Holding CEO’su Ömer Yüngül, Türkiye’nin bir an önce güneş enerjisine yönelmesi gerektiğini söyledi.

Ömer Üründül, Türk Ytong’un yüzde 48’ini satmaya hazırlanıyor!

Türk Ytong’un en önemli ortağı olan ve yüzde 48’lik hissesi bulunan iş insanı Ömer Üründül, şirketteki payını devretme kararı aldı. Üründül’ün payını ise enerji şirketi Transpet Petrolcülük’ün alacağı iddia edildi.

0.79 faizle 10 yıl vade fırsatıyla evini dönüştürmeyen kalmasın! Yüzyılın Dönüşüm projesine yoğun ilgi!

Sağlıksız stoku yenilemek için başlatılan yüzyılın dönüşüm hamlesine ilgi oldukça yoğun. 1 hafta gibi kısa sürede kampanyaya 34 bin 425 binada, 446 bin 577 bağımsız bölüm için başvuru yapıldı. En çok başvuru yapan ilçe Bahçelievler olurken onu Güngören takip etti.

Ömer Yüngül: Gayrimenkulde canlanma başladı!

Zorlu Grubu, 2019'u mevcudu koruyarak geride bıraktı. Grubun CEO'su Ömer Yüngül "Bazen mevcudu korumak da başarıdır" dedi. Bu yıl grup üzerinde büyüyecek. CEO Ömer Yüngül, 450 milyon dolarlık yatırım bütçeleri olduğunu ve hareketli bir yıl yaşayacaklarını belirtti…

Ömer Üründül'den Palet İnşaat konkordato açıklaması!

Üründül Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Üründül, bugün Palet İnşaat'ın konkordato talebinde bulunmasının haber olması üzerine kamuoyu açıklaması yaptı. İşte o açıklama...

Sümer Holding'in Diyarbakır'daki fabrika binası yıkılıyor!

Sümer Holding A.Ş. Genel Müdürlüğüne ait Diyarbakır'da yer alan fabrika binası yıkılıyor. Yıkımda çıkacak hurdalar ise ihale ile satılıyor..

Zorlu Holding'ten yatırım müjdesi!

Zorlu Holding CEO’su Ömer Yüngül, Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde konuştu. Referandum sürecinde yabancı yatırımcıların Türkiye’ye bakışını değerlendirdi.

Aydıner İnşaat'ın acı günü! Altıngül Arman vefat etti!

Aydıner İnşaat A.Ş.'ye bağlı Ayen Enerji A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Fahrettin Amir Arman'ın annesi Altıngül Arman vefat etti.

Ömer Yüngül: Gayrimenkulde mega projeler yapacağız!

Zorlu Holding CEO’su Ömer Yüngül, "Yeni projeler bu yıl devreye girmez. Daha uzun vadeli düşünüyoruz. Biz alım satım yapmak değil, mega projeler geliştireceğiz. Bu tür projeleri geliştirmek nereden baksanız 3-4 yıl sürüyor. " dedi.

Ayse Yapı Vogue Kurtköy satılık!

Ayse Yapı Vogue Kurtköy satılık daire tipleri 1+1 olarak dizayn edildi. Viaport AVM'ye 3 kilometre uzaklıkta olan projede teslimlerin 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Konutta yatay yapılaşma yüzyılın projesi olacak!

Konutta yatay yapılaşmanın teşvik edilmesiyle komşulukların yeniden canlanmasının yanısıra, trafik sorunu da asgariye inecek. Onur Öngün, “Bize göre bu çalışma Türkiye'de yüzyılın projesi olacak. Çünkü, Türk insanının yapısında komşuluk, kardeşlik vardır.

Çamlık 360 Kurtköy satılık!

Çamlık 360 Kurtköy satılık daire tipleri arasında 2,5+1'dan 5+1,5'a kadar farklı seçenekler yer alıyor. Toplamda 540 adet bağımsız birimden oluşan projenin 2018 yılında teslim edilmesi öngörülüyor.

Ömer Yüngül: Türkiye güneş enerjisine yönelmeli!

Zorlu Holding CEO’su Ömer Yüngül, Türkiye’nin bir an önce güneş enerjisine yönelmesi gerektiğini söyledi.

Pırlanta Göztepe Kadıköy satılık!

Pırlanta Göztepe Kadıköy satılık daire alanları 62 metrekareden başlıyor. Toplamda 446 adet daire ve 34 adet mağazadan oluşan projenin 2017 yılı içerisinde teslim edilmesi öngörülüyor.

Ömer Yüngül güneş enerjisi Haberi

Ömer Yüngül güneş enerjisi

Zorlu Holding CEO’su Ömer Yüngül, Türkiye’nin bir an önce güneş enerjisine yönelmesi gerektiğini söyledi.


Yüngül, “Herkes güneşe sadece temiz enerji diye bakıyor. Bence güneş işi, temel bir sektör. Nasıl ki, cep telefonu işi bir zamanlar başlangıç noktasındaydı, güneş de bundan sonraki yıllara damgasını vuracak” dedi.


Zorlu Enerji, Bloomberg New Energy Finance (BNEF) ile yaptığı işbirliği kapsamında ‘Güneş Enerjisi Raporu’nun ilk bulgularını açıkladı. G20’nin iş kolu olan B20 kapsamında hazırlanan raporun tanıtımını Yüngül, Zorlu Enerji Genel Müdürü Sinan Ak ve BNEF yöneticisi Itamar Orlandi ile birlikte yaptı. 


Zorlu Enerji’nin pilinden paneline, içindeki nadir toprak elementlerinden kimyasallarına kadar güneş enerjisi teknolojilerinin tümüyle ilgilendiğini dile getiren Yüngül, güneşin çok doğurgan ve keşfedilmemiş bir enerji kaynağı olduğunu hatırlattı. 


Türkiye’nin 2023’e kadar 13 bin megavat civarı güneş enerjisi...