03 / 05 / 2024

Ömeroğlu İletişim İnşaat

Ömeroğlu İletişim İnşaat

Ömeroğlu İletişim İnşaat Elektrik Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadri Bingöl tarafından 20 bin TL sermaye bedeli ile Kağıthane'de kuruldu.

Kuzeydağ İletişim İnşaat Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzeydağ İletişim İnşaat Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sinan Taş tarafından kuruldu.

Çıtak İletişim İnşaat Malzemeleri Demir Çelik Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çıtak İletişim İnşaat Malzemeleri Demir Çelik Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Yavuz Çıtak tarafından kuruldu.

Çobanoğlu Konut Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Çobanoğlu Konut Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Çoban tarafından kuruldu.

Güloğlu Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güloğlu Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Gül tarafından kuruldu.

Kalyo Reklam Bilişim İnşaat Elektrik Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalyo Reklam Bilişim İnşaat Elektrik Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün İçerenköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Bingöl tarafından kuruldu.

Mehdioğlu Mühendislik İnşaat Bilgisayar Ve Yazılım Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehdioğlu Mühendislik İnşaat Bilgisayar Ve Yazılım Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Ensar Topraktan tarafından kuruldu.

Hacıbektaşoğlu Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıbektaşoğlu Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Metin Hacıbektaşoğlu tarafından kuruldu.

Ekşioğlu Uygar Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Uygar Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emine Ekşioğlu ve Fazlı Ekşi ortaklığında kuruldu.

Kamberoğlu Otomotiv Turizm İnşaat Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kamberoğlu Otomotiv Turizm İnşaat Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Doğukan Özdemir tarafından kuruldu.

Aydınoğlu Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe Şubesi açıldı!

Aydınoğlu Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe Şubesi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Aydın ve Mustafa Aydın ortaklığında açıldı.

Gülbay Group Mimarlık Bilişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülbay Group Mimarlık Bilişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Aykut Baygın ve Mehmet Nurettin Gülümseyen ortaklığında kuruldu.

Aba Girişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aba Girişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Örs ve Ayşe Örs ortaklığında kuruldu.

Efendioğlu Tue Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Efendioğlu Tue Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Efendioğlu ve Ulvi Efendioğlu ortaklığında kuruldu.

Ömeroğlu İletişim İnşaat Haberi

Ömeroğlu İletişim İnşaat


Ömeroğlu İletişim İnşaat Elektrik Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadri Bingöl tarafından 20 bin TL sermaye bedeli ile Kağıthane'de kuruldu.


Ömeroğlu İletişim İnşaat Elektrik Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Konusu:

1. Resmi ve özel kişi ve kuruluşların yapmakta olduğu telekomünikasyon ve iletişim hizmetlerinin bayiliklerini almak ve işletmek. 2. Telefon ve her türlü iletişim araç gereçlerinin ve yedek parçalarının ticaret, ithalat ve ihracatını yapmak 3. Şirket her türlü telefonla, haberleşme cihazları, cep ve telsiz telefon ve telefon santralleri alımı, satımı, bakım onarımı ve servis hizmetleri ve pazarlamasını toptan ve perakende yapmak ve yaptırmak. Telekomünikasyonla ilgili faaliyetlerde bulunmak. 4. Şirket GSM operatörlüklerinin bayiliklerini almak, bayilikler vermek, hat almak, hat satmak, hat açmak ve kapatmak, bu konu ile ilgili bulunan...