29 / 04 / 2024

omv petrol

omv petrol

OMV Petrol Avcılar'da Ambarlı Tesisler Mevkii'nde yer alan lojistik imarlı arsasını satışa çıkardı. 94.306,02 metrekare alana sahip arsa için son başvuru tarihi 17 Nisan olarak belirlendi.

OMV Petrol Ofisi 4 ilde 5 adet gayrimenkul satıyor!

OMV Petrol Ofisi İstanbul Kıraç Mahallesi'nde, Konya Hocacihan Mahallesi ve Fetih Mahallesi'nde, Düzce Uzun Mustafa Mahallesi'nde ve Diyarbakır Zoğa Mahallesi'nde 5 adet gayrimenkulu satışa çıkardı.

OMV, Petrol Ofisi'ni 1 milyar 368 milyon avroya satılıyor!

OMV yüzde 100 hissesine sahip olduğu Petrol Ofisi'ni 1 milyar 368 milyon avroya satışa çıkardı.

OMV Petrol Ofisi'nin Aliağa'daki depolama tesisleri satılıyor!

Azerbaycan Devlet Petrol Şirketi SOCAR’ın liderliğinde bir grup uluslararası yatırımcı, OMV Petrol Ofisi AŞ’nin Aliağa’daki Depolama Tesisleri’nin satışı için OMV Aktiengesellschaft ile anlaştı.

OMV Petrol Ofisi'nden 6 ilde satılık 8 gayrimenkul!

OMV Petrol Ofisi İstanbul, Rize, Çanakkale, Bursa, Eskişehir ve Konya'da bulunan 8 gayrimenkulü satışa çıkardı. Toplam 6 ilde satışa çıkan gayrimenkullerin satışı kapalı zarf ve pazarlık usulüyle gerçekleşecek.

OMV Petrol Ofisi'ne Socar ve Opet talip!

Petrol Ofisi’ni toplam 3 milyar dolara alan Avusturyalı OMV 10 yıl sonra dağıtımdan çıkıyor. Kulislere göre PO’nun talipleri arasında Azeri Socar ve Koç’un Opet’i var.

OMV, Petrol Ofisi'nin tamamını satışa çıkardı!

Reuters haber ajansı, Avusturyalı OMV şirketinin Petrol Ofisi'nin tamamını satışa çıkardığını duyurdu. Petrol Ofisi'nin Türkiye'de 1785 akaryakıt istasyonu bulunuyor ve en büyük perakende satış ağına sahip.

OMV Petrol Ofisi 9 ilde gayrimenkullerini satışa çıkardı!

OMV Petrol Ofisi A.Ş. Batman, İstanbul, Rize, Çanakkale, Mersin, Eskişehir, Balıkesir, Diyarbakır ve Hatay olmak üzere 9 ilde gayrimenkullerini satışa çıkardı. Son teklif verme tarihi 15 Temmuz...

OMV ve Exxon Karadeniz’e yatırım yapacak!

Malezyalı Petronas’tan sonra iki dünya devi daha Karadeniz’de petrol arayacak. Avusturyalı OMV Türkiye’ye gelmek için gün sayarken, ABD’li Exxon da Shell’in arama sonuçlarının belli olmasının ardından harekete geçecek.

OMV Petrol Avcılar'daki lojistik imarlı arsasını satıyor!

OMV Petrol Avcılar'da Ambarlı Tesisler Mevkii'nde yer alan lojistik imarlı arsasını satışa çıkardı. 94.306,02 metrekare alana sahip arsa için son başvuru tarihi 17 Nisan olarak belirlendi.

Rus doğalgaz devi Gazprom'un gözü Avusturyalı OMV'de!

Dünyanın en büyük enerji şirketlerinden Rus doğalgaz devi Gazprom'un gözü Avusturyalı OMV'de.Şirketin Türkiye'de Petrol Ofisi'nin sahibi olan enerji firması OMV'nin yüzde 24.9'unu almak için Abu Dabi Emirliği ile görüştüğü öğrenildi...

Başarı Hafriyat Nakliyat İnşaat Turizm ve Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başarı Hafriyat Nakliyat İnşaat Turizm ve Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Metin Ordu, Cemal Ordu tarafından 2 milyon TL'lik sermaye ile 17 Haziran'da Bağcılar'da kuruldu.

Özçalış İnşaat Tekstil Otomotiv Elektrik Hırdavat ve Petrol Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Özçalış İnşaat Tekstil Otomotiv Elektrik Hırdavat ve Petrol Ürünleri Limited Şirketi, Mehmet Çalışkan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 11 Haziran'da Küçükçekmece, Fatih Mahallesi'nde kuruldu.

Renk Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Park Inn Bay Radisson İstanbul Atatürk Airport Otel Şubesi açıldı!

Renk Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Park Inn Bay Radisson İstanbul Atatürk Airport Otel Şubesi, Cezmi Gerzen ve Mustafa Cengiz Gerzen Şube Müdürlüğü'nde kuruldu.

Akdesen Asfalt Danışmanlık İnşaat Madencilik Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akdesen Asfalt Danışmanlık İnşaat Madencilik Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Enver Yeyrek tarafından 100 bin TL'lik sermaye il 9 Haziran'da Sultanbeyli, Sultown Sitesi'nde kuruldu.

omv petrol Haberi

omv petrol

OMV Petrol Ofisi İstanbul Avcılar'da yer alan gayrimenkulünü satıyor. Söz konusu gayrimenkul Ambarlı Tesisler Mevkii'nde yer alıyor. 


Söz konusu gayrimenkul 13 parselden meydana geliyor. 1/100.000 ölçekli İstanbul Çevre Düzeni Planı'na göre lojistik imarlı gayrimenkulün toplam alanı 94.306,02 metrekare olarak belirlendi. 


İsteklilerin teklif mektuplarını en geç 17 Nisan 2015 Cuma günü, saat 17:00’ye kadar OMV Ofisi Anonim Şirketi Gayrimenkul ve Yatırım Koordinatörlüğü, Eski Büyükdere caddesi, No:33 34398, Maslak Sarıyer / İstanbul adresine postayla veya elden teslim olarak göndermeleri gerekiyor.


Teklif verebilmek için 100 bin euroluk geçici teminat tutarı Türkiye İş Bankası Maslak Şubesi'ndeki kurumsal hesaba yatırılmalı. Satış işlemleri kapalı zarf içerisinde teklif almak ve görüşmeler yapmak suretiyle pazarlık usulü ile gerçekleştirilecek.


İletişim: 0212 329 19 01 


Kübra...