09 / 05 / 2024

One More Turizm Organizasyon

One More Turizm Organizasyon

One More Turizm Organizasyon Seyahat ve Dış Ticaret Limited Şirketi, S. A. Ahmad Attallah tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Ocak'ta Şişli'de kuruldu.

İnvest One Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnvest One Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Jian Wu Hu ve Radu Captarı ortaklığında kuruldu.

One Life Turizm Ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

One Life Turizm Ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. One Life Turizm Ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

One Group İnşaat Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

One Group İnşaat Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi Sarıyer’de  5 milyon 239 bin 630 TL sermaye bedeli  ile Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım tarafından kuruldu.

Timber One Restorasyon Mimarlık İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Timber One Restorasyon Mimarlık İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Erişgin tarafından kuruldu.

Blue One İnşaat Emlak Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue One İnşaat Emlak Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdulsemet Kızılağaç ve Mohamed B. Mohamuud ortaklığında kuruldu.

One Day Suit Otel Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

One Day Suit Otel Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Deregözü tarafından kuruldu.

Phase One Danışmanlık Emlak Turizm ithalat ihracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Phase One Danışmanlık Emlak Turizm ithalat ihracat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Moncef Megzari ve Samir Mahmutoğlu ortaklığında kuruldu.

Wish More Hotel İstanbul ikinci otelini açıyor!

Dubai'deki Arabian Travel Market Dubai 2019 Uluslarası Turizm Fuarı'na katılan Wish More Hotel İstanbul ikinci otelinin açılışını duyurdu.

Travel One Turizm Seyahat Acentesi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Travel One Turizm Seyahat Acentesi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Faruk Durmuş tarafından kuruldu.

World One Group İnşaat Turizm Ticaret Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

World One Group İnşaat Turizm Ticaret Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehrgan Kermanı Khalolabadı tarafından kuruldu. 

World One Group Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

World One Group Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehrgan Kermanı tarafından kuruldu. 

Capital One Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Capital One Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Esmeıl Dıb ve Alı Mohamad ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Fatih, Molla Gürani Mahallesi'nde kuruldu.

One More Turizm Organizasyon Seyahat ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

One More Turizm Organizasyon Seyahat ve Dış Ticaret Limited Şirketi, S. A. Ahmad Attallah tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Ocak'ta Şişli'de kuruldu.

One More Turizm Organizasyon Haberi

One More Turizm Organizasyon

One More Turizm Organizasyon Seyahat ve Dış Ticaret Limited Şirketi, S. A. Ahmad Attallah tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Ocak'ta kuruldu. 


One More Turizm Organizasyon Seyahat ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1) Yurt içerisinde ve yurt dışında seyahat düzenlemek. Seyahat acentelikleri kurmak, acenteliklerin şube , temsilcilikleri ve ajanlıklarını açmak ve çalıştırmak, bu hususta yurt içi ve yurt dışı firmalar ile anlaşmalar düzenlemek, teminatlar vermek ve almak, ortaklıklar kurmak, seyahat acentelikleri irtibat büroları kurmak, ilgili kurum ve kuruluşlardan gerekli kanuni izinleri ve belgeleri almak, 2) Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. 3) Şirket turizme hizmet amaç ile restoranlar, eğlence yerleri, otel , motel, pansiyon,...