07 / 05 / 2024

Onduline Avrasya 21. bayi toplantısında yüzde 15 büyüme hedefi koydu

Onduline Avrasya 21. bayi toplantısında yüzde 15 büyüme hedefi koydu

Türkiye’nin lider çatı kaplama ve çatı yalıtım sistemleri üreticisi Onduline Avrasya, 21. Bayi Toplantısını Meksika’nın Mexico City ve Cancun şehirlerinde gerçekleştirdi. Onduline Avrasya, 2015'te yüzde 15 büyüme hedefini bayileri ile paylaştı.

Avrasya GYO 2021'de ne kadarlık satış yaptı?

Avrasya GYO tarafından yayınlanan gelir tablosuna göre, şirket 31 Aralık 2021 tarihinde sona eren cari dönemde 21 milyon 72 bin 133 TL brüt satış gerçekleştirdi. 

Doğru su yalıtımı depremde hayat kurtarıyor!

Onduline Avrasya’nın 1996'da piyasaya sürdüğü su yalıtım malzemesi Bituline, sahip olduğu özellikler sayesinde uygulandığı alanlarda yapı elemanlarını sudan koruyor ve güvenliğini de sağlıyor. Sistem, sağlam temelli binalar oluşturulmasına destek sağlıyor.

Avrasya GYO Antalya Alanya 4 gayrimenkul 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya GYO Antalya İli, Alanya İlçesi, Türkler Mahallesi sınırları içerisinde  bulunan 18.676,78 m2 yüzölçümlü 320 Ada 1 Parsel üzerinde, tapu kaydında  "21 Bloklu İki Katlı Betonarme Bina ve Arsası" ana taşınmaz, "mesken" ve  "dubleks mesken" bağımsız bölüm vasıflı 4 adet taşınmazın yılsonu değerl

Avrasya GYO, JSC Joy Hotel Batumi GYO'yu 21.9 milyon TL'ye satın aldı!

Avrasya GYO'nun 3 Mart 2020 tarihli kararı ile Gürcistan'da kurulan  Joy Hotel Batumi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı JSC şirketini 21 milyon 919 bin 835 TL bedelle satın aldı.

Avrasya GYO, JSC Joy Hotel Batumi GYO'yu 21.9 milyon TL'ye satın aldı!

JSC Joy Hotel Batumi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirketinin tüm paylarının Avrasya GYO tarafından 21 milyon 919 bin 835 TL'ye satın alınmasına karar verdi. 

Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul, JSC Joy Hotel Batumi GYO'yu 21.9 milyon TL'ye satın aldı!

Avrasya GYO'nun ortağı Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Yatırım Şirketi, Batum'da faaliyet gösteren JSC Joy Hotel Batumi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirketini 21 milyon 919 bin 835 TL'ye satın aldı.      

Avrasya GYO'dan pay alım bildirimi düzeltmesi!

Avrasya GYO tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada 21.02.2017 Tarihli Pay Alım Bildirimi KAP açıklaması düzeltilmesi hakkında bildiri yayınladı.

Avrasya Tüneli'nde 24 saat geçiş başladı!

Avrasya Tüneli bugün saat 07.00 itibarıyla 24 saat geçişe açılıyor. Trafik sistemlerini entegrasyonuyla ilgili devam eden çalışmalar nedeniyle 07.00 - 21.00 saatleri arasında hizmet veren Avrasya Tüneli 24 saat geçişe açıldı.

Ahmet Arslan, Avrasya Tüneli'nin hizmet vereceği tarihi açıkladı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Avrasya Tüneli'nin açılış töreni nedeniyle kurulan ekipmanların kaldırılacağını belirterek, "Onların bakımı yapıldıktan sonra yarın öğleden sonra hizmet vermeye başlayacak. Sabah 07.00 akşam 21.00 saatleri arasında hizmet verecek." dedi.

Avrasya Tüneli projesinde son 5 gün!

İstanbul trafiğinin yeni kurtarıcısı 'Avrasya Tüneli' projesi, beş gün sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım tarafından hizmete sokulacak. 21 Aralık itibarıyla trafiğin akmaya başlayacağı tarihi projede, ilk 11 gün boyunca geçişler 'özel ücret'le yapılacak.

Avrasya GYO pay geri alımında azami fon tutarını belirledi!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 21 Temmuz'da yapılan payların geri alımına ilişkin kararına ek olarak, Sermaye Piyasası Kurulunun 25 Temmuz'da yaptığı duyurusu çerçevesinde azami fon tutarının 3 milyon TL olarak belirlediğini açıkladı.

Onduline Avrasya, 21. bayi toplantısında yüzde 15 büyüme hedefi koydu!

Türkiye’nin lider çatı kaplama ve çatı yalıtım sistemleri üreticisi Onduline Avrasya, 21. Bayi Toplantısını Meksika’nın Mexico City ve Cancun şehirlerinde gerçekleştirdi. Onduline Avrasya, 2015'te yüzde 15 büyüme hedefini bayileri ile paylaştı.

4. Uluslararası Yeşil Çatı Kongresi 20-21 Nisan'da!

'Yeşil çatı' sistemini Türkiye'de uygulamaya başlayan Onduline Avrasya, bugüne kadar 500 bin metrekare çatıyı yeşillendirerek 200 bin ton karbon salınımını önledi. Şirket IGRA 4. Uluslararası Yeşil Çatı Kongresi'nin de ana sponsorluğunu üstlendi..

Onduline Avrasya 21. bayi toplantısında yüzde 15 büyüme hedefi koydu Haberi

Onduline Avrasya 21. bayi toplantısında yüzde 15 büyüme hedefi koydu

Toplantıya, Onduline Avrasya’nın Türkiye bayilerinin yanı sıra Azerbaycan, Gürcistan, Türkmenistan, Kırgızistan, Tacikistan, Lübnan ve İran’ın da aralarında olduğu bölge ülkelerden toplam 159 bayi katıldı. 


Onduline Avrasya’nın 21’incisini gerçekleştirdiği bayi toplantısında, 2014 yılına dair değerlendirmeler yapılarak, 2015 hedefleri ortaya konuldu. Çatı kaplama ve çatı yalıtım sistemleri sektöründe liderliği elinde tutan şirket, bu yıl yüzde 15 büyüme hedefini bayileri ile paylaştı. Önümüzdeki dönemde uygulamaya konulacak yeni satış stratejilerini tanıttı.    


Toplantının açılışında konuşan Onduline Avrasya CEO’su Burhan Karahan, zorlu geçen 2014 yılında hedeflerine ulaşmayı başardıklarını ve yeni pazarlara açıldıklarını belirterek, “Yıllık 20 milyon metrekareye varan çatı kaplama alanımız ve genel çatı pazarından aldığımız yüzde 18’lik pay ile sektördeki liderliğimizi 2014 yılında da koruyarak zorlu bir yılı hedeflerimiz doğrultusunda kapattık. Geçtiğimiz yıl Orta...