12 / 05 / 2024

önder bekensir ne iş yapıyor 

önder bekensir ne iş yapıyor 

Demet Akalın'ın eski eşi Önder Bekensir, emlakçılık sektörüne atıldı. 

Önder Türkkanı kimdir? Önder Türkkanı nereden mezun?

Önder Türkkanı ne iş yapıyor? Önder Türkkanı hangi mesleği yapıyor? Önder Türkkanı nereden mezundur? İşte detaylar!

İzmit Önder Apartmanı yıkımı bekliyor!

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bulunan ve Pisa Kulesi'ne benzeyen Önder Apartmanı için yıkım kararı alınmıştı. Tahliye edilen bina yıkıma hazır hale geldi. 

Güneşli Ada Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güneşli Ada Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Nimet Yalçın ve Önder Köse ortaklığında kuruldu.

Önder Bekensir emlakçılığa başladı!

Demet Akalın'ın eski eşi Önder Bekensir, emlakçılık sektörüne atıldı. 

Önder Baş: Antalya'da konut satışı arttı!

ÖSSE Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Önder Baş, Antalya'da gayrimenkul piyasasını değerlendirdi. Baş, Antalya'da inşaat sektörüne dair yatırımların hiçbir zaman durmadığını belirtti.

Akyazı Arena'nın adı Şenol Güneş Stadı olacak!

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, 18 Aralık'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla açılacak Akyazı Arena'nın isminin Şenol Güneş Stadı olacağını açıkladı.

Önder Halisdemir: Ağaoğlu, Anadolu'ya açılacak!

'Paranın bir çölü ne yaptığını görmek için görülmesi gereken iki yer var. Biri Las Vegas diğeri Dubai' diyen Ağaoğlu CEO'su Önder Halisdemir, şirketin amaçlarını açıkladı...

Önder Halisdemir: İstanbul Finans Merkezi'ne de teknokent teşvikleri verilsin!

Dubai'deki Cityscape Fuarı'na katılan Ağaoğlu İcra Kurulu Başkanı Önder Halisdemir, "İstanbul Finans Merkezi'ne de teknokent teşvikleri verilsin" dedi.

Finans Merkezi'ne teknokent teşviki verilsin!

Dubai'deki Cityscape Fuarı'na katılan Ağaoğlu İcra Kurulu Başkanı Önder Halisdemir Dubai'de finans sektörüne verilen teşvikleri hatırlatarak "İstanbul Finans Merkezi'ne de teknokent teşvikleri verilsin" önerisini getirdi.

Önder Halisdemir kimdir?

Önder Halisdemir, Ağaoğlu Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı oldu. Peki, Önder Halisdemir kimdir? Önder Halisdemir, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Önder Halisdemir...

Türkiye güneş enerjisi sektörü, İntersolar Zirvesi'ne katıldı!

Türkiye güneş enerjisi sektörü, piyasadaki en yeni trendleri yakalamak ve güneş enerjisi alanında faaliyet gösteren yerli ve uluslararası profesyonellerle ortaklıklar, İntersolar ve GÜNDER işbirliğinde İstanbul’da düzenlenen İntersolar Türkiye Zirvesi’nde

Kemal Gani Bayraktar: Güneş panellerinden yıllık 1,2 milyar kWh elektrik üretilebilecek!

Uluslararası Güneş Enerjisi Topluluğu Türkiye Bölümü (GÜNDER) Başkanı Dr. Kemal Gani Bayraktar yaptığı açıklamada "Türkiye'de fotovoltaik güneş panellerinden yıllık 1,2 milyar kWh elektrik üretilebilecek" dedi.

Önder Kul kimdir?

Mimar Önder Kul kimdir? Mimar Önder Kul, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Önder Kul, bugün çalışmalarına hangi mimarlık firmasında devam ediyor? İşte Önder Kul..

önder bekensir ne iş yapıyor  Haberi

önder bekensir ne iş yapıyor 

Eğlence hayatının önemli isimlerinden Demet Akalın'ın eski eşi Önder Bekensir sektör değiştirdi. Hürrriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; pandemi nedeniyle eğlence sektörünün durmasıyla Bekensir yeni sektör arayışına girdi. 

Uzun bir süre Miami ve İstanbul arasında mekik dokuyan Önder Bekensir de eğlence hayatından umudu kesince emlak işine girdi. 3 ortak olarak Acarlar’da açtıkları ofiste hizmet vermeye başlayan Bekensir, Miami ve Meksika Tulum’da da emlak ofisi çalıştırıyor.

Pınar Aydın oyunculuğu bıraktı, emlakçılığa...