09 / 05 / 2024

OMK Oluklu Mukavvayı kim satın aldı

OMK Oluklu Mukavvayı kim satın aldı

Türkiye'de şirket avına çıkan yabancılar rotayı Anadolu'daki KOBİ'lere çevirdi. İtalyan Caprari, Konyalı Polmot'a ortak olurken İspanyol SAICA ise Eskişehir'de üretim yapan OMK Oluklu Mukavva'nın tamamını satın aldı...

Omk Desing İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Omk Desing İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Pendik'te Oğuzhan Mert Kır tarafından kuruldu.

Omk Altyapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Omk Altyapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Orhan Kızgın tarafından kuruldu.

Mondi İzmit İnovasyon Merkezi açıldı!

Mondi'nin  İzmit İnovasyon Merkezi Mondi İzmit Fabrikası'nda açıldı. Türkiye tesislerindeki açılış töreni ve kutlamalara katılan Oluklu Mukawa Inovasyon Başkanı Jan Blankiewicz, “Yenilenen merkezin ekip ruhunu çok daha fazla artıracağına gerçekten inanıyorum'' dedi.

Kaplanlar Endüstriyel Ürünler Oluklu Mukavva ve Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaplanlar Endüstriyel Ürünler Oluklu Mukavva ve Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sebahattin Özdemir tarafından kuruldu.

Frank Gehry mimarisi!

1970'lerde Los Angeles'ta bir mahallede yaşıyorsunuz. Etrafınıza koloni dönemi mimari tarzında inşa edilmiş "normal" binalar var. Derken bir gün mimarın biri geliyor ve oluklu çelik, ekspoze kiriş ve bağlantılar, örgü telinden yapılmış çitler, eğilimli cam yüzeyler kullanarak evini yeniliyor...

Bahçeşehir Gölet’teki inşaat çalışmaları doğal yaşamı etkiledi!

Bahçeşehir Gölet’teki inşaat çalışmaları nedeniyle çevredeki doğal yaşam etkilendi. Bölgede yuvası olan oluklu kertenkeleler, sokaklara çıkmaya başladı.

Ordu Fatsa'da Oluklu-Hatipli bağlantısı yenileniyor!

Ordu Fatsa'nın Oluklu-Hatipli bağlantı yollarında ulaşım kolaylaşıyor. Yol güzergahında 2,5 kilometre asfalt çalışmasına başlandı.

Mukavvadan inanılmaz ev yaptılar!

Hollanda merkezli bir tasarımcı grup mukavva malzemeden ev yaptı.Wikkelhouse adını verdikleri bu tasarımın dış cephesi tam 24 kat oluklu mukavvanın üst üste sarılmasıyla oluşuyor.

Şişecam Eskişehir'deki ambalaj tesisini satıyor!

Şişecam bağlı ortaklığı Camiş Ambalaj bünyesindeki Eskişehir oluklu ambalaj tesisinin, Dunapack Packaging ismiyle faaliyet gösteren Avusturya merkezli Prinzhorn Holding'e bağlı Mosburger GmbH'ye devredileceğini duyurdu.

Ankutsan, Ankara'da oluklu mukavva tesisi açıyor!

Onlar İSO2'nci 500'ün hızlı balıkları. 2002 yılında iki genç girişimci tarafından kurulan Ankutsan, şimdi Antalya’nın 6’ncı büyük sanayi kuruluşu. Ankara’daki yatırımlarını devreye almaya hazırlanan firma, Çerkezköy’deki yatırım için de kollarını sıvadı.

Hollandalı tasarımcılardan çevre dostu mukavva ev!

Çevre dostu Hollandalı bir firma tasarımcıları tarafından çevre dostu mukavva ev yapıldı. Ein yapımında oarak bir çeşit oluklu mukavva kullanıldı

Ankutsan, Ankara’da 20 milyon dolara tesis inşa edecek!

Oluklu mukavva üretimi yapan Ankutsan, Ankara’da tesis kurmak için çalışmalara başladı. Yapılacak yeni tesis 20 milyon dolara mal olacak. Ankutsan, Ankara’daki tesisini kurduktan sonra İstanbul Çerkezköy’de de bir tesis yapımına başlayacak.

Kocaeli Karamürsel Dereköy - Oluklu yolu yenileniyor!

Düzenleme çalışmalarının tamamlanmasını ardından yol bölümü asfaltlanacak. Yola 6 bin ton asfalt malzeme serilecek. Çalışmayla köylerden D-130’a ulaşım konforlu hale gelecek.

OMK Oluklu Mukavvayı kim satın aldı Haberi

OMK Oluklu Mukavvayı kim satın aldı

Türkiye'de şirket avına çıkan yabancılar rotayı Anadolu'daki KOBİ'lere çevirdi. İtalyan Caprari, Konyalı Polmot'a ortak olurken İspanyol SAICA ise Eskişehir'de üretim yapan OMK Oluklu Mukavva'nın tamamını satın aldı.


Türkiye'de holdinglerle işbirliğine giden, şirket alıp, ortaklık yapan yabancının yeni gözdesi Anadolu oldu. Bursa, Eskişehir, Konya gibi ekonominin gelişen kentlerinde arayışa giren Avrupalılar, Anadolu'da şirket avına çıktı. Büyüme potansiyeli taşıyan KOBİ'leri yakın takibe alan yabancılar, peş peşe satın alma ve ortaklık anlaşması imzalıyor. Özellikle, küresel ekonomik krizden çıkış sinyali veren İtalya, İspanya gibi ülkelere ait şirketler, KOBİ'lerle masaya oturuyor. Atık su, enerji gibi alanlara yönelik pompa üreten İtalyan şirket Caprari S.p.A, Konyalı Polmot Motor Makine'ye ortak oldu. Konyalı şirketten yüzde 50 hisse alan Caprari, Türkiye'deki varlığını da artırmayı hedefliyor. 


12 ÜLKEDE YATIRIMI VAR 

1945'te kurulan...