18 / 05 / 2024

omü 3.fakülte inşaatı

omü 3.fakülte inşaatı

Samsun Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Ondokuzmayıs Üniversitesi Mustafa Kemal Güneşdoğdu Yerleşkesi içerisinde kurulacak olan Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi inşaatının aralıksız devam ettiğini söyledi...

İzmir Yaşar Üniversitesi 3 fakülte ve bir Meslek Yüksekokulu’na Öğretim Üyesi alıyor!

İzmir Yaşar Üniversitesi 3 fakülte ve bir Meslek Yüksekokulu’na Öğretim Üyesi alıyor. İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, İşletme Fakültesi, Mimarlık Fakültesi ve Meslek Yüksekokulu’na alım yapılacak. İşte kadro ilanının detaylar…

3 Asil Yapı İnşaat Proje Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3 Asil Yapı İnşaat Proje Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Savaş Atılmış tarafından kuruldu.

3 Lions Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3 Lions Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  250 bin TL sermaye bedeli ile Murat Tuncel tarafından kuruldu.

2021'in ilk 7 ayında 3 bin 580 inşaat işletmesi açıldı!

Ocak-Temmuz arasında 3 bin 580 gerçek kişi inşaat işletmesi faaliyete girdi. Ayrıca, Ocak-Temmuz arasındaki süreçte kapanan firmalar değerlendirildiğinde; inşaat alanındaki firmalar ilk sırada yer aldı.

3 boyutlu teknolojiler inşaat alanında önemli paya sahip! 

3 boyutlu teknoloji pazarının büyüklüğünün 2024 yılında 72 milyar dolar seviyelerine çıkması bekleniyor. Hızla gelişen 3 boyutlu teknoloji inşaat alanlarında önemli paya sahip durumda.

Türk Kızılay'dan Çorum'da kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Çorum İli, Merkez İlçesi, Ulukavak Mahallesi, 2667 ada, 3 nolu parselde inşaat yapım işi ihale edecek.

Giresun Üniversitesi Diş Hekimliği binasının inşaatı 3 yıldır tamamlanamadı!

Giresun Bulancak'ta, yaklaşık 3 yıl önce inşaatı başlayan Diş Hekimliği Fakültesi binası çöplüğe döndü. Yarım kalan 5 katlı binanın maliyeti belli değilken, İYİ Parti Bulancak Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Bayrak, konuya tepki gösterdi.

Antalya'da inşaat işçisi demir çubuğun üzerine düştü!

Akdeniz Üniversitesi Yerleşkesindeki Mimarlık Fakültesi inşaatında çalışan Hüseyin Alaycı, demir çubuğun üzerine düştü...

TOKİ Konya Karapınar 3. Etap'ın inşaatı başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Konya'nın Karapınar ilçesinde, 3. etapta hayata geçirilecek olan 317 konutun inşaatı başladı.

İstanbul Havalimanı'nda 3'üncü pistin inşaatı 2020'de bitecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, geçen yıl bugün açılışı yapılan İstanbul Havalimanı’nın 3'üncü pist inşaatının 2020'de tamamlanacağını açıkladı.

Suriye'de Gaziantep Üniversitesi'ne bağlı 3 fakülte kurulacak!

Suriye'de Gaziantep Üniversitesine bağlı İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (El-Bab), İslami İlimler Fakültesi (Azez) ve Eğitim Fakültesi (Afrin) olmak üzere 3 ayrı fakülte kurulmasına karar verildi.

İstanbul Medeniyet Üniversitesi fakülte inşaatı ihalesi yarın!

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Binası İle Siyasal Bilgiler ve Hukuk Fakültesi Binası İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi yarın saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

İstanbul Medeniyet Üniversitesi fakülte inşaatı ihalesi 28 Ağustos'ta!

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Binası İle Siyasal Bilgiler ve Hukuk Fakültesi Binası İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 28 Ağustos 2018 tarihinde saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

omü 3.fakülte inşaatı Haberi

omü 3.fakülte inşaatı


Çarşamba Mustafa Kemal Güneşdoğdu Yerleşkesi’ne Ali Fuad Başgil Hukuk Fakültesi, İletişim Fakültesi ve Adalet Meslek Yüksek Okulu’nun ardından 3. fakülte kuruluyor. Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi olacak olan 3. fakültenin inşaatı hızla ilerliyor. 


Çarşamba ilçesinin üniversite yolculuğunun devam ettiğini ifade eden Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, “Mustafa Kemal Güneşdoğdu Yerleşkesi içerisinde kurulacak olan 3. fakültenin inşaatı devam ediyor. Hukuk Fakültesi ve İletişim Fakültesi’nden sonra Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi inşaatını yapıyoruz. Hayırseverimiz Mustafa Kemal Güneşdoğdu’nun büyük katkıları ve Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Hüseyin Akan’ın destekleri ile çok önemli işler başardık. İlçemiz yüksek öğretim alanında hayal dahi edemeyeceği noktalara ulaştı. Bu yıl bu bölgede Gençlik Spor Bakanlığımızın yatırımı olarak Kredi Yurtlar Kurumu tarafından 500 kişi kapasiteli öğrenci yurdu inşaatına başlayacak. Mustafa Güneşdoğdu...