10 / 05 / 2024

Omg Proje Reklam Tasarım Dekorasyon Ve Mimarlık iletişim

Omg Proje Reklam Tasarım Dekorasyon Ve Mimarlık iletişim

Omg Proje Reklam Tasarım Dekorasyon Ve Mimarlık Limited Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökay Çoksatar tarafından kuruldu.

Carisma Metal Proje İnşaat Reklam Kimya Elektrik Oto Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Carisma Metal Proje İnşaat Reklam Kimya Elektrik Oto Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Cüneyt Cingöz tarafından kuruldu.

Eternal Mimari Proje Reklam Ve Emlak Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Eternal Mimari Proje Reklam Ve Emlak Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Tunç Altun tarafından kuruldu.

Tapanlar İnşaat Proje Danışmanlık Gayrimenkul Pazarlama Reklam Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tapanlar İnşaat Proje Danışmanlık Gayrimenkul Pazarlama Reklam Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da İsa Taş tarafından kuruldu.

Rodos Proje Taahhüt İnşaat Lojistik Reklam Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rodos Proje Taahhüt İnşaat Lojistik Reklam Organizasyon Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de Barış İpek tarafından kuruldu.

Omg Proje Reklam Tasarım Dekorasyon Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Omg Proje Reklam Tasarım Dekorasyon Ve Mimarlık Limited Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökay Çoksatar tarafından kuruldu.

Selenium Park yeni reklam filmiyle dikkat çekiyor!

Aşçıoğlu'nun yeni projesi Selenium Park, İstanbul Zeytinburnu'nda hayata geçiriliyor. Proje yeni reklam filmiyle dikkat çekiyor. 

Okur Proje İnşaat Elektrik Otomotiv Kimya Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okur Proje İnşaat Elektrik Otomotiv Kimya Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Sokur tarafından kuruldu.

Alkit Proje Elektrik İnşaat Kimya Otomotiv Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkit Proje Elektrik İnşaat Kimya Otomotiv Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Erenko tarafından kuruldu.

Kuzeyşehir Koru reklam filmi!

Kuzeyşehir Koru reklam filminde ABD Başkanı Donald Trump'ın tiplemesi yer aldı. İnşaat ve satışların başladığı proje İzmir'in Menemen ilçesinde Yücesoy Mimarlık tarafından hayata geçiriliyor.

Zeka Proje İnşaat Metal Hafriyat Lojistik Kimya ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeka Proje İnşaat Metal Hafriyat Lojistik Kimya ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Zeki Kaya tarafından kuruldu.

Blg Grup İnşaat Dekorasyon Proje Reklam Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Blg Grup İnşaat Dekorasyon Proje Reklam Hizmetleri Limited Şirketi 160 bin TL sermaye ile bugün Ali Bilgin tarafından kuruldu.

AC Yapı Moment İstanbul reklam filmi yayınlandı!

AC Yapı Moment İstanbul’un Brandit tarafından hazırlanan yeni reklam filmi yayına girdi. Merkezi lokasyonu ve akıllı mimarisiyle modern hayatın sorunlarına çözüm üreten proje, reklam filminde de bu özelliğini ön plana çıkarıyor.

3 Renk Proje Reklam İnşaat Metal Orman Ürünleri ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3 Renk Proje Reklam İnşaat Metal Orman Ürünleri ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Lütfiye Aytaç tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Aralık'ta Sancaktepe, Sarıgazi Mahallesi, Dilek Sokak'ta kuruldu.

Omg Proje Reklam Tasarım Dekorasyon Ve Mimarlık iletişim Haberi

Omg Proje Reklam Tasarım Dekorasyon Ve Mimarlık iletişim

Omg Proje Reklam Tasarım Dekorasyon Ve Mimarlık Limited Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökay Çoksatar tarafından kuruldu.

Omg Proje Reklam Tasarım Dekorasyon Ve Mimarlık Limited Şirketi konusu:
-Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek. Her türlü jeodezi ve fotogrametri...