05 / 05 / 2024

Önder Halisdemir sektör tecrübeleri

Önder Halisdemir sektör tecrübeleri

Gentleman Dergisi Ekim ayında Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun eski CEO'su Dr. Önder Halisdemir ile röportaj gerçekleştirdi. İşte, o röportaj..

Kamu bankalarının faiz indirimi konut sektörünü nasıl etkileyecek?

Kamu bankalarının faiz indirimi hakkında değerlendirme yapan İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, kararın konut sektörünü olumlu bir şekilde etkileyeceğini dile getirdi. 

Konut sektöründen düşük faizli kredi talebi!

İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım, faiz oranlarının daha makul seviyeye çekilmesiyle beraber orta gelir grubuna yönelik projelerin de artabileceğine dikkat çekti. Sektör temsilcileri, orta ve alt gelir grubuna yönelik projelerin az olduğunu belirtti.

İnşaat sektöründen vergi desteği talebi!

Dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 salgınının ülkemiz üzerinde de olumsuz etkilerinin olduğunu belirten İNDER Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, bütün sektörlerde olduğu gibi inşaat sektörü üzerindeki menfi yansımasının da fazla olduğuna ve olmayı sürdürdüğünü söyledi.

Büyüme rakamları inşaat sektörünün ok gibi fırlayabileceğini gösteriyor!

İNDER Başkanı Durbakayım, "İnşaat sektörünün iyice gerilen yay pozisyonunu aldı. 2019 itibarıyla açıklanan büyüme rakamları, inşaat sektörünün önümüzdeki dönemler için hazırlandığını göstermektedir" dedi...

Emel Onur, Realtor'un emlak sektörü elçisi oldu!

Lead Consulting Group'un CEO'su ve Miami’nin en önder emlak danışmanlarından Emel Onur, Amerika emlak dünyasının en  yaygın online gayrimenkul satış sitesi realtor .com’un sektör elçisi olarak seçildi...

Konut sektöründe envanter çalışması yapılıyor!

Türkiye'deki tamamlanmış bağımsız bölümlerin tespitine ilişkin sektör temsilcileri KONUTDER, GYODER, İNDER ve Emlak Konut GYO tarafından envanter çalışması yapılıyor...

Konut sektörünü kurtarmanın önemi ve faturası!

Konut sektöründe stokların eritilmesine yönelik çalışmalar ortaya çıkmaya başladı.Emlak Konut GYO; tamamlanmış bağımsız bölümlerin tespiti için KONUTDER, GYODER ve İNDER'le bir envanter çalışması hazırlandığını duyurdu. 

Türkiye inşaat sektörü 2018’e temkinli yaklaşıyor!

KPMG, Türkiye inşaat sektöründe 2018’i değerlendirdiği sektör değerlendirmesini sundu. KPMG İnşaat Sektör Lideri İsmail Önder Ünal 2017 yılının büyüme yılı olduğunu söyledi.

Türk inşaat sektörünün özgüveni üst seviyede!

KPMG’nin 11’incisini hazırladığı 2017 Küresel İnşaat Araştırması’na tüm dünyadan 200’den fazla üst düzey inşaat sektörü yöneticisi katıldı. KPMG İnşaat Sektörü Lideri İsmail Önder Ünal, “Türkiye inşaat sektöründe önemli bir noktada.” dedi...

Önder Halisdemir, sektör deneyimlerini paylaştı!

Gentleman Dergisi Ekim ayında Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun eski CEO'su Dr. Önder Halisdemir ile röportaj gerçekleştirdi. İşte, o röportaj..

İnşaat sektöründe KDV yüzde 8'e indirilmeli!

KONTİMDER ve Yönetim Kurulu üyeleri, basın mensupları ile bir araya geldi. KOMTİNDER Yönetim Kurulu Başkanı Osman Başaran, inşaat sektörüyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Önder Yiğit: Gayrimenkul sektörü 2017'de hareketlenecek!

İnşaat ve gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Yiğit İDK Group Yönetim Kurulu Başkanı Önder Yiğit, Malatya'da 3 bin 500 kişilik yurt inşa edeceğini dile getirdi.

KPMG Türkiye 2017 İnşaat Sektör Raporu açıklandı!

KPMG Türkiye, ekonominin dinamosu sayılan sektörlerin 2017 raporlarını açıklıyor. İsmail Önder Ünal’a göre, Türkiye’nin aldığı göç, yabancıların konut talebi, pazardaki potansiyel talep ve kentsel dönüşüm projeleri 2017’de inşaat sektörü için umut vaat ediyor.

Önder Halisdemir sektör tecrübeleri Haberi

Önder Halisdemir sektör tecrübeleri

Önder Halisdemir, bankacılık ve finans sektöründe uzun yıllar üst düzey yöneticilik yapmış bir isim. Başarılarla dolu kariyeri boyunca hayatımızda yer alan pek çok önemli projede onun imzası olmuş. İstanbulkart ve Ankarakart gibi projelerin yanı sıra “Passolig”in de fikir babalığını üstlenmiş ve bugünlere gelmesinde en önemli aktörlerden biri olmuş. 40’lı yaşlarını ise kendi ifadesiyle “Farklı yaşamak” istediğine karar verdikten sonra -kısa bir ‘istirahat’ döneminin ardından Mart 2017’de Kanyon Kapital A.Ş’yi kurarak yepyeni oluşumlara yelken açmış Önder Halisdemir...


1-) Siz bankacılık ve finans sektöründe uzun yıllar genel müdürlük yapmış bir isimsiniz. Sektöre başlama hikayeniz nasıl oldu?

Ortaokul ve lise zamanım o zamanlar ticaretin şahdamarı olan Sultanhamam, Kapalıçarşı ve Sirkeci üçgeninde geçti. Parayı, sözün değerini ve iş yaşamını orada tanıdım. Tabii ticaret şahane okul...