15 / 05 / 2024

Önder Özpamukçu

Önder Özpamukçu

Koçtaş Genel Müdürü Alp Önder Özpamukçu, “Türkiye, ev geliştirme pazarı 10 milyar dolar ve bunun sadece yüzde 13’ü organize” dedi

Birçok şirket çalışanlarına ara zam yapıyor Peki iktidar asgari ücreti artıracak mı?

TAMPF Yönetim Kurulu Başkanı Alp Önder Özpamukçu, peş peşe gelen zamlarla birlikte asgari ücrete getirilen zammın çok çabuk erdiğini dile getirirken bir ara zammın kaçınılmaz olduğunu belirtti. Özpamukçu, bazı şirketlerin ise iktidardan önce davranarak ara iyileştirme yapmaya başladığını dile getird

AVM'lerin ciro ve müşteri kaybı devam ediyor!

Türkiye Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı ve Koçtaş Yönetim Kurulu Üyesi Alp Önder Özpamukçu yaptığı açıklamada, "AVM'lerin ciro ve müşteri kaybı devam ediyor" dedi.

AVM sektörü kiraların ertelenmesini talep ediyor! 

Koronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında kamuya açık alanlar tek tek sınırlandırılırken, TAMPF Yönetim Kurulu Başkanı Alp Önder Özpamukçu, "Perakendeci açısından kiraların ötelenmesi, AVM'lerin kredi borçlarının ertelenmesi gerekiyor" dedi...

Koçtaş 18'nci Fix mağazasını Şile'de açtı!

Koçtaş Fix mağazalarının 18’si Şile’de hizmete açıldı. Genel Müdür Özpamukçu, "Koçtaş olarak büyüme stratejimizi her durum ve koşulda aralıksız hayata geçirmeye ve Fix mağazalarımızla da büyümeye devam ediyoruz." dedi...

Önder Halisdemir sahalara yeniden dönüyor!

Bir süredir yoğun çalışma temposuna ara veren Önder Halisdemir ile yetiştiği aile ortamından en gurur duyduğu projelerine çalışmadığı süre içinde günlerini nasıl değerlendirdiğini ve yakın dönem planlarını anlattı.

Önder Halisdemir: Ezber bozan stratejilere odaklanmamız lazım!

Bir süredir yoğun çalışma temposuna ara veren Önder Halisdemir ile yetiştiği aile ortamından en gurur duyduğu projelerine çalışmadığı süre içinde günlerini nasıl değerlendirdiğini ve yakın dönem planlarını anlattı.

Önder Candoğan: Emlak almanın tam zamanı!

Uşak İnşaatçılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı ve Uşak Emlakçılar ve Komisyoncular Derneği Başkanı Önder Candoğan, Uşak'ta konut fiyatlarının yerinde saydığını, konut almanın tam zamanı olduğunu açıkladı.

Tüketici güven endeksi Ağustos'ta yükselişe geçti!

Kategori Mağazacılığı Derneği (KMD) Yönetim kurulu Başkanı ve Koçtaş Genel Müdürü Alp Önder Özpamukçu, Türkiye ekonomisinin darbe girişiminin ardından normalizasyonu sağladığını belirterek, "Ağustos ayında tüketici güven endeksi yeniden yükselişe geçti'' dedi.

Önder Özpamukçu: AVM'lerin kiraları TL'ye dönüşsün!

Kategori Mağazacılığı Derneği Başkanı Alp Önder Özpamukçu, perakendecilerin nefes alması ve işlerine devam etmeleri için AVM kiralarının TL'ye dönüşmesi gerektiğini söyledi.

Önder Halisdemir: En az müşterilerimizin ihtiyaç duyduğu kadar dijitaliz!

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO’su Dr. Önder Halisdemir, “İki boyutlu maketlerle müşterilerimizin satın almayı ve içerisinde yaşamayı hayal ettiği ortamları, bugün ayak uydurduğumuz sanal gerçeklikle beraber simülasyonlar ile onlara deneyimletiyoruz” dedi.

Önder Halisdemir 'Ev fiyatları 15 yıl artar!'

Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenen emlak fuarına katılan Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun İcra Kurulu Başkanı Önder Halisdemir, Ortadoğu ve Türki cumhuriyetlerinden yatırımcıların İstanbul’dan konut almak istediklerini söyledi.

Önder Uzel'den icralık Uzel Traktör Fabrikası açıklaması!

İstanbul Rami'de bulunan Uzel Traktör Fabrikası'nın, alacaklıların isteği üzerine 382.7 milyon TL'ye icradan satışa çıkarılması ile ilgili olarak Uzel Yönetim Kurulu Başkanı Önder Uzel şu açıklamaları yaptı...

Perakendeci sabit kur istedi!

Kategori Mağazacılığı Demeği Başkanı Alp Önder Özpamukçu, perakende sektöründe maliyetlerin yükselip, kârlılığın düştüğünü belirterek, bozulan kira/ciro oranlan nedeniyle AVM'lere TL bazlı kira ya da kur sabitlemesine gitme çağrısı yaptı.

Önder Özpamukçu Haberi

Önder Özpamukçu

Koçtaş, 2020 yılına kadar mağaza sayısını 100’e, çalışan sayısını ise 10 bin kişiye çıkaracak. 


Ev geliştirme pazarında faaliyet gösteren Koçtaş, 2020 yılına mağaza sayısını 100’e, istihdamını ise 10 bin kişiye çıkaracak. Koçtaş Genel Müdürü Alp Önder Özpamukçu, 2020 yılı planları doğrultusunda yeni bir yol haritası çizdiklerini belirterek, “Bu yol haritasının içerisinde mağazaların yaygınlaşması da var, eleman kalitesinin artırılması da. En önemlisi ise içimizden yeni liderler yetiştirmek. Türkiye, ev geliştirme pazarı için en avantajlı ülkelerden bir tanesi. Pazar neredeyse 10 milyar dolar ve bunun sadece yüzde 13’ü organize” dedi.


Yurtdışına da açılacak


İngiliz Kingfisher Grubu’na baglı B&Q şirketi ile ortaklığı bulunan Koçtaş’ın, yakın zamanda yurtdışına açılma gibi bir planının da olduğuna belirten Özpamukçu, şunları söyledi: “Zaten şu anda Kuzey Irak’ta faaliyete başlayan bir...