24 / 05 / 2024

ÖNDÜÇ İnşaat afyon projeleri

ÖNDÜÇ İnşaat afyon projeleri

Ahmet Ondüç Afyon'un inşaat sektöründe Türkiye'nin diğer illerinden önde olduğunu ifade etti. Öndüç İnşaat 400 konutluk proje hazırlığından oluğunu belirtti.

Akkuyu NGS'de inşaatın ilk reaktörünün devreye alınması için geri sayım başladı.... 

Akkuyu Nükleer AŞ Üretim ve İnşaat Organizasyon Direktörü Denis Sezemin, ilk reaktörün işletmeye alınması için Nükleer Düzenleme Kurumunca (NDK) gerekli iznin alındığı Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde (NGS) tam kapsamlı olarak ayarlama ve çalıştırma aşamalarına geçeceklerini kaydetti.

Gündüz Gümüş Oto Ekspertiz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündüz Gümüş Oto Ekspertiz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Engin Kaya, Ertuğrul Gündüz, Güngör Gündüz, Hacı Yunus Gündüz ve Oğuz Kaan Gündüz ortaklığında kuruldu.

Gündüzler Grup Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündüzler Grup Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Gündüz tarafından kuruldu.

Gündüzler Yol Yapı İnşaat İş Makinaları Kiralama Ve Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Gündüzler Yol Yapı İnşaat İş Makinaları Kiralama Ve Nakliyat Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Gündüz tarafından kuruldu.

Gündüz Telekomünikasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündüz Telekomünikasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Gökmen Gündüz tarafından kuruldu.

Gündüzbey Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündüzbey Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Gündüz tarafından kuruldu.

Aksoy Bayındırlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksoy Bayındırlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Bahattin Aydın ve Sefa Çapraz ortaklığında kuruldu.

Gündüzler Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündüzler Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Enver Gündüz tarafından kuruldu.

Bayındır Dekorasyon İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayındır Dekorasyon İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Savaş Bayındır tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan fındık alım fiyatı açıklaması Fındığın kilosu kaç lira?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ordu'da katıldığı toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada fındık alım fiyatını da açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı açıklamada kabuklu fındığın ortalamasının 54 lira olarak belirlendiğini duyurdu. 

Nur18 İnşaat Demir Çelik Lojistik Ve Yangın Söndürme Sistemleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur18 İnşaat Demir Çelik Lojistik Ve Yangın Söndürme Sistemleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan Kılıç tarafından kuruldu.

3m Ortaklar İnşaat Hafriyat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m Ortaklar İnşaat Hafriyat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Beyoğlu’nda  2 milyon  100 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Gündüz, Tolga Yeşilyurt  Vedat Yılgın tarafından kuruldu.

Kayı İnşaat'ın duruşması 15 Aralık'ta!

1991 yılında endüstriyel bina inşaatları yaparak faaliyete geçen Kayı İnşaat, içinde bulunduğu mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar alındı. 

ÖNDÜÇ İnşaat afyon projeleri Haberi

ÖNDÜÇ İnşaat afyon projeleri

AFYON'u çok seven ve Afyon'u geliştirmek için çalışan genç ve başarılı iş adamı Ahmet Ondüç'le kısa zamanda yakaladığı büyük başarıyı, yaptığı ve yapmak istediği çalışmaları konuştuk. 


Afyon'un inşaat sektöründe Türkiye'nin diğer illerinden önde olduğunu ifade eden Ahmet Öndüç bu alanda tercih edilen bir firma kurmaktan mutlu olduğunu söyledi 



¦Ahmet Bey, Afyon'un önde gelen iş adamlarından birisiniz, öncelikle sizi ve firmanızı kısaca tanıyabilir miyiz? 


Afyonluyum, ailem de Afyonlu... İş hayatına Afyon'da başladık, Afyon'da devam ediyoruz. 

İnşaat alanında da güzel çalışmalarımız oldu. İlk projemiz bizim düşünerek girdiimiz bir projeden ziyade bizi sürükleyen ir proje oldu. 


¦Öndüç İnşaat olarak Afyonkarahisar'ın çehresini değiştiren projelere imza atıyorsunuz. İnşaat alanındaki çalışmalarınızı anlatır mısınız? 


İnşaat sektöründe başladıktan sonra sağ olsun Afyon'daki hemşerilerimiz bizi güzel bir noktaya taşıdılar. Biz de o noktaya gelebilmek...