22 / 05 / 2024

on-line teklif konut sektörü

on-line teklif konut sektörü

35 yıldır inşaat ve gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Aksoy İnşaat bir ilke imza attı. Aksoy İnşaat Türkiye’de bir ilke imza atarak müşterilerine on-line teklif imkanı sunmaya başladı.

Oturum amaçlı konut satın almak isteyenlere uyarı! Kiracısı olan evlere yüzde 40 altında teklif edin! 

Konut satışları düşüşe geçerken, ilan siteleri satılık konut ilanlarıyla doldu. Bunlardan çoğu da içinde kiracısı olan satılık konutlar. Uzman isim oturmak için konut alanları bu konuda uyardı. Kiracı olan konutları satın alırken, yüzde 40 altında teklif edilmesini önerdi. 

Tüketicinin güveni artarken, konut satın alma beklentisi ise düştü!

Tüketici Güven Endeksi ölçümünde esas alınan alt endekslerde artış yaşanırken, gelecek on iki ayda konut satın alma beklentisi ise düşüş gösterdi. Aynı sürede otomobil alma beklentisini yansıtan endeks ise ilk defa yükseldi.

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 10. Etap için 3.7 milyar TL'lik teklif!

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 10. Etap ihalesinin ikinci oturumu ise 3 Mayıs tarihinde gerçekleştirildi. Arsa için 3.7 milyar TL'lik teklif geldi. Peki Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 10. Etap için en yüksek teklif hangi firmadan verildi? 

Emlak Konut GYO Trabzon Ortahisar Sanayi arsasına hangi firmalar teklif verdi? 

Emlak Konut GYO Trabzon Ortahisar Sanayi Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ilk oturumu 25 Nisan tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirildi. Hangi firmalardan teklif geldi? 

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 10. Etap ihalesine 13 firmadan teklif! 

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 10. Etap ihalesinin ilk oturumu dün yapıldı. İhale için 5 firmadan teklif geldi. Peki Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 10. Etap ihalesine hangi firmalar teklif verdi? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsasına 7 milyar TL'lik teklif! 

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsası ihalesinin 2'nci oturumu dün gerçekleştirildi. Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsası için en yüksel teklif açıklandı. Peki en yüksek teklif hangi firmadan geldi?  

Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesine 4 firmadan teklif! Milyarlar havada uçuştu!

Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesinin 2. oturumu dün gerçekleştirildi. Söz konusu ihale için 4 firmadan teklif geldi. Peki Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesine hangi firma ne kadar teklif verdi?

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat ihalesine 13 firmadan teklif! 

Emlak Konut GYO, İstanbul Beşiktaş Akat ihalesi dün yapıldı. İhale için 13 firma teklif verdi. Peki Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat ihalesine hangi firmalar teklif verdi?

Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesine 4 firmadan teklif! 

Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesi bugün gerçekleştirildi. İhale için 4 firmadan teklif geldi. Peki Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap  ihalesine hangi firmalar teklif verdi? 

Emlak Konut GYO Çekmeköy Taşdelen arsası için 12 milyar TL'lik teklif! 

Emlak Konut GYO Çekmeköy Taşdelen  arsası için en yüksek teklifi veren firma açıklandı. Peki Emlak Konut GYO Çekmeköy arsası için ne kadar teklif verildi? En yüksek teklif hangi firmadan geldi? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 9. Etap için 6.4 milyar TL'lik teklif! 

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 9. Etap için 10 firma teklif verdi. Peki Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 9. Etap hangi firmalardan teklif geldi? En yüksek rakamın sahibi hangi firma oldu?

Emlak Konut GYO Çekmeköy ihalesine 5 firmadan teklif! 

Emlak Konut GYO Çekmeköy ihalesi 28 Şubat'ta gerçekleştirildi. İhalede 5 firmadan teklif geldi. Peki Emlak Konut GYO Çekmeköy ihalesine hangi firmalar teklif verdi? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 9. Etap ihalesine 10 teklif!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Başakşehir Kayabaşı 9. Etap ihalesine 10 firmadan teklif geldi. İşte merakla beklenen ihaleye teklif veren firmalar...

on-line teklif konut sektörü Haberi

on-line teklif konut sektörü

35 yıldır inşaat ve gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Aksoy İnşaat bir ilke imza attı.Aksoy İnşaat Türkiye’de bir ilke imza atarak müşterilerine on-line teklif imkanı sunmaya başladı.


Küreselleşme sonucunda artan rekabet ortamı şirketleri inovasyona önem vermek zorunda bırakıyor. Rekabet ortamında örgütler yeni teknolojileri ve fikirleri kendilerine uygun biçime getirme ya da yeni ürünler piyasaya sunmak zorundadırlar; yani inovasyona ihtiyaç vardır. 35 yıldır gayrimenkul ve inşaat sektöründe yer alan Aksoy İnşaat Türkiye’de bir ilke imza atarak müşterilerine on-line teklif imkanı sunmaya başladı. Aksoy İnşaat, web sitesi olan www.aksoy.com.tr adresi üzerinden ‘Bağlantı’ linki tıklanarak işverenlere planladıkları projelerine bir ön teklif alma imkanı sağlıyor. Böylelikle işverenler Aksoy İnşaat yetkilileriyle görüşmeye gitmeden maliyetlerle ilgili aşağı yukarı bir fikir sahibi olabiliyorlar. İnovasyonun bir şirkete değer katabilmesi...