28 / 04 / 2024

Onduline Avrasya türkiyede fabrika mı kuracak

Onduline Avrasya türkiyede fabrika mı kuracak

Kısa zamanda pazarda lider konumuna gelen Sakarya’nın Sapanca ilçesinde bulunan Onduline Avrasya, 20 yılı geride bıraktı. Onduline Avrasya, kısa bir süre içinde Türkiye’ye ikinci fabrika yatırımı planlıyor.

Avrasya Tüneli'nde çalışmalar tamam!

İstanbul trafiğini rahatlatacak Avrasya Tüneli'nin asfalt çalışmaları tamamlandı. 20 Aralık'ta açılışı yapılacak tünelden ilk geçişi bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendi makam aracıyla yapacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrasya Tüneli'nden geçecek!

Açılış öncesi projenin son durumunu inceleyecek olan Erdoğan, yarın kendi makam aracıyla Avrasya Tüneli'nden geçecek.

Avrasya Tüneli'nin asfalt çalışması tamamlandı!

Göztepe-Kazlıçeşme arasında seyahat süresini 100 dakikadan 15 dakikaya indirecek olan Avrasya Tüneli, 20 Aralık’ta açılıyor. Yerin 106 metre altında inşa edilen tünelden günde 100 bin araç geçecek.

Avrasya Tüneli'nin temel tarihi Ahmet Arslan'a istifa ettirecekti!

Mega projelerden İstanbul trafiğine nefes aldıracak Avrasya Tüneli, 20 Aralık 2016 tarihinde açılıyor.Avrasya Tüneli Projesi, ona en çok emek harcayan isimlerden Bakan Arslan’ım istifanın eşiğinden döndürmüş.

Konut fiyatlarına ve kiralara Avrasya Tüneli dopingi!

Kazlıçeşme ve Göztepe arasındaki mesafeyi 100 dakikadan 15 dakikaya indirecek Avrasya Tüneli’nde çalışmalarında sona gelindi. Asya ile Avrupa kıtalarını deniz tabanının altından karayolu tüneliyle bağlayacak tünel 20 Aralık’ta açılacak.

Avrasya Tüneli'nde geri sayım başladı!

20 Aralık’ta açılacak olan Asya ile Avrupa kıtalarını deniz tabanının altından karayolu tüneliyle bağlayacak Avrasya Tüneli’nde geri sayım başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, programında bir değişiklik olmazsa 8 Ekim Cuma günü tünelden ilk geçişi yapacak.

Avrasya Tüneli, Boğaz'ın 106 metre altından geçiyor!

Başbakan Binali Yıldırım’ın 20 Aralık’ta açılışını yapılacağını söylediği, Anadolu ve Avrupa yakalarını denizin altından karayolu ile bağlayacak olan Avrasya Tüneli’nde sona yaklaşılıyor.

Avrasya Tüneli'ndeki kazayla ilgili açıklama!

Avrasya Tüneli İşletme İnşaat ve Yatırım AŞ, bir işçinin elektrik akımına kapılarak yaşamını yitirdiği Üsküdar'daki olayın Avrasya Tüneli Projesi'nde meydana gelmediğini bildirdi.

Avrasya Tüneli inşaatında akıma kapılan işçi öldü!

Avrasya Tüneli olarak da adlandırılan projenin Üsküdar'daki şantiyesinde çalışan 27 yaşındaki Fatih Uysal, elindeki makineyle su sızıntısını durdurmak isterken elektrik akımına kapıldı.Fatih Uysal, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Avrasya Tüneli'nde çalışmalar hız kesmiyor!

20 Aralık’ta açılacak olan Asya ile Avrupa kıtalarını deniz tabanının altından karayolu tüneliyle bağlayacak Avrasya Tüneli’nden geçiş ücretleri de belli oldu.

Avrasya Tüneli Projesi'nde sona yaklaşıldı!

Başbakan Binali Yıldırım’ın 20 Aralık’ta hizmete sunulacağını açıkladığı denizin altından iki yakayı bağlayacak olan Avrasya Tüneli Projesi’nin son durumu havadan görüntülendi.

Avrasya Tüneli 20 Aralık'ta açılıyor!

İstanbul trafiğini büyük ölçüde rahatlatacak Avrasya Tüneli 20 Aralık'da açılıyor. Tünelin açılmasıyla Tarihi Yarımada da oluşan trafik büyük ölçüde hafifleyecek.

Ulaştırma Bakanlığı'ndan Avrasya Tüneli inşaatındaki kasa açıklaması!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Avrasya Tüneli inşaat alanına bir kasa gömüldüğü iddialarına yanıt verdi. Açıklamada, Avrasya Tüneli inşaat alanının yüksek düzey güvenlik önlemleriyle korunduğu belirtildi.

Onduline Avrasya türkiyede fabrika mı kuracak Haberi

Onduline Avrasya türkiyede fabrika mı kuracak


Çatı kaplama, çatı ve temel yalıtımı pazarının lideri Onduline Avrasya, kısa bir süre içinde Türkiye’ye ikinci fabrika yatırımı planlıyor


Çatı kaplama, çatı ve temel yalıtımı konularında geliştirdiği ürün ve sistemlerle kısa zamanda pazarda lider konumuna gelen Sakarya’nın Sapanca ilçesinde bulunan Onduline Avrasya, 20 yılı geride bıraktı. Onduline Avrasya, kısa bir süre içinde Türkiye’ye ikinci fabrika yatırımı planlıyor. 


Onduline Avrasya Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Karahan, DÜNYA gazetesine yaptığı açıklamada, üretim tesislerinin açıldığı günden bu yana kapasitesini ve ihracatını sürekli artırdığını söyledi. “Üretime başladığı ilk günden bu yana, levha üretimini 7,5 kat artıran Onduline Avrasya, Türk mühendislerinin geliştirdiği ürünler ile de Onduline Group şirketleri içinde önemli bir yere sahip” cümlesini kullanan Karahan, ilk yıllarında cironun yüzde 1-2’sini ihracat oluştururken, şu an bu oranı...