03 / 05 / 2024

Onaylanan krediden vazgeçsek ne olur

Onaylanan krediden vazgeçsek ne olur

Konut kredisi kullanılarak, mesken sahibi olmak isteyen kimseler uzun vadede ve düşük faiz oranları ile konut sahibi olabiliyor. Peki onaylanmış konut kredisi iptali mümkün mü?

Yapı Krediden fatura kampanyası! Faturasını getiren ödemesini kapıyor! Kampanya bitmeden yetişin!

Yapı Kredi yeni bir kampanyaya imza atıyor. Kış ayına özel kampanya Yapı Krediden. İşte detaylar!

Bu fiyatları gören, seyahate çıkmaktan vazgeçer!

Tıpkı başlıkta da vurgulandığı gibi, bu fiyatları gören seyahate çıkmaktan vazgeçer. Çünkü Türkiye’de otel konaklama ücretlerinin fiyatları inanılmaz arttı.

Gençler müjde! Başvurusu onaylanan herkese anında 750 TL verilecek! Hemen başvurun...

Gençler müjde! Başvurusu onaylanan herkese anında 750 TL verilecek! Hemen başvurun...

Aile Bakanlığı'ndan nefes aldıran son dakika müjdesi! Onaylanan hesaplara resmen 1250 TL her ay hemen peş peşe yatıyor! 

Aile Bakanlığı'ndan nefes aldıran son dakika müjdesi! Onaylanan hesaplara resmen 1250 TL her ay hemen peş peşe yatıyor! 

Sıcak yaz aylarının vazgeçilmesi dondurmaya kış zammı! Rekora koşan dondurma fiyatları artık serinletmeyecek cep yakacak

Yaz aylarının vazgeçilmezi dondurma yüzde 65’lik zammın ardından artık adeta lüks haline gelecek. Yetkili isimler yaz aylarında yeni zam beklendiğini de açıkladı. İşte paketli dondurmada yeni fiyatlar…

Çocuklu ailelere hükümetten dev müjde! Başvurusu onaylanan PTT'den hemen bu kadar nakit alacak! 

Aile Destek Programına dahil edilen Çocuk Destek Bileşeni ile ilgili son dakika detayları merak ediliyor. Çocuklu ailelere hükümetten dev müjde! Başvurusu onaylanan PTT'den hemen bu kadar nakit alacak! 

Başvurusu onaylanan herkesin hesabına 3 aylık toplu ödeme yapıldı! TC kimlik numarası 0, 2, 4, 6, 8 olanlar...

Burs ve kredi ödemelerinin hesaplara yatırılacağı tarih gündemde yer almaya devam ediyor. Bu kapsamda Başvurusu onaylanan herkesin hesabına 3 aylık toplu ödeme yapıldı! TC kimlik numarası 0, 2, 4, 6, 8 olanlar gününde çekecek.

e-Devlet'ten başvurusu onaylanan herkes her ay hemen PTT'den 1250 TL alacak! Elinizi çabuk tutun başvurular devam ediyor

Devlet dar gelirli hanelere 850-1250 TL arasında maddi destek sağlıyor. e-Devlet'ten başvurusu onaylanan herkes her ay hemen PTT'den 1250 TL alıyor. Peki, Aile Destek paketi ödemeleri hesaplara yattı mı ne zaman yatacak? İşte detaylar...

Düğünlerin vazgeçilmez takısı burma altın bilezik fiyatları ne kadar? 6 Kasım 2022 Koçak fiyat listesi 

Düğünlerin vazgeçilmez takısı burma altın bilezikler oldukça ilgi görüyor. Peki burma altın bilezik fiyatları ne kadar? 6 Kasım 2022 fiyat listesi...

Kripto dünyası karıştı! Binance, FTX'i satın almaktan vazgeçti

Dünyanın en büyük kripto borsası Binance, işlem hacmi bakımından en büyük üçüncü kripto borsası olan FTX’i satın almaktan vazgeçtiğini açıkladı.

Kahvaltı sofrasının vazgeçilmezine öyle bir zam geldi ki! Artık o ürünü almak lüks oldu!

Gıda ürünlerine zam gelmeye devam ediyor. Kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi olan ürüne de yeni zam geldi. İşte detaylar!

Uzun yolculukların vazgeçilmezi o! Ford Trucks 19 Ekim 2022 fiyat listesi

Uzun yolların vazgeçilmez yardımcısı Ford, TIR ve Kamyon modellerinde Ekim ayı fiyatlarını güncellendi. Ford Trucks Çekici Serisi'nin içindeki Ecotorq motor, performans ve ekonomi arasında kurduğu doğal dengeyle kullanıcılarına güçlü bir performans vadediyor.

Çiftçinin vazgeçilmezi kaç lira oldu? New Holland modelleri 16 Ekim 2022 fiyat listesi

Hepsi yerli üretim olan New Holland modelleri çiftçinin yanında olmaya devam ediyor. Tarladan bahçeye, hayvan yetiştiriciliğinden hemen her türlü konuda tarımın vazgeçilmezi olan traktörlerin Ekim ayı fiyatları da belli oldu.

Onaylanan krediden vazgeçsek ne olur Haberi

Onaylanan krediden vazgeçsek ne olur

Onaylanmış konut kredisi iptali!

Konut kredisi kullanılarak, mesken sahibi olmak isteyen kimseler uzun vadede düşük faiz oranları ile konut sahibi olabiliyor. Konut kredisi kullandıran bankaların kredi koşulları bankadan bankaya değişkenlik gösteriyor.


Ancak genel itibarıyla konut kredisi kullandıran bankaların araştırdığı konular şu şekilde sıralanıyor:


Kişinin Kredi Özgeçmişi

Mortgage almak isteyen kişinin kredi özgeçmişi kredi notuyla ölçülür. Kişinin daha önceden batık borcunun bulunmaması, karşılıksız çekinin olmaması, olan borç ve taksitlerini düzenli ödüyor olması ve halihazırda aşırı borç altında olmaması kredi notunun yükselmesini sağlar.


Kişinin Toplam Geliri

Hemen hemen her banka sizin düzenli bir geliriniz olmasını ister. Düzenli geliriniz maaş, kira ve diğer gelirlerin toplamı olarak ifade edilir. Düzenli geliriniz ne kadar mortgage alabileceğinizi belirler.


Peşinat. 

Mortgage almak için taşınmaz malın %10-25'i oranında bir parayı peşinat olarak bankaya yatırmanız gerekebilir....