28 / 04 / 2024

Önder Halisdemir Ağaoğlu ceosu

Önder Halisdemir Ağaoğlu ceosu

Ağaoğlu CEO`su Önder Halisdemir ile Ali Ağaoğlu`nun yolları ayrıldı. Halisdemir`in Linkedln profilinde Ağaoğlu Grubu, geçmişte kalırken, Hasdemir "Bizim ayrılığımız için tıpkı ‘bir zaman sonra aileden ayrılmak’ gibi" değerlendirmesinde bulundu.

Ali Ağaoğlu: Önder Halisdemir ile insani ilişkimiz sürecek!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, İcra Kurulu Başkanı Halisdemir`in işten ayrılmasının ardından: "Çalışanımı karısı boşasa ben boşamam. Önder Bey`in işini kurma planı var. İnsani ilişkimiz sürecek" dedi.

Önder Halisdemir, Ağaoğlu Grubu'ndan ayrıldı!

Ağaoğlu CEO`su Önder Halisdemir ile Ali Ağaoğlu`nun yolları ayrıldı. Halisdemir`in Linkedln profilinde Ağaoğlu Grubu, geçmişte kalırken, Hasdemir "Bizim ayrılığımız için tıpkı ‘bir zaman sonra aileden ayrılmak’ gibi" değerlendirmesinde bulundu.

Önder Halisdemir: Ağaoğlu, Anadolu'ya açılacak!

'Paranın bir çölü ne yaptığını görmek için görülmesi gereken iki yer var. Biri Las Vegas diğeri Dubai' diyen Ağaoğlu CEO'su Önder Halisdemir, şirketin amaçlarını açıkladı...

Ağaoğlu’ndan Alman yatırımcılara davet!

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO’su Dr. Önder Halisdemir, Almanya Ekonomi Konseyi’nde Alman yatırımcılara seslendi. " Alman yatırımcıları özellikle yaşlılar için Türkiye’de konut projeleri üretmek üzere ortak yatırıma davet ediyorum” dedi.

Ağaoğlu, Maslak 1453'ün kulesini Dubai'de sattı!

DUBAİ'de gerçekleşen emlak fuarının verimli geçtiğini söyleyen Ağaoğlu Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkam Önder Halisdemir, "Her yıl olduğu gibi fuarda bu sene de hem Türk gayrimenkul sektörünü hem de ülkemizi en iyi şekilde temsil ettik. " dedi.

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nda transfer atağı!

1 Mayıs 2015'ten itibaren Ağaoğlu Şirketler Grubu İcra Kumlu Başkanı olarak görev üstlenen Önder Halisdemir, grubun üst yönetimini güçlü isimlerle takviye ediyor.

Ali Ağaoğlu İcra Kurulu Oluşturuyor!

Ocak ayında Aktifbank Genel Müdürlüğü'nden ayrılan Önder Halisdemir Ağaoğlu Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanlığına getirildi. Ali Ağaoğlu yeni yapılanma için "Kurumsallaşma yolunda bir adım daha atarak İcra Kurulu oluşturuyoruz" dedi.

Ağaoğlu İcra Kurulu'na Önder Halisdemir getirildi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanlığı'na Aktif Bank'ın eski Genel Müdürü Önder Halisdemir getirildi. Ali Ağaoğlu, Ağaoğlu Şirketler Grubu'ndaki yeni yapılanma hakkında bilgi verdi.

Önder Halisdemir Ağaoğlu İcra Kurulu Başkanı oldu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanlığı'na Önder Halisdemir getirildi. Ocak ayında Aktifbank Genel Müdürlüğü'nden ayrılan Halisdemir, grubu yatırım holdingine dönüştürme hedefinde olduklarını söyledi.

Önder Halisdemir kimdir?

Önder Halisdemir, Ağaoğlu Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı oldu. Peki, Önder Halisdemir kimdir? Önder Halisdemir, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Önder Halisdemir...

Ağaoğlu İcra Kurulu Başkanı Önder Halisdemir oldu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanlığına Önder Halisdemir getirildi. Ali Ağaoğlu yeni yapılanma hakkında şu bilgiyi verdi: “Kurumsallaşma yolunda bir adım daha atarak İcra Kurulu oluşturuyoruz. ” dedi.

Petek Ertüre oğlu Ali Ege Ağaoğlu ile Dubai'ye tatile gitti!

Akşam Gazetesi yazarlarından Önder Sarıahmetoğlu bugünkü köşe yazısında Ali Ağaoğlu'nun en küçük oğlu Ali Ege'den bahsetti. Küçük Ağa Ali Ege, geçen haftayı annesi Petek Ertüre’yle birlikte Dubai’de geçirdi.

Ağaoğlu, Atatürk'ü böyle andı: Sözle değil eserlerle! Ağaoğlu'nun ilanına Ali Atıf Bir'den tam not!

Ağaoğlu Şirketler Grubu ve EA İnşaat, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürkün ölümünün 73 yıl dönümünde Ulu Önder'i verdiği ilanla andı. Ağaoğlu'nun basın ilanı, reklam uzmanı Ali Atıf Bir'den tam not aldı

Önder Halisdemir Ağaoğlu ceosu Haberi

Önder Halisdemir Ağaoğlu ceosu

Ağaoğlu CEO`su Önder Halisdemir ile Ali Ağaoğlu`nun yolları ayrıldı. Halisdemir`in Linkedln profilinde Ağaoğlu Grubu, `geçmiş`te kalırken, Hasdemir "Bizim ayrılığımız için tıpkı ‘bir zaman sonra aileden ayrılmak’ gibi" değerlendirmesinde bulundu.


Ağaoğlu Grubu İcra Kurulu Başkanı Önder Halisdemir, Ağaoğlu ile yolları ayırdı. Peki ne oldu da Ağaoğlu Grubu ile CEO Dr. Önder Halisdemir’in yolları ayrıldı? Dr. Önder Halisdemir, Ağaoğlu Grubu’nda çalışma ve ayrılma hikayesini imarpanosu.com Genel Yayın Yönetmeni Emre Kulcanay’a açıkladı.


ÖNDER BEY, LİNKEDLN’DAKİ AĞAOĞLU GRUBU’NDAKİ DENEYİM SÜRECİNİZE NOKTA KOYDUNUZ. O DÖNEMİ KISACA DEĞERLENDİRİR MİSİNİZ?


– “Gruba Mayıs’ta katıldım. Bu süreçte 3 ana konuda sektöre ve pazar payı ölçüsünde gruba katkım oldu:


1. Benim “İkinci Vatan Projesi” adını verdiğim; belli tutarda gayrimenkul alana vatandaşlık verilmesi projesini ortaya atarak oluşturdum. ilaveten kanun teklifi haline getirdim ve...