28 / 04 / 2024

Önal Organizasyon İnşaat adres

Önal Organizasyon İnşaat adres

Önal Organizasyon İnşaat Sağlık Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Önal tarafından 10 bin sermaye ile 27 Mayıs'ta Avcılar, Tahtakale Mahallesi, Abdi İpekçi Caddesi'nde kuruldu.

Özmiş Uluslararası Organizasyon İnşaat Emlak İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Özmiş Uluslararası Organizasyon İnşaat Emlak İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Özmiş tarafından kuruldu.

Sonar Organizasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sonar Organizasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hatice Akyasan tarafından kuruldu.

Gençoğlu Organizasyon İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençoğlu Organizasyon İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Gençoğlu ve Esat Gençoğlu ortaklığında kuruldu.

Tempo Ses Organizasyon İnşaat Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tempo Ses Organizasyon İnşaat Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Can tarafından kuruldu.

Black Mamba Petrol Organizasyon İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Black Mamba Petrol Organizasyon İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Zeki Susuzlu tarafından kuruldu.

İttifak İnternational Organizasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İttifak İnternational Organizasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Faruk İslamoğlu tarafından kuruldu.

Neksus İşletme Organizasyon İnşaat Turizm Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Neksus İşletme Organizasyon İnşaat Turizm Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Neksus İşletme Organizasyon İnşaat Turizm Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beyoğlu yapıldı. 

Dlt Organizasyon İnşaat Metal Lojistik Otomotiv Tekstil Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dlt Organizasyon İnşaat Metal Lojistik Otomotiv Tekstil Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Kerim Ayten tarafından kuruldu.

Zey Turizm Organizasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zey Turizm Organizasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Mehmet Şahin ve Adem Safa Dallı tarafından kuruldu.

Lenda Tour Turizm İnşaat Organizasyon Otelcilik Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Lenda Tour Turizm İnşaat Organizasyon Otelcilik Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ünal Toprakkale ve Carolıne Jeanne Rosalır Dupre ortaklığında kuruldu.

Şişli Organizasyon İnşaat Makina Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şişli Organizasyon İnşaat Makina Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Murat Azimet tarafından kuruldu.

Carre Organizasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Carre Organizasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşe Öztürk, İsa Öztürk ve Mehmet Öztürk ortaklığında kuruldu.

Ünal Aysal'ın Hotel Les Ottomans'ın icra itirazına mahkemeden ret!

Ünlü iş adamı Galatasaray Kulübü eski başkanı Ünal Aysal, Ortaköy’deki Hotel Les Ottomans'ın icradan satışına itiraz etti. Mahkeme, Ünal Aysal’ın itirazını ret kararı verdi. 

Önal Organizasyon İnşaat adres Haberi

Önal Organizasyon İnşaat adres

Önal Organizasyon İnşaat Sağlık Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Önal tarafından 10 bin sermaye ile 27 Mayıs'ta  Avcılar, Tahtakale Mahallesi, Abdi İpekçi Caddesi'nde kuruldu. 


Önal Organizasyon İnşaat Sağlık Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;SAĞLIK HİZMETLERİ a.Her çeşit sağlık hizmetleri vermek üzere özel hastaneler, poliklinikler, dispanserler, laboratuarlar, sağlık merkezleri ve tesisleri, sağlık kabinleri, doğumevleri, diş(ağız sağlığı) ve protez tedavi merkezleri kurmak ve bu  merkezleri işletmek. b. İnsan sağlığına hizmet edecek hastane bünyesinde olmak üzere tanı ve tedavi merkezleri, fizyoterapi, rehabilitasyon üniteleri açmak, check-up merkezleri kurmak ve işletmek. c. Her türlü tıbbi yardım, muayene, sağlık ve hekimlik hizmetlerini vermek ve organizasyonlarını sağlamak. Konusu ile ilgili uzman hekim çalıştırmak. d.Tomografi, bilgisayarlı tomografi ve sintigrafi çekmek, kemik yoğunluğu ölçmek, momografi...