04 / 05 / 2024

Onatkutlar pazaryeri projesi

Onatkutlar pazaryeri projesi

İlçe genelinde daha önce bir çok mahalleye Uzay Çatılı Pazar yeri kuran Şehitkamil Belediyesi, son olarak Onatkutlar Mahallesi’nde de vatandaşların isteği üzerine yeni bir Uzay Çatılı Pazar yeri inşa ediyo

TOKİ Bilecik Pazaryeri’nde 240 ay taksitle!

TOKİ’nin 250 bin Sosyal Konut Projeleri dahilinde Bilecik’te de yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Bilecik Pazaryeri Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Kağıthane Gültepe Kapalı Otopark projesinin inşaatı başladı!

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlut Öztekin'in önem verdiği projelerden biri olan Gültepe Kapalı Otopark ve Pazaryeri Projesi'nin inşaatı başladı. 

Trabzon Tonya'ya otopark ve pazaryeri projesi!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Tonya ilçesinde otopark ve pazaryeri inşa edilecek. 6 dönüm arazide hayata geçirilecek proje için çalışmalara başlandı.

Sarıgöl'de kapalı otopark ve pazaryeri projesi hızla yükseliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri Projesi çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiriyor.

Manisa Gördes'e kapalı otopark ve pazaryeri projesi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gördes ilçesine Kapalı Otopark ve Pazaryeri projesini kazandırıyor. 7 bin 551 metrekare alana sahip olan proje hazırlandı.

Çorlu'ya kapalı pazar yeri inşa edilecek!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Çorlu Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan kapalı pazaryeri projesi imza törenine katıldı.

Manisa Salihli'de modern pazaryeri çalışmaları başladı!

Manisa Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından projesi ve ihalesi yapılan Modern Pazaryeri için inşaat çalışmalarının başladığını söyledi. İnşaat çalışmaları 19 bin metrekarelik alan üzerine yapılacak.

Manisa Gördes Kapalı Pazaryeri için çalışmalar başladı!

Manisa il genelinde projelerini bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gördes Kapalı Pazaryeri ve Otopark Projesi için de çalışmalara start verdi. Gördes’in hem pazar yeri sorununa hem de otopark sorununa çözüm getirecek olan proje için jeolojik etüt çalışmalarına başlandı.

Bilecik Pazaryeri Konut projesi inşaatında sona gelindi!

Pazaryeri'nde, kat karşılığı konut projesi hız kesmeden devam ediyor. Proje kapsamında 28 konut üreterek sahiplerine teslim eden Pazaryeri Belediyesi, 66 konutun da inşaatında sona yaklaştı.

Bilecik Pazaryeri TOKİ Evleri başvuru tarihleri!

Bilecik Pazaryeri TOKİ projesi toplamda 36 adet daireden meydana geliyor. TOKİ Bilecik Pazaryeri'ndeki daireler açık satışa çıkarılıyor. İşte, Bilecik Pazaryeri TOKİ Evleri başvuru tarihleri...

Bandırma Kapalı Pazaryeri'nde peyzaj çalışmaları başlayacak!

Bandırma Kapalı Pazaryeri Projesi'nin aynı zamanda bir yaşam merkezine dönüşmesini isteniyor. Önümüzdeki günlerde de pazarcı esnafı temsilcileriyle bir araya gelinerek yerleşimle ilgili görüşmeler yapılacak.

Edirne Keşan Pazaryeri Projesi'ne esnaflar tepkili!

Pazaryeri Projesi’nde dükkanı olan esnaflar adına açıklama yapan Cengiz Sarıçan, yaptığı yazılı açıklamada; belediyenin pazaryeri projesi ve çalışmaları hakkında eleştirilerde bulundu.

Konya Ereğli'de Kapalı Pazaryeri Projesi hayata geçiriliyor!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi pazarcı esnafının ve ilçe halkının yıllardır özlemini duyduğu Kapalı Pazaryeri projesini hayata geçiriyor.

Onatkutlar pazaryeri projesi Haberi

Onatkutlar pazaryeri projesi


Şehitkamil Belediyesi Onatkutlar Mahallesi’ne Uzay Çatılı Pazar yeri inşa ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Fadıloğlu, “Yapacağımız Uzay Çatılı Pazar yeri, hem 8 Şubat Mahallesine hem Zeytinli Mahallesine hem de Onatkutlar Mahallesine hitap edecek" dedi



11 BİN 650 METREKARE ALAN ÜZERİNDE KURULACAK



İlçe genelinde daha önce bir çok mahalleye Uzay Çatılı Pazar yeri kuran Şehitkamil Belediyesi, son olarak Onatkutlar Mahallesi’nde de vatandaşların isteği üzerine yeni bir Uzay Çatılı Pazar yeri inşa ediyor. 11 bin 650 metrekare alan üzerinde kurulacak olan Pazar yeri çalışmalarına başlayan Şehitkamil Belediyesi, içerisinde 2 bodrum katı, 180 adet tezgah alanı, bay-bayan WC, Zabıta kontrol odası ve mescit bulunacak. Yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Fadıloğlu, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Onatkutlar Mahallemizde yeni bir Uzay Çatılı Pazar yeri yapıyoruz....