14 / 05 / 2024

Onduline kaplama sistemleri

Onduline kaplama sistemleri

ONDULINE Avrasya, çatı ve cephe kaplamaları için geliştirilen Onduser'in tanıtımını gerçekleştirdi. Onduline Avrasya Genel Müdür Yardımcısı Fulya Özgül Koçak, çatı ve kaplamada yeni bir dönemin öncülüğünü yaptıklarını söyledi...

Kılıçoğulları Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri Ve Halı Kaplama İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçoğulları Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri Ve Halı Kaplama İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Ali Kılıç tarafından kuruldu.

Ege Duvar Ve Zemin Kaplama Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ege Duvar Ve Zemin Kaplama Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Caymaz, Sabir Kıcır ve Salih Kıcır ortaklığında kuruldu.

Vektör Yol Yapı Taahhüt Trafik İşaretleri Ve Zemin Kaplama Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vektör Yol Yapı Taahhüt Trafik İşaretleri Ve Zemin Kaplama Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Tafralı tarafından kuruldu.

Narin Zemin Kaplama Sistemleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Narin Zemin Kaplama Sistemleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Recep Yazçiçek tarafından kuruldu. 

Yeditepe İzolasyon Zemin Kaplama Sistemleri ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yeditepe İzolasyon Zemin Kaplama Sistemleri ve İnşaat Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cevat Erdoğan tarafından kuruldu.

Bm Çelik Çatı Ve Cephe Kaplama Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bm Çelik Çatı Ve Cephe Kaplama Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zafer Babacan ve Mustafa Menekşe ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu

Artı Tekno İnşaat Alüminyum Dış Cephe Kaplama Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artı Tekno İnşaat Alüminyum Dış Cephe Kaplama Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayşe Gülen tarafından 10 bin TL sermaye ile 29 Temmuz'da Pendik, Kaynarca Mahallesi'nde kuruldu.

Business İstanbul'un dış cephesi Çuhadaroğlu'na emanet!

Türkiye'nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul'un dış cephe kaplama sistemleri, fark yaratan ileri teknolojik modelleri mimari uygulamalara taşıyan Çuhadaroğlu Alüminyum tarafından gerçekleştirilecek.

Braas Çatı Sistemleri, 39. İstanbul Yapı Fuarı’na katılacak!

Braas Çatı Sistemleri, 10-14 Mayıs 2016 tarihlerinde düzenlenecek olan 39. İstanbul Yapı Fuarı’na katılacak. Braas, fuara özel çimentolu kiremit üretiminde çığır açacak yeni yüzey kaplama teknolojisi “Evolution Innotech” ile ilgi çekmeyi amaçlıyor.

BRN Yalıtım ve Zemin Kaplama Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BRN Yalıtım ve Zemin Kaplama Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Didem Yıldırım tarafından 100 bin TL sermaye ile 24 Aralık'ta Ataşehir, Kayışdağ Mahallesi, Mansur Sokak'ta kuruldu.

Optimum Kaplama Ve Yalıtım Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Optimum Kaplama Ve Yalıtım Sistemleri Limited Şirketi Erhan Ertem tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Ağustos 2015 tarihinde Pendik'te kuruldu.

Her Zemin Kaplama Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Her Zemin Kaplama Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Necmettin Babayiğit, Mesut Babayiğit, Mansur Babayiğit tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 13 Mayıs'ta kuruldu.

Onduline Avrasya, 21. bayi toplantısında yüzde 15 büyüme hedefi koydu!

Türkiye’nin lider çatı kaplama ve çatı yalıtım sistemleri üreticisi Onduline Avrasya, 21. Bayi Toplantısını Meksika’nın Mexico City ve Cancun şehirlerinde gerçekleştirdi. Onduline Avrasya, 2015'te yüzde 15 büyüme hedefini bayileri ile paylaştı.

Onduline kaplama sistemleri Haberi

Onduline kaplama sistemleri

ONDULINE Avrasya, çatı ve cephe kaplamaları için geliştirilen Onduser'in tanıtımını gerçekleştirdi. Onduline Avrasya Genel Müdür Yardımcısı Fulya Özgül Koçak, çatı ve kaplamada yeni bir dönemin öncülüğünü yaptıklarını söyledi. 


Bilinç artmalı Koçak, "Seramik aslında bir sürü şekle ve renge bürünebilen bir malzeme. İsterseniz çatınızda pembe rengi bile kullanabilirsiniz. Onduser, havalandırma özelliği sayesinde dondan etkilenmiyor, kışın yoğuşmayı önlüyor ve yaz aylarında da serinlik sağlayarak konfor ve tasarrufa katkıda bulunuyor" dedi. Fulya Özgül Koçak, kentsel dönüşümün günümüzde hız kazandığını ve bu uygulamaların doğru rektiğirıi de belirterek, di bir denetim olması Bu konuda inşaat bilinçlendirilmesi çok 30 yıllık binalar depreme dayanıklı olmadıklarından yıkılıyor ancak yerine yapılanların temel yalıtımı uygun mu? Standartlara uygun mu? Doğru malzeme kullanılıyor mu? Bunların hepsinin kontrol edilmesi ve bilinçin artırılması...