07 / 05 / 2024

one tower rüzgar tüneli testi

one tower rüzgar tüneli testi

Başkent Ankara'nın en yüksek bölgelerinden Oran'da yükselen 185 metrelik One Tower kule konut ve AVM projesinde ev sahibi olanlar, ingiltere'de yapılan "rüzgar tüneli" testinden geçmiş evlerde oturacak...

Decathlon Ankara One Tower AVM’de mağaza açtı!

Decathlon, 5 farklı spor alanı ve özel ürün test alanlarıyla 5 bin 892 metrekare alanda sporseverlere yepyeni bir deneyim sunan ilk konsept spor deneyim mağazasını One Tower AVM’de hizmete açtı.

One Tower AVM'den mağazalara kira desteği!

İnşaat sektörünün başı çektiği piyasalara destek kampanyaları, AVM sektörünü de harekete geçirdi. Başkent Ankara’nın yeni buluşma noktalarından One Tower AVM’nin, bünyesindeki mağazalara kira desteği yaptığı öğrenildi.

One Tower Ankara'da sıfır peşin, hemen taşın!

One Tower Ankara'da sıfır peşin, hemen taşın kampanyası başladı. One Tower projesinde peşinat vermeden daire sahibi olma fırsatı sunuluyor...

One Tower Diplomatique yüzde 20 kazandıracak!

İTO Yatırım ortaklarından Özkan Özçelik, Ankara'nın en önemli bölgelerinden Oran'da hayata geçen One Tower Diplomatique"in kısa süre sonra yaşam başladığında en az yüzde 20 oranında değerini artırmasını beklediğini söyledi.

One Tower Diplomatique rüzgara meydan okuyor!

Başkent Ankara’nın en yüksek konut kulesi 185 metre yüksekliğindeki One Tower Diplomatique ise yüksek kattaki olumsuz algıyı ‘rüzgar tüneli testi’ ile kırmayı başardı.

Baydöner Ankara One Tower AVM'de şube açtı!

Yurtiçi ve Yurtdışındaki Yatırımlarına Hız Kesmeden Devam Eden Baydöner. 104. Restoranını Ankara One Tower AVM'de Açtı. OneTower şubesi açık mutfağıyla, toplamda 75 kişiyi aynı anda ağırlayabiliyor.

H&M Ankara One Tower'da mağaza açacak!

H&M, Türkiye'deki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Geçen hafta İzmir Point Bornova AVM'de mağaza açan H&M İzmir'in hemen ardından Ankara'daki sekizinci mağazasını One Tower'da açacak.

One Tower Bridge görücüye çıktı!

Londra’da adından çok yoğun bir şekilde söz ettiren One Tower Bridge’in İstanbul’daki lansmanı The Ritz Carlton İstanbul’da gerçekleştirildi. One Tower Bridge’de lüks daireler ve penthouse’lar 965.000 pound'dan başlayan fiyatlarla satışta.

Ankara One Tower iletişim!

Ankara One Tower iletişmi bilgilerine göre proje, Başkent Ankara'da özçelik Tan ortaklığı ile konumlandırılıyor. Ankara One Tower iletişim bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz. Proje, 190 bin 183 metrekare alan üzeridne yükseliyor.

Özkan Özçelik: Başkent’in tüm ışıkları One Tower’dan görülecek!

Ankara’nın en prestijli bölgelerinden Oran’da inşa edilen ve 185 metre yüksekliğiyle Başkent’in en yüksek konut kulesi olacak One Tower, sunduğu kaliteli yaşamın yanı sıra 360 derecelik eşsiz manzarasıyla da fark yaratacak.

One Tower Ankara iletişim!

One Tower Ankara iletişim ve adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. İTO Yatırım imzasını taşıyan One Tower Ankara projesinde teslimler Aralık 2015 yılında gerçekleştiriliyor...

One Tower, konut alıcılarına sıfır risk avantajı sunuyor!

Tamamlandığında Ankara'nın en yüksek kule konut ve AVM projesi olacak One Tower, lokasyondan, mimari yapı; yeşil bina sertifikasından, güven, fiyat, kullanılan ürün kalitesine kadar konut alıcılarına "sıfır risk" avantajı sunuyor.

Özkan Özçelik: One Tower'da sıfır risk garantisi bulunuyor!

Tamamlandığında Ankara'nın en yüksek kule konut ve AVM projesi olacak One Tower, lokasyondan, mimari yapı; yeşil bina sertifikasından, güven, fiyat, kullanılan ürün kalitesine kadar konut alıcılarına "sıfır risk" avantajı sunuyor.

one tower rüzgar tüneli testi Haberi

one tower rüzgar tüneli testi

Başkent Ankara'nın en yüksek bölgelerinden Oran'da yükselen 185 metrelik One Tower kule konut ve AVM projesinde ev sahibi olanlar, ingiltere'de yapılan "rüzgar tüneli" testinden geçmiş evlerde oturacak. Bu sisteme sahip olan dairelerin "zirvesinde" oturanlar bile, rüzgarı hissetmeyecek, "dingin" ortamda balkon keyfi yaşayabilecek.
185 metre yükseklikte 48 katlı olarak inşa edilen Leeds gold sertifikası adayı One Tower'da en fazla önem verilen unsurların başında sağlıklı ve konforlu yaşam için olmazsa olmaz olan iklimlendirme geliyor.
Ankara'nın en yüksek bölgelerinden biri olan Oran'da inşa edildiği için şehir merkezinden daha serin bir konumda bulunan projede, ev sahiplerinin farklı iklim şartlarından etkilenme oranını minimuma düşürmek için daha önce Ankara'da çok görülmeyen bir yol izlendi; proje, "Rüzgar Tüneli" testine tabi tutuldu. Test sonucunda ortaya çıkan tabloya karşı alınan...