01 / 05 / 2024

Ond Gayrimenkul Kimin

Ond Gayrimenkul Kimin

Ond Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Osman Nuri Dokumacı imzasıyla kuruldu.

Türkiye'deki ünlüler gayrimenkul zengini çıktı! Bakın kimin neyi varmış...

Türkiye'deki ünlüler yatırımlarını gayrimnkule yatırmaya devam ediyor. İşte Türkiye'nin gayrimenkul zengini ünlüleri...

Ondörtüç Pendik'te izole yaşam başladı!

Gayrimenkul ve inşaat sektörünün yenilikçi markası İnsay Yapı’nın İstanbul’un en çok değerlenen bölgeler arasında yer alan Pendik’te inşa ettiği ‘Ondörtüç Pendik’ projesinde izole yaşam başladı.

Ondörtüç Pendik yerli ve yabancı yatırımcılara tanıtılacak!

İnsay Yapı ''Ondörtüç Pendik'' projesini 13. Gayrimenkul Fuarı'nda görücüye çıkaracak. Proje yerli ve yabancı yatırımcıların beğenisine sunulacak.

Ondörtüç Pendik'ten ev sahibi olmak isteyenlere bayram müjdesi!

Gayrimenkul sektörünün önemli oyuncularından İnsay Yapı, Pendik'te hayata geçirdiği Ondörtüç Pendik için Ramazan Bayramı'na özel yeni bir kampanya düzenliyor.

Ondörtüç Pendik Konutları'nda 120 aya kadar vade imkanı!

Gayrimenkul sektörünün güçlü aktörlerinden İnsay Yapı, Pendik’te inşa ettiği Ondörtüç Pendik ile herkese ayrıcalıklı bir yaşam vadediyor. Projede banka anlaşmalı 120 ay vade seçeneği sunuluyor..

Ond Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ond Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Osman Nuri Dokumacı imzasıyla kuruldu.

Torkam İnşaat kimin?

Torkam İnşaat, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Avcılar Ispartakule 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesini kazandı.Peki, 25 yıldır faaliyet gösteren Torkam İnşaat kimin?

Konut kredisinde tapu kimin üzerine olur?

Konut kredisi, banka ve finans kuruluşlarının, gayrimenkul ipoteği karşılığında konut sahibi olmak isteyenlere sunduğu kredi türü olarak tanımlanıyor. Peki, konut kredisinde tapu kimin üzerine olur?

14000 Ondörtbin Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

14000 Ondörtbin Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Mayıs'ta kuruldu

Avrupakent Gayrimenkul kimin?

2010 yılında Bakırköy'de açılan Avrupakent Gayrimenkul, 50 milyon TL sermaye ile kuruldu...

Edip Gayrimenkul'de kimin hissesi ne kadar

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin 2011 yılının ilk 9 ayını kapsayan faaliyet raporunda ortaklık yapısına yer verildi. Şirketteki en büyük pay Akın  Holding'in...

Rönesans Gayrimenkul'de kimin hissesi ne kadar

Rönesans Gayrimenkul Yatırım Anonim şžirketi; şirket genel bilgilerini, sermaye bilgilerini, kişilerin sermayedeki paylarını ve ticaret sicil bilgilerini paylaştı...

Fer Gayrimenkul'de kimin ne kadar hissesi var

Fer Gayrimenkul, 9 Kasım 2009da 50 bin TL sermaye ile kuruldu. Şirket yönetiminde sektörce tanınmış isimler Hasan İnanç Kabadayı, Murat Bahadır Teker ve Muhammet Haluk Sur yer alıyordu. 12 Aralık 2010da sermaye arttırımına gidildi ve yönetim değişti

Ond Gayrimenkul Kimin Haberi

Ond Gayrimenkul Kimin

Ond Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Osman Nuri Dokumacı imzasıyla kuruldu. 


Ond Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; MADDE 03:  Şirketin Amaç ve konusu a-) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi adına arazi ve arsalar almak. Bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,...