28 / 04 / 2024

Fulya Özgül Koçak: Çatı ve kaplamada yeni bir dönem başladı!

Fulya Özgül Koçak: Çatı ve kaplamada yeni bir dönem başladı!

ONDULINE Avrasya, çatı ve cephe kaplamaları için geliştirilen Onduser'in tanıtımını gerçekleştirdi. Onduline Avrasya Genel Müdür Yardımcısı Fulya Özgül Koçak, çatı ve kaplamada yeni bir dönemin öncülüğünü yaptıklarını söyledi...



ONDULINE Avrasya, çatı ve cephe kaplamaları için geliştirilen Onduser'in tanıtımını gerçekleştirdi. Onduline Avrasya Genel Müdür Yardımcısı Fulya Özgül Koçak, çatı ve kaplamada yeni bir dönemin öncülüğünü yaptıklarını söyledi. 


Bilinç artmalı Koçak, "Seramik aslında bir sürü şekle ve renge bürünebilen bir malzeme. İsterseniz çatınızda pembe rengi bile kullanabilirsiniz. Onduser, havalandırma özelliği sayesinde dondan etkilenmiyor, kışın yoğuşmayı önlüyor ve yaz aylarında da serinlik sağlayarak konfor ve tasarrufa katkıda bulunuyor" dedi. Fulya Özgül Koçak, kentsel dönüşümün günümüzde hız kazandığını ve bu uygulamaların doğru rektiğirıi de belirterek, di bir denetim olması Bu konuda inşaat bilinçlendirilmesi çok 30 yıllık binalar depreme dayanıklı olmadıklarından yıkılıyor ancak yerine yapılanların temel yalıtımı uygun mu? Standartlara uygun mu? Doğru malzeme kullanılıyor mu? Bunların hepsinin kontrol edilmesi ve bilinçin artırılması lazım" diye konuştu.


Sözcü Gazetesi 


Geri Dön