02 / 05 / 2024

Ondörtüç Pendik indirim

Ondörtüç Pendik indirim

İnsay Yapı tarafından Pendik'te hayata geçirilen Ondörtüç Pendik, Yalova manzaralı daireleriyle “Müstakil Yaşam” konseptine üst düzey bir boyut getiriyor. Projede yer alan dairelerde peşin ödemede yüzde 30’a varan indirim uygulanıyor.

Ondörtüç Pendik'te 180 ay vadeyle ev sahibi olma fırsatı!

İnsay Yapı tarafından inşa edilen 'Ondörtüç Pendik' projesinde faiz oranları yüzde 1'in altına düştü. Projede, 281 bin TL ve 180 ay vadelendirme seçenekleriyle ev sahibi sunuluyor...

Ondörtüç Pendik’te 'Daireni Gör, Yaşamaya Başla Kampanyası' başladı!

İnsay Yapı, yılın son kampanyası “Daireni Gör, Yaşamaya Başla Kampanyası”na başladı. Projede yüzde 0.98 faiz oranı ile 120 ay vadelendirme seçenekleri sunuluyor. Projede daire fiyatları 285 bin TL’den başlıyor.

Siltaş Yapı dört projesinde yüzde 10 indirim kampanyası başlattı!

Siltaş Yapı İstanbul’un yükselen bölgeleri Pendik ve Sancaktepe’de hayata geçirdiği dört projesinde hem ev sahibi olmak isteyenler hem de yatırımcılar için yeni bir kampanya başlattı. 

BİM'de iki gün sonra indirim fırtınası esecek! Yetişen sepetine tek tek ekleyecek: BİM 22 Eylül 2023 aktüel kataloğu

BİM'in 22 Eylül tarihli aktüel ürünleri yayımlandı. BİM'de iki gün sonra indirim fırtınası esecek! Yetişen sepetine tek tek ekleyecek. İşte yeni katalog ve fiyat listesi...

İnsay Yapı Ataşehir Yenisahra projesi 2024'te başlıyor! Yeni proje!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçirdiği Ondörtüç Pendik projesinin satışlarına devam eden İnsay Yapı, yeni projesi için düğmeye bastı.

BİM’de iğneden ipliğe indirim var! Bornoz 270 TL’ye, masa örtüsü 110 TL’ye buharlı temizleme makinesi 300 TL’ye düştü!

BİM Market’in 5 Mayıs tarihinde indirim girecek aktüel ürünler kataloğu müşteriler için paylaşılırken bornoz 270 TL’ye, masa örtüsü 110 TL’ye buharlı temizleme makinesi 300 TL’ye düştü. İşte BİM 5 Mayıs fiyat listesi...

Mudo'da yatak örtülerine yüzde 30'a varan indirim fırsatı! 3 Mart 2023 fiyat listesi...

Mudo'da yatak örtülerine yüzde 30 indirim fırsatı! Mudo'da yatak örtüleri kaç TL? Mudo indirim fırsatları...

Benzin ve motorinde indirim fırtınası! Peş peşe açıklandı, şimdi bakın! İşte Opet, BP, PO 25 Şubat 2023 fiyat listesi…

Son dakika benzin, motorin ve LPG litre fiyatları il il merakla araştırılıyor. Benzin ve motorinde indirim fırtınası! Peş peşe açıklandı, şimdi bakın! İşte Opet, BP, PO 25 Şubat 2023 fiyat listesi…

Pendik-Sabiha Gökçen metrosu konuta talebi yüzde 20 artırdı!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık yaptığı açıklamada Pendik’te hayata geçirdikleri ‘Ondörtüç Pendik’ projesine yürüme mesafesinde olan Pendik Tavşantepe-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı’nın açılışı sonrasında konutta talebin arttığını kaydetti.

Vestel’den ‘Dört Dörtlük Fırsat’ kampanyası: net 2 bin TL indirim!

Beyaz eşya markası Vestel ‘Dört Dörtlük Fırsat’ kampanyası kapsamında seçili buzdolabı alımında net 2 bin TL indirim fırsatı sunuyor. İşte kampanya detayı..

Madame Coco'dan yatak örtülerinde yüzde 50 indirim fırsatı! İşte 22 Eylül 2022 Madame Coco fiyat listesi

Evindeki şık dekorasyondan taviz vermeyen kadınların adresi Madame Coco yatar örtülerinde yüzde 50 indirim kampanyası başlattı. Yüzde yüz pamuktan üretilen birbirinden şık yatak örtüleri için vakit kaybetmeyin. İşte Madame Coco fiyat listesi

Ondörtüç Pendik’ten satışlar tam gaz! Yüzde 0,99 faiz ve 10 yıl vade fırsatı! İşte Ondörtüç Pendik konut fiyat listesi

İnsay Yapı imzalı Ondörtüç Pendik’te Yüzde 0,99 faiz ve 10 yıl vade fırsatıyla konut sahibi olabilirsiniz. Ondörtüç Pendik'te 252 konut ve 15 ticari birim yer alıyor.

Teknosa'dan Tecno Spark 6 Go'ya şaşırtıcı indirim! 2022 Mart fiyat listesi...

Teknosa akıllı telefon satışları azaldığı için Tecno Spark 6 Go'ya büyük bir indirim yaptı! İndirim sonrası fiyatları duyunca bu cihazı satın almaya koşacaksınız! İşte Tecno Spark 6 Go 2022 Mart fiyat listesi...

MediaMarkt'dan 33 akıllı telefona şaşırtıcı indirim! Fiyatları duyunca şok olacaksınız! 2022 Mart Fiyat Listesi...

MediaMarkt'dan 33 akıllı telefona şok edici dev indirim indirim geldi! Fiyatları duyunca çok şaşıracaksınız! İşte 2022 Mart Fiyat Listesi.

Pendik-Tavşantepe Metro Hattı Ondörtüç Pendik’e ulaşımı rahatlatacak!

İnsay Yapı tarafından Pendik'te inşa edilen Ondörtüç Pendik’ projesine yürüme mesafesinde olan Pendik-Tavşantepe Metrosu’nun açılışına sayılı günler kaldı. 

Ondörtüç Pendik indirim Haberi

Ondörtüç Pendik indirim

İnsay Yapı tarafından İstanbul'un en değerli bölgelerinden biri olan Pendik'te hayata geçen Ondörtüç Pendik, sahip olduğu tüm unsurlarıyla pandemi ile birlikte oluşan izole yaşam beklentisine, fark yaratan unsurlarıyla en doğru cevabı veriyor. 

 Okul ve iş yaşamını da evlere sığdıran donanımı, zengin peyzaj alanları, geniş balkonlu, depolu ve panoramik Yalova manzaralı daireleriyle şehrin ortasında gerçek bir “Müstakil Yaşam” konsepti sunuyor..  Proje, sahip olduğu zengin peyzaj alanlarının yanı sıra; spor, oturma, yemek ve dinlenme alanları, koşu ve yürüyüş parkurlarıyla da izole yaşamın tüm unsurlarını içerisinde barındırıyor.

“Müstakil Yaşam” arayışlarına cevap veren örnek proje 

Şehrin merkezinde yer alan konumunu, içerisinde barındırdığı unsurlarıyla birleştirerek şehirli ama “Müstakil Yaşam” arayışlarına cevap verebilen örnek bir proje olduğunu vurgulayan İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, projeye ilişkin şu...