29 / 04 / 2024

omv Petrol Ofisinin tamamını mı satıyor

omv Petrol Ofisinin tamamını mı satıyor

Reuters haber ajansı, Avusturyalı OMV şirketinin Petrol Ofisi'nin tamamını satışa çıkardığını duyurdu. Petrol Ofisi'nin Türkiye'de 1785 akaryakıt istasyonu bulunuyor ve en büyük perakende satış ağına sahip.

OMV, Petrol Ofisi'ni 1 milyar 368 milyon avroya satılıyor!

OMV yüzde 100 hissesine sahip olduğu Petrol Ofisi'ni 1 milyar 368 milyon avroya satışa çıkardı.

OMV Petrol Ofisi'nin Aliağa'daki depolama tesisleri satılıyor!

Azerbaycan Devlet Petrol Şirketi SOCAR’ın liderliğinde bir grup uluslararası yatırımcı, OMV Petrol Ofisi AŞ’nin Aliağa’daki Depolama Tesisleri’nin satışı için OMV Aktiengesellschaft ile anlaştı.

OMV Petrol Ofisi'nden 6 ilde satılık 8 gayrimenkul!

OMV Petrol Ofisi İstanbul, Rize, Çanakkale, Bursa, Eskişehir ve Konya'da bulunan 8 gayrimenkulü satışa çıkardı. Toplam 6 ilde satışa çıkan gayrimenkullerin satışı kapalı zarf ve pazarlık usulüyle gerçekleşecek.

OMV Petrol Ofisi'ne Socar ve Opet talip!

Petrol Ofisi’ni toplam 3 milyar dolara alan Avusturyalı OMV 10 yıl sonra dağıtımdan çıkıyor. Kulislere göre PO’nun talipleri arasında Azeri Socar ve Koç’un Opet’i var.

OMV, Petrol Ofisi'nin tamamını satışa çıkardı!

Reuters haber ajansı, Avusturyalı OMV şirketinin Petrol Ofisi'nin tamamını satışa çıkardığını duyurdu. Petrol Ofisi'nin Türkiye'de 1785 akaryakıt istasyonu bulunuyor ve en büyük perakende satış ağına sahip.

OMV Petrol Ofisi 9 ilde gayrimenkullerini satışa çıkardı!

OMV Petrol Ofisi A.Ş. Batman, İstanbul, Rize, Çanakkale, Mersin, Eskişehir, Balıkesir, Diyarbakır ve Hatay olmak üzere 9 ilde gayrimenkullerini satışa çıkardı. Son teklif verme tarihi 15 Temmuz...

OMV ve Exxon Karadeniz’e yatırım yapacak!

Malezyalı Petronas’tan sonra iki dünya devi daha Karadeniz’de petrol arayacak. Avusturyalı OMV Türkiye’ye gelmek için gün sayarken, ABD’li Exxon da Shell’in arama sonuçlarının belli olmasının ardından harekete geçecek.

OMV Petrol Avcılar'daki lojistik imarlı arsasını satıyor!

OMV Petrol Avcılar'da Ambarlı Tesisler Mevkii'nde yer alan lojistik imarlı arsasını satışa çıkardı. 94.306,02 metrekare alana sahip arsa için son başvuru tarihi 17 Nisan olarak belirlendi.

Rus doğalgaz devi Gazprom'un gözü Avusturyalı OMV'de!

Dünyanın en büyük enerji şirketlerinden Rus doğalgaz devi Gazprom'un gözü Avusturyalı OMV'de.Şirketin Türkiye'de Petrol Ofisi'nin sahibi olan enerji firması OMV'nin yüzde 24.9'unu almak için Abu Dabi Emirliği ile görüştüğü öğrenildi...

OMV Petrol 5 adet arsa satıyor!

OMV Petrol 4 farklı İlde 5 adet arsa satılığa çıkardı. OMV Petrol İstanbul, Konya, Düzce ve Diyarbakır'da 5 adet arsa satıyor. Arsaların satışı 20 Haziran 2014 günü yapılacak.

ZY Zümrüt Yapı İnşaat Otomotiv Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ZY Zümrüt Yapı İnşaat Otomotiv Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Aşkın Aslan, Zafer Çakır tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 6 Haziran'da kuruldu.

Cesim İnşaat Mobilya Petrol Ürünleri Oto Parçaları Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cesim İnşaat Mobilya Petrol Ürünleri Oto Parçaları Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kamil Yüksel tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 4 Haziran'da kuruldu.

OMV Petrol Ofisi 4 ilde 7 adet gayrimenkul satıyor!

OMV Petrol Ofisi Konya Kuzukuyu Mahallesi, Acıpınar Mahallesi ve Ziyagökalp Mahallesi'nde, Mersin'de tece Mahallesi ve Mezitli Mahallesi'nde, Çanakkale'de Çardak Köyü'nde, Sakarya'da Şevkiye Mahallesi'nde 7 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

omv Petrol Ofisinin tamamını mı satıyor Haberi

omv Petrol Ofisinin tamamını mı satıyor

Şirketin yaptığı açıklamada, OMV'nin satış için danışman şirketlerle görüştüğü belirtildi.


OMV CEO’su Rainer Seele, Ocak ayında verdiği bir demeçte Türkiye’deki durumun sürdürülebilir olmadığını ve kârlılığın azaldığını söylemişti.


Reuters, Petrol Ofisi’nin yakıt dağıtımında Türkiye’nin pazar lideri olduğuna işaret etti.   


Petrol Ofisi'nin Türkiye'de 1785 akaryakıt istasyonu bulunuyor ve en büyük perakende satış ağına sahip.


OMV'den yapılan açıklamada, Petrol Ofisi'nin ticari ve endüstriyel müşterilere akaryakıt tedariği alanında da önce olduğu vurgulandı. 


Şirket, Türkiye'de geçen yıl 10 milyon tonluk satış yaptığını açıklamıştı.  


OMV, 2010 yılında Petrol Ofisi’ni 1 milyar Euro’ya Doğan Holding’den satın almıştı.


Hürriyet 



Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Avusturya'nın OMV şirketi, Petrol Ofisi'nin tamamını satışa çıkardı. OMV’nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, hisse satışı için danışman şirketlerle görüşmelere başlandı. OMV Petrol Ofisi, Türkiye’de bin 785...