27 / 04 / 2024

ömerli satılık daire

ömerli satılık daire

Toplam 160 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen projede teslimler 2017 yılı Haziran ayı olarak planlandı. Ömerli Kasaba 3.Etap Villaları satılık villa tipleri 4+1 ve 6+1 olarak tasarlandı.

Kasaba Ömerli 3.Etap Evleri fiyat!

İstanbul Çekmeköy - Ömerli'de hayata geçirilen projede peşin fiyatına 5,4 indirim yapılıyor. Kasaba Ömerli 3.Etap Evleri fiyat listesi kapsamında daireler 715 bin TL'den başlıyor.

Kasaba 3.Etap Evleri ödeme koşulu!

İstanbul Çekmeköy - Ömerli'de hayata geçirilen proje toplam 160 bin metrekare arsa alanı üzerinde bulunuyor. Kasaba 3.Etap Evleri ödeme koşulu kapsamında 120 aya kadar taksitlendirme sağlanıyor.

Toskana Orizzonte Konutları iletişim bilgileri!

Toskana Vadisi'nin 3. fazı olarak hayata geçirilen proje 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Toskana Orizzonte Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 850 83 00 olarak belirlendi.

Toskana Orizzonte Villaları teslim tarihi!

Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede teslime kadar taksit imkanı sunuluyor. Toskana Orizzonte Villaları teslim tarihi ilk etap bu yıl Eylül'de yapılması planlanıyor.

Toskana Orizzonte Evleri ulaşım!

Toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçirilen projede banka kredisine uygun ödeme sağlanıyor. Toskana Orizzonte Evleri ulaşım bilgisi kapsamında TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Kasaba 3.Etap Konutları satılık!

Toplam 44 bin 80 metrekare inşaat alanından meydana gelen projede peşin ödemelerde yüzde 5,4 indirim yapılıyor. Kasaba 3.Etap Konutları satılık villalar 4+1 ve 6+1 olarak tasarlandı.

Ömerli Kasaba 3.Etap Evleri iletişim!

İstanbul Çekmeköy - Ömerli'de hayata geçirilen projede villa tipleri 4+1 ve 6+1 olarak dizayn edildi. Ömerli Kasaba 3.Etap Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 435 83 57 olarak belirlendi.

Kasaba 3.Etap Ömerli Evleri satılık!

Toplam 160 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen projede 120 aya kadar vadelendirme imkanı sağlanıyor. Kasaba 3.Etap Ömerli Evleri satılık villa tipleri 4+1 ve 6+1 olarak tasarlandı.

Kasaba 3. Etap projesinde 740 bin TL'ye 1+1!

İş Altınhas imzasıyla yükselen Kasaba 3.Etap projesinde 1+1 daireler 740 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje 160 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Çekmeköy Kasaba 3. Etap ne zaman teslim?

Toplam 44 bin 80 metrekare inşaat alanından meydana gelen proje İstanbul Çekmeköy - Ömerli'de hayata geçiriliyor. Peki Çekmeköy Kasaba 3. Etap ne zaman teslim?

Kasaba 3. Etap satış ofisi iletişim!

İstanbul Çekmeköy - Ömerli'de inşa edilen proje İş Altınhas tarafından hayata geçiriliyor. Kasaba 3. Etap satış ofisi iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0216 435 83 57 olarak belirlendi.

Ömerli Kasaba 3. Etap satış ofisi iletişim!

Villa tiplerinin 4+1 ve 6+1 olarak dizayn edildiği proje İstanbul Çekmeköy - Ömerli'de inşa ediliyor. Ömerli Kasaba 3. Etap satış ofisi iletişim kapsamında telefon numarası 0216 435 83 57-58 olarak belirlendi.

Kasaba 3. Etap teslim tarihi!

Toplam 160 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projede peşinatta yüzde 5,4 indirim fırsatı sunuluyor. Kasaba 3. Etap teslim tarihi 2017 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Kasaba 3. Etap Çekmeköy'de 751 TL'den başlayan fiyatlarla!

İş Altınhas güvencesiyle, Kuzey Marmara Otoyolu ve 3.köprü ile şehre daha da yakınlaşan Kasaba'nın yeni etabında özenle tasarlanmış, toplam 156 ünite bulunuyor.

Ömerli Tepe Aura satılık daire!

Toplam 98 adet konuttan meydana gelen Ömerli Tepe Aura satılık daire fiyatları metrekare birim bazında 5 bin 800 TL'den başlangıç gösteriyor.

Ömerli Kasaba 3. Etap satılık daire!

Toplam 160 bin metrekare arsa alanında yükselen projede daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Ömerli Kasaba 3. Etap satılık daire fiyatları 715 bin TL'den başlıyor.

Kasaba 3.Etap Ömerli satılık daire!

Kasaba 3.Etap Ömerli satılık daire tipleri 1+1'den 6+1'e kadar farklılık gösteriyor. En küçük bağımsız villa 226 metrekareden meydana geldiği projede toplam 156 adet daire yer alıyor.

Ozan Tower satılık daire!

Ozan Tower satılık daire fiyatları 125 bin TL'den başlayarak değişiyor. Ankara Etimesgut Ozan Tower projesi 1+1 ve 2+1 dairelerden oluşuyor...

Ankara West Gate Residence satılık daire!

Ankara West Gate Residence satılık daire fiyatları ve ödeme planlarıyla ilgili detaylı bilgi haberimizde yer alıyor

Beylikdüzü Aslan Residence satılık daire!

Beylikdüzü Aslan Residence satılık daire fiyatları 235 bin liradan başlangıç gösteriyor...

Triyanda Evleri İzmir satılık daire!

İçerisinde 2+1 ve 3+1 daire tiplerinin bulunduğu Triyanda Evleri İzmir satılık daire bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Nurol GYO Nurol Park satılık daire!

Nurol GYO Nurol Park satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. Nurol Park projesinde teslimler 2016 yılının Şubat ayında yapılacak...

Park Oran satılık daire!

Mesa Mesken Sanayii A.Ş., Emlak Pazarlama ve Aktürk Yapı ortaklığı imzası taşıyan Park Oran satılık daire fiyatları 650 bin TL 'den başlıyor...

Park Oran Ankara satılık daire!

Mesa Mesken Sanayii A.Ş., Emlak Pazarlama ve Aktürk Yapı'nın ortak çalışması ile yükselen Park Oran Ankara satılık daire fiyatları 680 bin TL'den başlıyor...

Sarıyer Panaroma Home satılık daire!

Panaroma Grup'un projesi olarak hayata geçirilen Sarıyer Panaroma Home satılık daire fiyatlarını ve teslim tarihi gibi bilgiler haberimizin devamında yer buluyor...

Bahçeşehir Bahçe City satılık daire!

Bahçeşehir Bahçe City satılık daire fiyatları 637 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Gen Yapı Saloon Residence satılık daire!

Gen Yapı Saloon Residence satılık daire bilgisi haberimizin içinde detaylı bir şekilde yer alıyor...

ömerli satılık daire Haberi

ömerli satılık daire

İstanbul Çekmeköy - Ömerli'de hayata geçirilen projede villa tipleri 4 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede banka kredili 120 ay taksit seçeneği de kullanılıyor.


Sosyal kullanım alanları arasında projede basketbol ve voleybol sahaları, fitness ve yoga salonları Sosyal Kulübü (kafe, restoran, etkinlik alanı), yüzme havuzları, tenis kortları, yürüyüş parkurları bulunuyor.


Daire tiplerinin 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edildiği projede peşin demelerde yüzde 5,4 indirim yapılabiliyor. Projedeki konutlar 2017 yılı Haziran ayında teslim edilmesi planlanıyor. 


Ödeme planı kapsamında projede yüzde 35 peşinat alındığında kalan kısım için 24 ay taksitlendirme uygulanıyor. Proje toplam 160 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.


Ömerli Kasaba 3.Etap Villaları satılık 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 715 bin TL'den, 4 oda 1 salon villaların...