09 / 05 / 2024

One Ortaköy Beşiktaş iletişim

One Ortaköy Beşiktaş iletişim

One Ortaköy daire fiyatları kapsamında yer alan konutlardan 215 metrekarelik alana sahip 3 oda 1 salon daire tiplerinin fiyatları 1 milyon 450 bin dolardan başlıyor

Eminönü, Karaköy, Beşiktaş ve Kadıköy... İstanbul'da terk edilmiş binalar tehlike sinyalleri veriyor!

İstanbul'da genellikle Eminönü, Karaköy, Beşiktaş, Kadıköy ve Üsküdar gibi yerlerde bulunan terk edilmiş, kullanılmayan binalar İstanbul için tehlike siyalleri veriyor.

Beşiktaş Ortaköy imar uygulaması askıya çıktı!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Ortaköy Mahallesinde yer alan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mülkiyetindeki 30 Ada, 74,75,76,77,78 ve 104 Numaralı Parselleri Kapsayan Alanda 3794 Sayılı İmar Kanunu'nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayınlandı.

Kadıköy-Beşiktaş iskelesindeki inşaat projeye aykırı! 

Kadıköy-Beşiktaş iskelesindeki inşaatta projeye aykırı uygulamalar yapıldığı iddia edildi. İnşaatta yapının ön cephesinde projeye aykırı ölçülerde çelik konstrüksiyon imalatı yapıldığı belirlendi. 

Emlak Konut'tan Bakırköy,Beşiktaş ve Başakşehir'de satılık arsa!

Emlak Konut Bakırköy, Beşiktaş ve Başakşehir'deki dev arsalarını açık artırma usulü ile satışa çıkarıyor. Arsaların ihaleleri 15 Ekim'de yapılacak. Arsaların toplam muhammen bedeli KDV dahil 1 milyar 417 milyon 534 TL...

Beşiktaş Belediyesi uyardı: Tünel, Ortaköy Vadisi’ni yok edecek!

Beşiktaş Belediyesi, Dolmabahçe Tüneli projesinin Ortaköy Vadisi’nin ekolojik yapısını yok edeceğine ve trafiği kilitleyeceğine dikkat çekerek yeni bir düzenleme yapılmasını talep etti.

Bakırköy Atatürk Spor ve Yaşam Köyü, Beşiktaş'a devredildi!

Beşiktaş'a 14. lig şampiyonluğunu getirmesine kesin gözüyle bakılan başkan Fikret Orman, diğer taraftan siyah beyazlı kulübe yeni tesisler kazandırmaya devam ediyor. Bakırköy Belediyesi Atatürk Spor ve Yaşam Köyü, Beşiktaş Kulübü'ne devredildi.

Beşiktaş Kulübü Şan Ökten Tesisleri'nin yıkımı başladı!

Beşiktaş Kulübü Şan Ökten Tesisleri'nin yıkım işlemi kulüp başkanı Fikret Orman'ın katılımıyla başladı. Beşiktaş'ın efsane isimlerinden Şan Ökten için hazırlanan video gösterimiyle başlayan törende Ökten'in ailesi de yer aldı.

Ortaköy Viyadüğü’nde bakım çalışmaları başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beşiktaş-Ortaköy Viyadüğü'nde (Boğaz Köprüsüne bağlantı yolu) bakım ve onarım çalışmaları başlatıyor. İki etapta yapılması planlanan çalışmalar 22 Ocak- 7 Şubat tarihleri arasında yapılacak.

Norm Mimarlık Dekorasyon İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi Ortaköy Şubesi açıldı!

Norm Mimarlık Dekorasyon İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi Ortaköy Şubesi, Esin Tercan Şube Müdürlüğü'nde 450 bin TL sermaye ile 29 Aralık'ta Beşiktaş, Dereboyu Caddesi, Ortaköy'de açıldı.

Beşiktaş Yooistanbul satılık daire fiyatları!

Say Yapı imzasıyla İstanbul Beşiktaş Ortaköy'de yükselen Yooistanbul projesi toplam 120 konuttan meydana geliyor. Beşiktaş Yooistanbul satılık daire fiyatları 8 bin 500 dolar ile 11 bin 500 dolar arasında değişiyor.

Ortaköy Yooistanbul Rezidans fiyat!

Ortaköy Yooistanbul Rezidans fiyat listesi 950 bin dolardan başlangıç gösteriliyor. Beşiktaş Ortaköy'de inşa edilen Yooistanbul Rezidans projesinde daireler 2016 yılının sonunda sahiplerine teslim ediliyor...

Yooistanbul Ortaköy satılık!

İstanbul Beşiktaş Ortaköy'de yükselen proje toplam arsa alanı 22 bin metrekare üzerine yayılıyor. Yooistanbul Ortaköy satılık daireler 2+1' den 5+1' e kadar farklılık gösteriyor.

Beşiktaş Yooistanbul ne zaman teslim?

Dairelerin 2+1'den 5+1'e kadar farklılık gösterdiği proje İstanbul Beşiktaş Ortaköy bölgesinde yükseliyor. Projede fiyatlar 950 bin dolardan başlıyor. Peki Beşiktaş Yooistanbul ne zaman teslim?

One Ortaköy Beşiktaş iletişim Haberi

One Ortaköy Beşiktaş iletişim

One Ortaköy projesi, Avrupa Yakası'nda Beşiktaş Ortaköy Bölgesi'nde hayata geçiriliyor. Bilgili Holding projesi One Ortaköy daire fiyatları kısmından önce projeden bahsedelim...


One Ortaköy Evleri'nde toplam arsa alanı 6 bin 737 metrekare olarak belirlendi. 5 kattan meydana gelen Bilgili One Ortaköy projesinde konutların alanları 150 metrekareden başlıyor ve 215 metrekareye kadar yükseliyor. 




Tek blok halinde yükselen One Ortaköy Beşiktaş teslim tarihi hemen olarak belirlendi. Projede dinlenme alanları, sauna, yüzme havuzu, yürüyüş yolları ve fitness center bulunuyor. One Ortaköy Beşiktaş ödeme koşulları kapsamında banka kredisi uygulanıyor. 


One Ortaköy daire fiyatları 150 metrekarelik 3+1'ler için 975 bin dolardan,

One Ortaköy daire fiyatları 215 metrekarelik 3+1'ler...