03 / 05 / 2024

On Proje Onlarca Etki Programı

On Proje Onlarca Etki Programı

Kentsel Vizyon Platformu, kentsel dönüşüm projelerinde mekan ve yaşama olan olumsuz etkilerin belirlenmesi için ‘On Proje Onlarca Etki Programı’ sonuçlarını dikkate alarak Sosyal Etki Değerlendirme (SED) Rehberi hazırladı.

Gamed Constructıon Proje Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gamed Constructıon Proje Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Onut Gözel tarafından kuruldu.

Optıon One Property Proje Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Optıon One Property Proje Yatırım Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Muhammad Alı Akram ve Samer Hammamı ortaklığında kuruldu.

ELS Elektrik Proje İnşaat'ın ikinci alacaklılar toplantısı 3 Mart'ta!

2001 yılından bu yana onlarca projeyi hayata geçiren ELS Elektrik Proje İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar verildi.

ELS Elektrik Proje İnşaat'ın iflas kararı kaldırıldı!

2001 yılından bu yana onlarca projeyi hayata geçiren ELS Elektrik Proje İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin iflas kararının kaldırılmasına karar verildi.

ELS Elektrik Proje İnşaat iflas etti!

ELS Elektrik Proje İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iflas etti. Bugüne kadar onlarca projeye imza atan şirketin iflas tasfiye işlemlerine başlanıldı...

DKY On Kağıthane 2017 güncel fiyat!

DKY On Kağıthane 2017 güncel fiyat bilgisi kapsamında projede 1+1'lerin fiyatları 586 bin TL'den başlıyor. Proje DKY İnşaat imzasıyla yükseliyor...

Müteahhitler İzmir'de yeni proje yarışında!

On milyarlarca liralık dev mega proje atağının en fazla etkilediği şehirlerin başında gelen İzmir’de müteahhitler yeni gayrimenkul projeleri geliştirmek için yarışıyor.

DKY On Kağıthane fiyatlar 2017!

200 milyon TL'ye mal olan DKY On Kağıthane projesi İstanbul Kağıthane'de Beşler Sucuk Fabrikası'nın yerine yapılıyor. Proje 2018 yılı Aralık ayında teslim edilecek. İşte DKY On Kağıthane fiyatlar 2017...

DKY On Kağıthane proje fiyatları!

DKY On Kağıthane proje fiyatları 548 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. DKY On projesi Mart 2018'de teslim ediliyor...

DKY On'da 5 bin TL peşinat, 2 bin 500 TL taksitle!

Kağıthane Beşler Sucuk Fabrikası'nın yerinde yükselen proje Mart 2018'de teslim edilecek. DKY On Kağıthane'de 205 daire, ofis ve ticari alanlar yer alıyor.

DKY On Rezidans Kağıthane satılık!

DKY On Rezidans Kağıthane satılık konut alanları 58 metrekareden başlıyor. Taksit ödemelerinin teslimden sonra yapıldığı proje 200 milyon TL yatırımla hayata geçiriliyor.

Kağıthane DKY On ulaşım!

Kağıthane DKY On ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane Merkez Mahallesi'nde bulunuyor. Projede daire fiyatları 411 bin 500 TL'den başlıyor.

Kağıthane DKY On ne zaman teslim edilecek?

İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de hayata geçirilen proje 38 bin metrekare inşaat alanına yayılıyor. Proje DKY İnşaat imzasıyla yükseliyor. Peki Kağıthane DKY On ne zaman teslim edilecek?

On Proje Onlarca Etki Programı Haberi

On Proje Onlarca Etki Programı

Kentsel Vizyon Platformu, kentsel dönüşüm projelerinde mekan ve yaşama olan olumsuz etkilerin belirlenmesi için ‘On Proje Onlarca Etki Programı’ sonuçlarını dikkate alarak Sosyal Etki Değerlendirme (SED) Rehberi hazırladı.


Kentsel Vizyon Platformu tarafından yürütülen “On Proje Onlarca Etki Programı” ile İstanbul’da on adet kentsel dönüşüm alanında yapılan araştırmalar sonucunda halkın kentsel dönüşüm algısı ile mekân ve yaşama olan olumlu ve olumsuz etkileri 7 Nisan’da düzenlenecek basın buluşmasında ortaya konacak. Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur ve Kentsel Strateji Kurucu Ortağı Faruk Göksu’nun katılımıyla düzenlenecek toplantı 7 Nisan 2015 Salı günü...