20 / 05 / 2024

Önder Keleş

Önder Keleş

Keleş Proje Konut İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Önder Keleş ve Hamit Keleş ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 8 Ekim'de Bakırköy, Basınköy Mahallesi, Florya Caddesi'nde kuruldu.

Önder Keleş Yapı İnşaat Taşımacılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Önder Keleş Yapı İnşaat Taşımacılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Önder Keleş Yapı İnşaat Taşımacılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı. 

Keleş Proje Konut İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keleş Proje Konut İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Önder Keleş ve Hamit Keleş ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 8 Ekim'de Bakırköy, Basınköy Mahallesi, Florya Caddesi'nde kuruldu.

Ankara Önder Mahallesi dönüşümden memnun!

Altındağ Belediyesi'nin Önder Mahallesi'nde başlattığı yıkım çalışması bölgedeki hak sahipleri tarafından büyük memnuniyetle karşılandı.

Keleşoğlu Holding Kaliforniya’dan esinlenerek kasaba kuracak!

Beylikdüzü Yakuplu’da 1 milyon 200 bin metrekare alan üzerinde kurulan Eston Deniz projesini TMSF’den 75 milyon dolara satın alan Keleşoğlu Holding, Kaliforniya’dan esinlenerek bir kasaba kuracak.

Keleşoğlu Eston Deniz projesi Kaliforniya'dan esinlenerek yapılacak!

Beylikdüzü Yakuplu’da kurulan Eston Deniz projesini TMSF’den 75 milyon dolara satın alan Keleşoğlu Holding, Kaliforniya’dan esinlenerek bir kasaba kuracak. ‘Deniz İstanbul’ adlı projede, 350 villa ve 4 bin 500 daire yer alacak.

Keleşoğlu projesi Deniz İstanbul nerede?

4 bin 500 adet daireden meydana gelen Deniz İstanbul projesinde Keleşoğlu İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki Keleşoğlu projesi Deniz İstanbul nerede?

Deniz İstanbul Keleşoğlu iletişim!

Deniz İstanbul Evleri 4 bin 500 adet daireden meydana geliyor. Deniz İstanbul Keleşoğlu iletişim için 444 41 51 satış ofisi telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.

Keleşoğlu İnşaat Denizİstanbul nerede?

Toplam 4500 adet daireden meydana gelecek olan projede daire alanları 553 metrekareden başlıyor. Projede daire teslimleri 2021 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Peki Keleşoğlu İnşaat Denizİstanbul nerede?

Altındağ Önder Mahallesi’nde yıkımlar sevindirdi!

Ankara Altındağ Belediyesi’nin Önder Mahallesi’nde 2 gün önce başlattığı yıkım çalışması, bölgedeki hak sahipleri tarafından büyük memnuniyetle karşılandı. Son dönemde artan suç oranı mahalleliyi endişelendiriyordu.

Altındağ Önder Mahallesi'nde yıkım başladı!

Altındağ Belediyesi’nin Önder Mahallesi’nde 2 gün önce başlattığı yıkım çalışması bölgedeki hak sahipleri tarafından büyük memnuniyetle karşılandı.

Deniz İstanbul Keleşoğlu projesi fiyatları!

Teslimlerin 2021 yılında yapılması planlanan Denizİstanbul Evleri 1 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa ediliyor. Deniz İstanbul Keleşoğlu projesi fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Keleşoğlu Holding, Denizİstanbul'a 1 milyar dolarlık yatırım yapacak!

Keleşoğlu Holding, Eston Yapı’nın Beylikdüzü Yakuplu’da bulunan ve Tasarruf Sigorta Fonu’na geçen projesi Eston Deniz’i 75 milyon dolarla satın aldı.

Keleşoğlu Deniz İstanbul ne zaman teslim edilecek?

6 etaptan oluşan Deniz İstanbul projesi İstanbul Beylikdüzü 'nde yükseliyor. Proje Keleşoğlu İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki Keleşoğlu Deniz İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Önder Keleş Haberi

Önder Keleş

Keleş Proje Konut İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Önder Keleş ve Hamit Keleş ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 8 Ekim'de Bakırköy, Basınköy Mahallesi, Florya Caddesi'nde kuruldu.


Keleş Proje Konut İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Yurt içinde ve Yurt dışında konusu ile ilgili her türlü planlar ve  projeler yapmak, fizibilite raporları hazırlamak. 2- Her türlü mühendislik, mimarlık hizmetleri, proje işleri, teknik hesaplarını ve fizibilitelerini yapmak. 3- Yurt içi ve yurt dışında yapılacak toplu ve münferit konut lojman, han, çarşı, okul, hastane, fabrika binaları, otel,motel ve diğer turistik tesisler ve konusu içine giren tüm yapılarla ilgili olarak mimari ve mühendislik hizmetleri sunmak ve tasarım ve projeler çizmek, 4-Mimarlık, mühendislik, dekorasyon, inşaat ve bu konularla ilgili taahhüt...