29 / 04 / 2024

önay grup ramazan kampanyası 2016

önay grup ramazan kampanyası 2016

Önay Grup ve Tuna Ev-Ofis’in ortaklığıyla hayata geçirilen Önay Life Residence projesinde Ramazan kampanyası başlatıldı. Projede kampanya kapsamında daire alanlara KDV ödemeden yüzde 25 peşin geri kalan kısmını ise 30 taksit şeklinde ödeme sunuluyor.

Önay Büyük Konaklar'da sıfır vadeyle 24 ay taksit fırsatı! Son gün 31 Ekim!

Önay Büyük Konaklar projesi, Önay Grup imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası'nda Büyükçekmece'de yükseliyor. Büyükçekmece Gölü'ne yürüme mesafesinde hayata geçirilen projede, göl manzaralı 27 adet villa yer alıyor. 

Önay Büyük Konaklar satışta! Yeni proje!

Önay Grup imzası taşıyan Önay Büyük Konaklar satışa çıktı. Projede lansman dönemine özel olarak 18 ay 0 faiz imkanı sağlanıyor.

Ygo Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ygo Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Günay Yılmaz ve Remzi Yasin Özalp ortaklığında kuruldu.

Gençoğlu Grup Elektrik Elektronik İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençoğlu Grup Elektrik Elektronik İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Gençkurt, Şeref Gençkurt ve Zafer Çepnioğlu ortaklığında kuruldu.

Perla Home Grup İnşaat Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Perla Home Grup İnşaat Pazarlama Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Çakar, Fatih Günay ve Habib Yalnız ortaklığında kuruldu.

Syk Grup İnşaat Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Syk Grup İnşaat Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Ersin Saykın ve Ramazan Saykın ortaklığında kuruldu.

Att Grup Taahhüt İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Att Grup Taahhüt İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Günay tarafından kuruldu.

Nay Grup İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nay Grup İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedel ile Başakşehir'de Abdullah Deniz tarafından kuruldu. 

Yalçınay Grup İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yalçınay Grup İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Hüseyin Yalçınkaya tarafından kuruldu. 

Versa Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Versa Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi dün Eyüp’te 10 bin TL sermaye bedeli ile Seda Başgöncü ve Ramazan Göçmen ortaklığında kuruldu.

Çukurova Balkon'dan Ramazan Bayramı’nda 150 bin TL indirim!

SON Grup bünyesindeki Çukurova Gayrimenkul, Kartal’da konumlanan projesi Çukurova Balkon’da başlattığı cazip kampanyayı Ramazan Bayramı’nda da devam ettirerek balkonda bayram havası estiriyor.

Yerköy Grup İnşaat Taahhüt Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yerköy Grup İnşaat Taahhüt Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ramazan Türk imzasıyla kuruldu.

Turay Grup Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turay Grup Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Turan Yürür ve Ramazan Çam tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile Büyükçekmece'de kuruldu.

önay grup ramazan kampanyası 2016 Haberi

önay grup ramazan kampanyası 2016

'Daha Fazla Hayat’ sloganıyla yüksek standartlarda yaşam vadeden ve her zevke hitap eden konut seçeneklerinin sunulduğu Önay Life Residence projesinde dairelerin metrekaresi 2 bin 900 liradan başlıyor. Yaklaşık 7 bin metrekare arsa üzerinde 432 konut, 33 ofis ve dükkanın yer aldığı projede, 1+1, 2+1 ve 3+1’den oluşan üç farklı tip daire seçeneği bulunuyor. Kalite ve konfora önem veren ailelerin taleplerine cevap verecek şekilde tasarlanan projede daireler 63 metrekareden başlayıp 126 metrekareye kadar çıkıyor.


Şimdi Alan Yüzde 100 Kazanacak


Ramazan kampanyası ve proje hakkında bilgi veren ÖNTU Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Bulut:   “Ramazan ayı süresince projemizden daire sahibi olmak isteyenlere KDV ödemeden yüzde 25 peşin geri kalan kısmını ise 30 taksit şeklinde ödeme imkanı sağlıyoruz. Ayrıca 1+1 daire seçeneklerinde yüzde 5...