02 / 05 / 2024

Omran İnşaat çengelköy projesi

Omran İnşaat çengelköy projesi

Omran İnşaat Genel Müdürü Ergin Bayram, konut sektöründe gelecek planları hakkında konuştu. Lüks segment konut üretiminde marka olmayı planladıklarını söyleyen Bayram, Türkiye’de kalıcı olarak yatırım yapmaya devam edeceklerini açıkladı.

Agp Yapı İnşaat Proje Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Agp Yapı İnşaat Proje Yönetimi Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Güllü tarafından kuruldu.

Manga Lojistik İnşaat Metal Yönetim Ve Servis Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Manga Lojistik İnşaat Metal Yönetim Ve Servis Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Kocaman tarafından kuruldu.

Eskioğlu Gayrimenkul İnşaat Site Yönetimi Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eskioğlu Gayrimenkul İnşaat Site Yönetimi Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Eskioğlu tarafından kuruldu.

İnşaat malzemeleri yıllık ihracatı 34.3 milyar dolar!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) tarafından hazırlanan Dış Ticaret Endeksi’nin ekim ayı sonuçları resmen belli oldu. İnşaat malzemeleri yıllık ihracatı 34.3 milyar dolar oldu. İşte ayrıntılar...

Rito Mimarlık İnşaat Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rito Mimarlık İnşaat Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Dilek Şimşek tarafından kuruldu.

Mtc 61 Çengelköy İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mtc 61 Çengelköy İnşaat Anonim Şirketi Kadıköy'de Sebahattin Civelek tarafından kuruldu.

Horanioğlu İnşaat Proje Yönetimi Şirketi kuruldu!

Horanioğlu İnşaat Proje Yönetimi Şirketi Kağıthane’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed H M Al Horanı tarafından kuruldu.

Dhamma İnşaat Proje Yönetimi Yazılım Limited Şirketi kuruldu!

Dhamma İnşaat Proje Yönetimi Yazılım Danışmanlığı Limited Şirketi Sarıyer’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Caner Balkaya ve Mahmut Güven tarafından kuruldu.

Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıklarının Kontrolü Yönetmeliğinde Değişiklik!

Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıklarının Kontrolü Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31623 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi fiyat!

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Demir İnşaat Büyükçekmece projesi fiyat bilgisi ve proje detayları...

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede?

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

İstek Gayrimenkul İnşaat Ve Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

İstek Gayrimenkul İnşaat Ve Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Şakacı tarafından kuruldu.

İntema İnşaat 2020 yılı faaliyet raporu!

İntema İnşaat, 2020 yılı dönemine ait faaliyet raporunu, sorumluluk beyanını ve finansal raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınladı. 

Omran İnşaat çengelköy projesi Haberi

Omran İnşaat çengelköy projesi

Lüks segment konut üretiminde marka olmayı hedeflediklerini söyleyen Omran İnşaat Genel Müdürü Ergin Bayram, gelecek planları hakkında konuştu. Bayram, Türkiye’de kalıcı olarak yatırım yapmaya devam edeceklerini açıkladı.

Karar Gazetesi'nde yer alan habere göre, ilk büyük konut projesi ‘Kasr-ı Âlâ’dan sonra ‘Kasr-ı-Derya’ ve ‘Kasrı-Ahsen’ projelerini hayata geçirmek çalışmaya başladıklarını kaydeden Bayram, ilk etap projelerinin yatırım bedelini 700 milyon TL olarak açıkladı. 

Çengelköy’de 6 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen ‘Kasr-ı Âla’ projesinin yüzde 30'unun satıldığını söyleyen Bayram, teslimlerin 2019 yılı Ağustos ayında yapılacağını söyledi.

''5 kuruş çıkarmayacağız''

Dubai, Amerika, Afganistan, Litvanya ve Türkiye’de ofisleri olan bulunan Afganistan kökenli şirketin, aynı zamanda madencilik ve enerji sektörlerinde de yatırımları bulunduklarını söyleyen Bayram, “Bizim Türkiye ile duygusal bir bağımız var. Türklerin dünyada en çok sevildiği yer...